به گزارش روز دوشنبه ایرنا از مرکز رسانه قوه قضاییه، محسن نیک ورز افزود: مدتی است به علت عرضه نامناسب شمش فولاد به صنایع پایین دست، خوراک کارخانههایی نظیر تولید میلهگرد و سایر موارد مشابه تامین نشده و قیمت این اقلام مورد نیاز مردم در ساختوساز به شدت و به طرز غیرمنطقی افزایش یافته است.
وی ادامه داد: از آنجایی که بزرگترین معادن و کارخانههای تبدیلی سنگآهن در منطقه سیرجان قرار دارند این مشکل باید به این شکل رخ ندهد اما به نظر میرسد کاهش عرضه در داخل، این معضل را تشدید کرده است.
نیک ورز اظهار داشت: افزایش نرخ ارز و صرفه صادرات شمش فولاد باعث شده برخی کارخانهها تمایلی به ارائه شمش فولاد در داخل کشور نداشته باشند در حالی که طبق ضوابط اعلامی بایستی ۶۰ درصد تولید در داخل کشور عرضه شود.
این مقام قضایی یادآور شد:در سیرجان و بردسیر حداقل سه کارخانه بزرگ تولید شمش فولاد وجود دارد و عملکرد این واحد های تولیدی از سوی مراجع نظارتی در حال بررسی میباشد.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان سیرجان خاطرنشان کرد: چنانچه ثابت شود که شرکتها طبق مقررات و ضوابط تعیینی به وظیفه خود عمل نکرده و به قصد سودجویی بیشتر موجبات کاهش عرضه شمش در داخل کشور و در نتیجه اخلال در صنایع پایین دستی را موجب شده اند، موضوع تحت عنوان اخلال در نظام اقتصادی کشور مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت.
نظر شما