۱۶ آبان‌ ماه و آخرین خبرهای کرونایی استان‌ها

استان ها - ایرنا - حدود چهار ماه از روند شتاب بخشی به واکسیناسیون در کشور می گذرد و به گفته متخصصان امر با رسیدن واکسیناسیون به بالای ۷۵ درصد ،ایمنی نسبی جمعی ایجاد می‌شود لذا برای قطع زنجیره انتقال و جلوگیری از پیک‌های آینده باید هرچه سریع‌تر افراد برای تزریق واکسن‌ اقدام کنند.

امروز وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد که با توجه به واکسیناسیون عمومی که در مقیاس وسیع از شهریورماه آغاز شد، انتظار داریم در آذر ماه سال جاری ایمنی علیه کرونا در اکثریت جامعه ایجاد شود.  

دکتر بهرام عین اللهی افزود: وقتی واکسن دُز اول علیه کرونا تزریق می شود ۵۰ تا ۶۰ درصد ایمنی حاصل می شود و باید سه تا چهار هفته دیگر  فاصله زمانی برای تزریق دُز دوم واکسن باشد و بعد از اینکه ۲ ماه گذشت ایمنی حاصل می شود.

وی با بیان اینکه  ایمنی بلافاصله با تزریق واکسن دز اول حاصل نمی شود، اظهار داشت: افرادی که در ماههای مهر و شهریور دُز اول و دوم واکسن را تزریق کردند، ایمنی برای آنان آذرماه علیه کرونا حاصل می شود.

تاکنون ۵۵ میلیون و ۱۲۸ هزار و ۵۲۸ نفر دُز اول، ۳۸ میلیون و ۸۹۳ هزار و ۸۳۹ نفر دُز دوم و ۱۷۸ هزار و ۹۰۶ نفر، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۹۴ میلیون و ۲۰۱ هزار و ۲۷۳ دُز رسید.

همچنین براساس برنامه ریزی وزارت آموزش و پرورش،  مدارس برای دانش‌آموزان «متوسطه دوم»  از دیروز ۱۵ آبان‌ماه بازگشایی شدند، مدارس برای دانش‌آموزان ابتدایی و «متوسطه اول» هم در اول آذرماه بازگشایی می شود. مرحله جدید بازگشایی مدارس برای دانش آموزان متوسطه دوم یعنی پایه های دهم، یازدهم و دوازدهم در همه شاخه ها و رشته های تحصیلی شروع شد.

بر اساس مصوبه جلسه نود و یکم ستاد ملی کرونا که اخیرا برگزار شد دانش آموزان پایه های هفتم، هشتم و نهم و دوره ابتدایی از اول آذرماه به سمت فعالیت حضوری می روند.

آخرین اطلاعات درباره وضعیت کرونایی کشور / کرونا جان ۱۲۶ نفر را گرفت

 مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: ۱۲۶ نفر دیگر طی ۲۴ ساعت گذشته جان خود را بر اثر کرونا از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۲۷ هزار و ۲۹۹ نفر رسید.

از دیروز (شنبه) تا امروز ۱۶ آبان ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۷ هزار و ۵۵۴ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۷۸ نفر از آنها بستری شدند.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت، شناسایی ۷۵۵۴ بیمار جدید کووید۱۹ در کشور/ ۳۶۸۷ بیمار در بخش مراقبت های ویژه بستری هستند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۵ میلیون و ۹۸۷ هزار و ۸۱۴ نفر رسید. تا کنون ۵ میلیون ۶۰۱ هزار و ۷۶۴ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

سه هزار و ۶۸۷ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۳۶ میلیون و ۲۷۸ هزار و ۱۸۷ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۳۳ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۹۵ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۲۰ شهر در وضعیت زرد و ۱۰۰ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.

۱۶ آبان‌ ماه و آخرین خبرهای کرونایی استان‌ها

وضعیت شیوع کرونا در شهرستان ها

 روند نزولی شیوع بیماری کووید۱۹ در استان اردبیل که از پنج هفته پیش آغاز شده بود، متوقف شده و شمار مبتلایان جدید، مراجعه به مراکز درمانی و بستری همزمان مبتلایان در این استان نیز به صورت نسبی در حال افزایش است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل اعلام کرد: شمار مبتلایان جدید بستری در مراکز درمانی استان که تا روز گذشته روند کاهشی را طی می کرد، در ۲۴ ساعت گذشته از ۱۶ نفر به ۴۵ نفر افزایش یافته است.

دکتر شهرام حبیب‌زاده با اشاره به افزایش ۱۴ نفری مجموع مبتلایان بستری کرونا در مراکز درمانی استان اردبیل نسبت به دیروز گفت: این آمار نشان می دهد که روند نزولی شیوع کرونا در استان متوقف و مسیر صعودی آن آغاز شده است.

از سیستان بلوچستان خبر رسیده که با افزوده شدن ۲۰۶ مورد جدید کرونا طی شبانه روز گذشته در سیستان و بلوچستان شمار مبتلایان این ویروس در استان به ۱۲۹ هزار و ۶۷۵ نفر رسیده است.

دکتر سید محمد هاشمی شهری  رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان اظهارداشت: در شبانه‌روز گذشته با فوت یک‌نفر دیگر شمار درگذشتگان ناشی از کرونا در سیستان و بلوچستان به ۲ هزار و ۶۰۵ نفر رسید.

براساس آخرین آمار وزارت بهداشت، خراسان جنوبی جزو چند استان کشور است که کمترین میزان رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در آنها با نسبت ۴۰ تا ۴۴ درصد گزارش شده است.

در حال حاضر میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کشور ۴۶.۰۸ درصد و این میزان در خراسان جنوبی ۴۳.۶۲ درصد است.

براساس رنگ‌بندی جدید کرونایی از روز شنبه (۱۵ آبان) ۲ شهرستان دیگر خراسان جنوبی هم از نارنجی به قرمز تغییر رنگ دادند و در حال حاضر شهرستان‌های بیرجند، قاینات و نهبندان در وضعیت خیلی پرخطر قرار دارند. همچنین شهرستان‌های طبس و بشرویه در وضعیت نارنجی (پرخطر) و سایر شهرستان‌های استان به رنگ زرد (متوسط خطر) هستند.

از سویی دیگر رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از افزایش شمار جانباختگان کووید۱۹ استان به هزار نفر خبر داد و گفت: ظرف ۲۴ ساعت گذشته سه هم استانی بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست دادند.

پرویز یزدان‌پناه افزود: هم اینک ۲۲۲ بیمار مشکوک و قطعی کرونایی در بیمارستان های استان بستری هستند که از این تعداد ۹۶ بیمار کرونایی قطعی بوده و ۱۲ بیمار در بخش های ویژه تحت درمان هستند.

همچنین معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز از بستری بودن ۸۵۰ بیمار کرونایی در بیمارستان‌های استان خبر داد و گفت: با توجه به تکمیل درصد بالایی از واکسیناسیون جمعیت استان، مراکز واکسیناسیون سطح استان تقریبا خلوت بوده و سایر افرادی که هنوز دز اول و یا دوم خود را دریافت نکرده‌اند، می‌توانند به راحتی به این مراکز مراجعه کنند. 

دکتر عباسعلی درستی از  زرد شدن رنگ کرونایی تبریز خبر داد و افزود: شهرستان‌های جلفا و مرند همچنان در وضعیت قرمز قرار دارند.

خبر دیگر اینکه سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با اشاره به فوت سه بیمار بر اثر ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در استان ۲۴ ساعت گذشته گفته که این افراد بر اثر شدت بیماری در مراکز درمانی شهرستان های یزد، بافق و میبد جان خود را از دست دادند.

 سید ابراهیم سلمانی افزود: هم اکنون ۴۳۷ فرد مشکوک به کرونا در بیمارستان های استان بستری هستند که از این تعداد، وضعیت عمومی ۹۱  نفر وخیم است و در بخش مراقبت های ویژه (I.C.U) خدمات درمانی دریافت می کنند.

از لرستان خبر رسیده که معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی لرستان اعلام کرده که ۳۵۵مبتلا یا بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی این استان بستری و در حال درمان هستند.

دکتر مریم کوشکی افزود: سه بیمار مبتلا به کرونا طی شبانه روز گذشته در این استان جان باختند و شمار قربانیان به ۲ هزار و ۶۰۸ نفر رسید. همچنین ۹۰ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ طی شبانه روز گذشته در این استان شناسایی شده و تعداد مبتلایان هم به ۱۹۲ هزار و ۹۱۸ نفر رسیده است.

خبر دیگر اینکه سرپرست ‌دانشگاه علوم پزشکی البرز اعلام کرد که ۵۱ بیمار بدحال کووید ۱۹ طی ۲۴ ساعت گذشته در مراکز درمانی استان پذیرش و تحت مراقبت‌های پزشکی قرار گرفتند.

دکتر شهرام صیادی گفت: شمار کل بیماران بستری شده کووید۱۹ از ابتدای شیوع کرونا تاکنون در استان البرز ۷۷ هزار و۱۵۷  نفر ثبت شده  است.اکنون ۴۶۳ بیمار کووید ۱۹ در بیمارستان های البرز بستری و تحت مراقبت پزشکی قرار دارند.

به گفته رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام ۲ فوتی ناشی از کرونا در شبانه روز گذشته ثبت شد و مجموع فوتی های استان تا این لحظه یک هزار و ۱۳۷ نفر است.

دکتر محمد کریمیان اظهار داشت: هم اکنون شهرستان های چرداول و دره شهر و ایوان در وضعیت قرمز، ایلام و آبدانان در وضعیت نارنجی و دهلران، مهران، ملکشاهی، چوار، بدره، سیروان و هلیلان نیز در وضعیت زرد قرار دارند.

ار سویی دیگر رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی اراک گفته که بر اساس آخرین یافته‌های آزمایشگاهی،۱۱۴ مورد ابتلای جدید کرونا شبانه‌روز اخیر در استان مرکزی به ثبت رسید.

دکتر سید محمد جمالیان افزود: ۱۲ نفر از بیماران جدید شناسایی شده در این استان برای پیگیری امور تخصصی درمانی در بیمارستان‌ها بستری شدند.

خبر خوب دیگر اینکه رنگ کرونا در خلخال آبی شد و به گفته رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی خلخال با کاهش آمار بستریهای کرونا در بیمارستان این شهر به عدد یک رقمی، رنگ کرونایی در این شهرستان از وضعیت زرد به آبی تغییر یافت.

دکتر محمد مهرتک اعلام کرد: اجرای موفق طرح واکسیناسیون و سیر نزولی آمار ابتلا به کرونا از عوامل دخیل در تغییر رنگ وضعیت کرونایی این شهرستان است.

خبر دیگر اینکه رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان اعلام کرد که بعد از روزها ثبت سه رقمی تعداد بیماران جدید مبتلا به کرونا در استان،شمار بیماران جدید شناسایی شده در ۲۴ ساعت گذشته در استان ۲ رقمی شد و به عدد ۹۹ رسید.

دکتر فرزین رضاعی به روند کاهشی بستری های کرونا اظهار داشت: از ابتدای آبان تا ظهر امروز چهار هزار و ۶۶ بیمار مبتلا به کرونا در استان شناسایی شده که بیشترین موارد آن با ۴۹۱ نفر در پنجم آبان ثبت شد و امروز نیز با ۹۹ بیمار، کمترین تعداد را تاکنون در موج پنجم داشتیم.

۱۶ آبان‌ ماه و آخرین خبرهای کرونایی استان‌ها

روند واکسیناسیون در شهرهای مختلف

در استان مازندران نیز بنا بر اظهارات معاون دانشگاه علوم پزشکی مازندران بازگشایی مدارس و آموزش حضوری را نیازمند واکسینه شدن کامل دستکم ۹۰ درصد دانش آموزان گروه هدف دانست و گفت که تاکنون ۵۵ درصد این گروه در استان هر دو دز واکسن را دریافت کرده‌اند.

دکتر قاسم اویس وضعیت واکسیناسیون دانش آموزان در استان را مطلوب ارزیابی کرد و افزود که تاکنون در مجموع ۹۱ درصد دانش آموزان ۱۲ تا ۱۷ ساله استان دستکم یک دز واکسن را دریافت کردند.

 به گفته رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین تاکنون ۱۴۰ هزار و ۶۰۴ دُز واکسن کرونا در این شهرستان برای گروه‌های هدف تزریق شده است.

دکتر مجتبی دیده‌دار اظهار داشت: ۸۰ هزار و ۳۴دُز  از این واکسن‌ها در نوبت اول، ۶۰ هزار و ۴۷۰دُز نوبت دوم و ۱۵۳ دُز در نوبت سوم برای گروه‌های هدف جمعیتی تزریق شده است.

از سویی دیگر معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اعلام کرد که تمام افراد ۶۰ سال به بالا که چهار ماه از تزریق دُز دوم واکسن آنها گذشته است، می‌توانند با مراجعه به مراکز تجمیعی واکسیناسیون نسبت به تزریق دُز سوم اقدام کنند.

دکتر ابراهیم شکیبا افزود: ۵۰ درصد جمعیت ۱۲ سال به بالای استان کرمانشاه تاکنون هر ۲ دوز واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.

در خبری دیگر دکتر عباسعلی درستی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز اعلام کرد: تاکنون ۷۰ درصد از کل جمعیت آذربایجان شرقی، دز اول واکسن و ۵۳ درصد نیز هر دو دز واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند. آمار واکسیناسیون کرونایی در آذربایجان شرقی، ۱۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است.

در خراسان رضوی نیز  سرخس، صدرنشین فهرست تزریق واکسن کرونااست و علی اکبر نادری رییس مرکز بهداشت سرخس اعلام کرد که این شهرستان با رساندن تزریق واکسن کرونای افراد بالای ۱۲ سال به ۸۵ درصد، به همراه باخرز و کوه‌سرخ از نظر پیشرفت واکسیناسیون در صدر شهرستان‌های خراسان رضوی قرار گرفته است.

وی افزود: در حال حاضر شمار افرادی که دُز نخست واکسن کرونای خود را در شهرستان های باخرز، کوه سرخ و سرخس دریافت کرده اند به ترتیب به ۸۵.۴۰ درصد، ۸۵.۳۸ درصد و ۸۵.۰۸ درصد رسیده است.  ۵۳ درصد از افراد بالای ۱۲ سال شهرستان سرخس نیز دُز دوم واکسن کرونا را دریافت کرده اند.

همچنین بنابر اعلام رییس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی چهارمحال و بختیاری از هفته جاری افرادی بالای ۶۰ سال سن برای دریافت دُز سوم واکسن یا دُز یادآور از سوی مرکز بهداشت استان فراخوان می‌شوند.

مجید شیرانی افزود: افرادی که دریافت دُز سوم شامل حال آنها شود از سوی مرکز بهداشت فراخوان می‌شوند و طبق جدول تعیین شده می‌توانند یکی از انواع واکسن موجود دراستان را دریافت کنند.  تاکنون ۸۰ درصد جمعیت استان دُز نخست و حدود ۶۰ درصد دُز دوم واکسن را دریافت کرده‌اند.

از استان البرز خبر رسیده که معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش البرز با اشاره به اهمیت سلامت دانش آموزان گفته تا کنون بیش از ۸۴ درصد دانش آموزان این استان علیه ویروس کرونا واکسینه شده اند.

فرشید علیزاده افزود: تاکنون ۱۸۶ هزار و ۸۸۸ دانش آموز دوره اول و دوم متوسطه از مجموع ۲۲۰ هزار نفر جامعه هدف واکسن زده اند.

در استان خراسان رضوی نیز بنا بر اظهارات معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد حدود ۵۸ درصد از جمعیت هدف زیر پوشش این دانشگاه در خراسان رضوی در گروه بالای ۱۸ سال، دُز اول و دوم واکسن کرونای خود را دریافت کرده‌اند.

دکتر سیدجواد حسینی افزود: همچنین در این گروه سنی تاکنون حدود ۸۳ درصد افراد دُز اول واکسن کرونا را دریافت نموده‌اند.  این در حالی است که در گروه سنی بالای ۱۲ سال تاکنون حدود ۸۲ درصد دز اول و حدود ۵۴ درصد دز دوم این واکسن را تزریق کرده‌اند.

گزارش های کرونایی استان ها 

آموزش و پرورش سمنان درباره کرونا چه توصیه‌هایی به خانواده‌ها دارد؟

فوتبال محلات همدان، اوج جذابیت در عصر کرونا

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha