محمدسلیم عباسی روز چهارشنبه در نخستین جلسه شورای مهارت شهرستان بوکان که با حضور مسوولان در این شهرستان برگزار شد، افزود: مشخص کردن سهم زنان در اشتغال، مهارتهای آموزشی و سایر مسائل مرتبط با فعالیت بانوان از اهداف راهاندازی این دپارتمان است.
وی ادامه داد: در این دپارتمان دوره های خاصی برای بانوان طراحی شده که هدف اصلی آن توانمندسازی بانوان، استعدادیابی و پرورش نخبگان است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای آذربایجانغربی با اشاره به پتانسیل های استان از جمله هم مرز شدن با سه کشور خارجی و داشتن ۹۰۰ کیلومتر مرز مشترک با آنها اظهار داشت: تلاش میشود در مراکز آموزش فنی و حرفهای مشاغلی آموزش داده شود که بتواند جایگزین کولبری باشد.
وی افزود: تمامی مراکز آموزشی این اداره کل در استان به مرکز مهارت بینالمللی تبدیل میشود که قادر خواهند بود کارآموزان خارجی را نیز پذیرش و تربیت کنند.
عباسی، از تصویب شهرک مهارتی برای آموزشگاه های آزاد در استان نیز خبر داد و گفت: در این ارتباط زمین هایی با کاربری آموزشی جانمایی خواهد شد که دارای کاربری آموزشی باشد تا بتوان شهرک مهارت در آنها راه اندازی شود.
وی از ایجاد ۵۸ آموزشگاه فنی و حرفهای جدید در آذربایجانغربی خبر داد و اضافه کرد: از ابتدای امسال تاکنون این تعداد آموزشگاه جدید فنی و حرفهای به صورت آزاد در رشتههای مختلف از جمله سوارکاری، تعمیر تجهیزات پزشکی و دندان پزشکی، خوانندگی، موسیقی، تئاتر کودک و نوجوان و گیاهان دارویی در سطح استان تاسیس شده است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای آذربایجانغربی با بیان اینکه خلا تجهیزات نوین آموزشی با استفاده از مربیان کارآمد و استانداردهای بروز در کنار کارگاههای محیط کار واقعی قابل جبران است، گفت: ضرورت دارد در کمیته برنامه ریزی شهرستانها فرمانداران اهتمام ویژهای به موضوع مهارت داشته باشند چون در شرایط رکود اقتصادی مهارت آموزی بهترین روش برای اشتغالزایی و زمینه شغلی برای جوانان است.
بوکان از ظرفیت و پتانسیل مناسبی برای توسعه برخوردار است
فرماندار بوکان نیز در این جلسه با اشاره به پتانسیل های این شهرستان در حوزه های مختلف گفت: مسوولان استانی و شهرستانی از ظرفیت و پتانسیل های موجود در این شهرستان برای امر توسعه باید به خوبی استفاده کنند.
محمد امینزاده افزود: بوکان در زمینه خدمات فنی و کشاورزی در جایگاه خاصی در سطح استان قرار دارد که این امر نشان از پویایی شهرستان دارد.
وی گفت: حوزه گردشگری بوکان مورد غفلت واقع شده که باید همه مسوولان استانی و شهرستانی برای پویایی و حرکت این بخش تمام توان خود را به کار بگیرند.
فرماندار بوکان در خصوص شورای مهارت گفت: این شورا در راستای ایجاد تعامل و هماهنگی بین دستگاههای ارائه دهنده آموزشهای مهارتی و نیز استفاده از ظرفیتها و امکانات دستگاههای متولی آموزشهای مهارتی به منظور ارتقای کیفیت و کمیت آموزشی و ایجاد هم افزایی بین دستگاهها تشکیل شده است.
به گزارش ایرنا، آذربایجانغربی یکی از استانهای موفق در ارائه آموزشهای مهارتی در کشور به شمار میرود و سالانه افزون بر هفت میلیون نفر ساعت آموزش مهارتی در استان ارائه میشود.
نظر شما