لیدا رفعتی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: بیشترین میزان مواد غذایی فاسد کشف شده مربوط به گروه لبنیات با ۹۸۳ کیلو و ۵۰۰ گرم و گروه شیرینی، نان و آجیل با ۹۸۳ کیلوگرم است.
وی اضافه کرد: همچنین ۶۷۰ کیلوگرم کنسرو، کمپوت و نوشابه، ۲۳۹ کیلوگرم مواد پروتیئنی و گوشتی فاسد، ۱۶۱ کیلو و ۵۰۰ گرم طعم دهنده ها و رنگ های فاسد از یکم تا پنجم فروردین سال ۱۴۰۰ در این استان کشف و ضبط و معدوم شده است.
مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی علوم پزشکی استان همدان اظهار داشت: سامانه ۱۹۰ آماده رسیدگی به شکایات شهروندان در حوزه سلامت و تخلفات بهداشتی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی است.
رفعتی بیان کرد: در دور دوم طرح سلامت نوروزی به ۷۶ مورد شکایت مردمی رسیدگی شده که بیشترین میزان شکایت دریافتی با ۶۴ مورد مربوط به شهرستان همدان است.
وی گفت: روزانه به طور میانگین ۵۳ تیم بازرسی بهداشت محیط در سطح شهرستان و مراکز بهداشتی و درمانی و ۱۰ تیم نظارتی شامل تیم های نظارت و پایش معاونت بهداشتی مناطق را زیر پوشش قرار می دهند.
وی با بیان اینکه به طور میانگین ۷۴ نیرو در تیم های نظارتی و بازرسی حضور دارند افزود: حجم کاری صورت گرفته از ۲۵ تا ۳۰ اسفند سال گذشته ۲ هزار و ۳۰۸ نفر ساعت بوده است.
مرحله نخست طرح سلامت نوروزی ۲۵ تا ۳۰ اسفند ۹۹ و مرحله دوم طرح نیز اول تا پنجم فروردین ۱۴۰۰ برگزار شد.
چهار هزار و ۱۰۱ کیلوگرم مواد غذایی فاسد نیز در مرحله نخست طرح سلامت نوروزی در استان همدان کشف و معدوم شد.
نظر شما