واکسیناسیون کرونا برای کودکان ۹ تا ۱۲ سال ایمن و لازم است

اصفهان - ایرنا - مسوول بیماری‌های واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: دریافت واکسن کرونا برای کودکان ۹ تا ۱۲ سال، ایمن و لازم است و از خانواده‌ها دعوت می‌کنیم تا برای واکسیناسیون فرزندان خود اقدام کنند.

رضا فدایی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: موضوع واکسیناسیون کودکان در برابر بیماری کووید-۱۹ از مدت ها قبل مورد بررسی علمی قرار گرفت و سرانجام با توجه به متقاعد شدن از نظر علمی، در سطح ملی در این زمینه جمع‌بندی و تصمیم گرفته شد تا این کار برای کودکان ۹ تا ۱۲ سال هم در کشورمان انجام شود.

وی با تاکید بر اینکه واکسیناسیون کرونا در زمان حاضر در بسیاری از کشورها حتی برای کودکان بالای پنج سال انجام می شود، اظهار داشت: در بسیاری از کشورهای همسایه جنوب ایران نیز واکسیناسیون کودکان با واکسن سینوفارم در حال اجراست.

این پزشک متخصص با اشاره به اینکه واکسیناسیون کرونا برای کودکان ۹ تا ۱۲ سال برای ایمنی خود آنها در برابر ویروس کرونا و همچنین عدم انتقال بیماری به سایر افراد لازم است، تصریح کرد: زمانی جامعه به پوشش حداکثری واکسیناسیون کرونا می رسد که حتی کودکان نیز در برابر این بیماری واکسینه شده باشند.

فدایی با بیان اینکه واکسیناسیون گروه سنی ۹ تا ۱۲ در اصفهان از امروز آغاز شد، گفت: لازم است کودکان همراه با والدین خود برای واکسیناسیون مراجعه کنند و حتما همراه داشته باشند زیرا سن آنها کمتر از ۱۸ سال است.

وی با اشاره به اینکه جمعیت رده سنی ۹ تا ۱۲ سال در استان اصفهان حدود ۱۸۰ تا ۲۰۰ هزار نفر برآورد می شود، اضافه کرد: استقبال گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال در استان از واکسیناسیون کرونا رضایت بخش بود و تا کنون بیش از ۸۰ درصد نوبت اول و ۷۰ درصد نوبت دوم واکسن را دریافت کردند.

مسوول بیماری‌های واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان خاطرنشان کرد: هنوز درباره تزریق دُز سوم واکسن کرونا به افراد زیر ۱۸ سال تصمیمی گرفته نشده است.

وی با اشاره به اینکه ممکن است مراکز تجمیعی واکسیناسیون در روزهای آینده با مراجعه زیاد مردم مواجه شود، افزود: در این صورت مراکز جدیدی برای واکسیناسیون بویژه برای کودکان در نظر گرفته خواهد شد.

فدایی در پاسخ به اینکه آیا در چند ماه گذشته گزارش خاصی از عوارض واکسن در استان گزارش شده است با تاکید بر اینکه مورد ویژه ای در این زمینه نداشتیم، توضیح داد: فقط در برخی موارد بیماری هایی که برای برخی افراد بطور معمول در زندگی پیش می آید با واکسن زدن همزمان و مقارن شده و بعنوان عارضه واکسن تلقی شده است درحالیکه وقتی این موارد در کمیته علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان که استادان بیطرف در آن حضور دارند مورد بررسی قرار گرفت،  به این نتیجه رسیدند که با توجه به سن، شرایط و زمینه ای که افراد داشتند، عارضه یا بیماری آنها ارتباطی به واکسن زدن نداشته است.

بر اساس آخرین آمار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تا کنون ۸۵ درصد جمعیت بالای ۱۲ سال استان نوبت اول، ۷۵ درصد نوبت دوم و ۲۵ درصد نوبت سوم واکسن کرونا را دریافت کردند.

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha