استاد دانشگاه فردوسی:چگونگی رفتار انسان در پساکرونا نیاز به تحقیق دارد

مشهد- ایرنا - عضو هیات علمی گروه روانشناسی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: پاسخ مشخصی برای رفتار انسان در پساکرونا وجود ندارد و به همین دلیل باید برای آن پژوهشی شکل بگیرد.

جواد صالحی فدردی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با شیوع پاندمی کرونا و لزوم فاصله گذاری هوشمند اجتماعی ممکن است چندین سال طول بکشد تا افراد جامعه در نوع ارتباط فردی و اجتماعی خود به وضعیت قبل از کرونا بازگردند زیرا اکنون مردم با سبک جدیدی در زندگی آشنا شده‌اند و در حال عادت کردن به آن هستند.

وی ادامه داد: انسان‌ها در زمان تغییر رفتار، به سختی آن را قبول می‌کنند زیرا سیستم روانی انسان نسبت به آن مقاومت نشان می‌دهد و ممکن است فرد دچار حالت افسردگی نیز شود.

این روانشناس گفت: در حال حاضر مردم برای جبران عدم حضور خود در فضاهای اجتماعی از راه‌های جدید استفاده می‌کنندکه با نوع روش ارتباط گیری گذشته آنها تفاوت وجود دارد و پس از مدتی به این فضا عادت کرده‌اند زیرا تغییر عادت ها به زمان نیاز دارد.

صالحی افزود: اکنون شاهد آن هستیم که برخی افراد دیگر حوصله حضور در جمع‌های بیش از چند نفر یا در مکان‌های شلوغ را ندارند.

بر اساس آخرین آمار رسمی تاکنون یک میلیون و ۳۶۰ هزار و ۸۲۵ نفر در ایران به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند. بیماری کووید ۱۹ تاکنون جان ۵۷ هزار و ۲۲۵ نفر را در کشورمان گرفته است و تاکنون یک میلیون و ۱۵۱ هزار و ۶۷۶ نفر از مبتلایان به ویروس کرونا هم در ایران بهبود یافته‌اند.  

"پاندمی کرونا" تاکنون در سطح جهان ۹۸ میلیون و ۱۸۸ هزار و ۷۹۵ نفر را بیمار کرده و جان ۲ میلیون و ۱۰۲ هزار و ۷۵۱ تن را در ۲۳۰ کشور گرفته است. ۷۰ میلیون و ۵۹۲ هزار و ۹۰۸ نفر از افراد مبتلا به ویروس کرونا در سطح جهان، تاکنون درمان شده‌اند.

در این میان آمریکا با ۴۲۰ هزار و ۲۸۵ قربانی ویروس کرونا، بیشترین آمار ابتلا و تلفات ناشی از پاندمی کرونا را در جهان به خود اختصاص داده است و پس از آمریکا کشورهای هند، برزیل و روسیه بیشترین شمار افراد مبتلا به ویروس کرونا را دارند.  

بر اساس آخرین آمارهای رسمی، ایران در جدول مبتلایان به پاندمی کرونا جایگاه شانزدهم را در میان کشورهای جهان دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha