رای دهندگان دارای بیماری‌های زمینه‌ای صبح به شعب مراجعه کنند

اهواز – ایرنا – سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپوراهواز گفت: افراد دارای بیماری های زمینه ای از جمله قلبی، ریوی و یا نقص سیستم ایمنی در ساعات کم تردد و ترجیحا صبح برای رای دادن در انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی مراجعه کنند.

به گزارش ایرنا دکتر فرهاد ابول نژادیان شامگاه پنجشنبه در برنامه زنده شب های کارون از سیمای خوزستان اظهار داشت: برای نخستین بار در تاریخ انتخابات، دانشگاه علوم پزشکی عضو ستاد انتخابات است و بر اساس شیوه نامه‌های تعیین شده، پروتکل‌های بهداشتی شامل نظارت بر گندزدایی در شعب اخذ رای، حضور یکی از کارشناسان بهداشت در این شعب، چینش صندلی‌ها و میزها با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: تعیین مکان‌های اخذ رای با تهویه مناسب و تامین ماسک و نظارت بر پخت غذا  برای دست اندرکاران اجرایی و نظارتی شعب اخذ رای ازجمله دیگر موارد است.

ابول نژادیان بیان کرد: در شعب اخذ رای کسی نباید بدون ماسک وارد شود، عوامل اجرایی هر ۶ ساعت یک بار ماسک خود را تعویض کنند و مردم از همراه آوردن کودکان خودداری کنند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپوراهواز گفت: رای دهندگان خودکارشخصی همراه داشته باشند، اثر انگشت ممنوع است، رای دادن را به ساعات آخر موکول نکنند  و هواداران نیز از تجمع خودداری کنند.

هواداران از برگزاری آیین‌های شادی خودداری کنند

وی اضافه کرد: از هواداران نامزدهای انتخاباتی دوردوم مجلس شورای اسلامی درخواست می‌کنیم از برگزاری هر نوع آیین جشن و شادمانی بعد از انتخاب هر یک از نامزدهای مورد نظر اجتناب کنند.

ابول نژادیان بیان کرد: اگر در حوزه ای تخلفی از نظر رعایت پروتکل‌های بهداشتی مشاهده شد کارشناسان حاضر در حوزه ها حتما مداخلات اصلاحی را صورت می‌دهند و با توجه به بازدیدها در صورت وجود مساله ای خاص در ستادانتخابات استانداری تصمیم گیری می‌شود.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپوراهواز ادامه داد: مردم بعد از رای دادن، خودکار، شناسنامه و وسایل شخصی خود را ضد عفونی کنند، ماسک و الکل همراه داشته باشند تا انتخابات خوب و سالمی برگزارشود.

کم رنگ شدن استفاده از ماسک در مناطق حاشیه نشین

وی با ابراز نگرانی از اینکه استفاده از ماسک در برخی مناطق حاشیه نشین کم رنگ شده گفت: در حال حاضر خوزستان در وضعیت هشدار قرار دارد و در صورت جدی نگرفتن پروتکل‌های بهداشتی، ممکن است با شرایط سختی روبرو شویم.

به گفته سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، براساس آخرین آمار موجود، خوزستان دارای چهار شهر با وضعیت قرمز، سه شهر با وضعیت نارنجی، هشت شهر با وضعیت زرد و ۱۳ شهر با وضعیت سفید از لحاظ شیوع کرونا است .
دکتر ابول نژادیان افزود: در حال حاضر وضعیت شهرهای آبادان، بهبهان، آغاجاری و امیدیه از نظر شیوع کرونا قرمز هستند ‌ که این افزایش شهرهای قرمز برای ما نگران کننده است.

بر اساس این گزارش، تعداد شعب اخذ رای در این دوره از انتخابات در حوزه انتخابیه اهواز ۷۰۴ شعبه پیش بینی شده است.

با توجه به همه گیری ویروس کرونا، مرحله دوم انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، مشمول پروتکل‌های بهداشتی است. در این مرحله، توزیع اقلام انتخاباتی همچون جزوه و تراکت و راه‌اندازی ستادهای انتخابات و کارناوال ممنوع است و تبلیغات انتخاباتی به صورت مجازی یا تبلیغات شهری و یا پخش سخنرانی در صدا و سیما انجام می‌شود.

مرحله دوم انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی قرار بود ۲۹ فروردین ۱۳۹۹ برگزار شود که به دلیل شیوع ویروس کرونا و خطرات ناشی از پیامدهای آن به ۲۱ شهریور موکول شد.

دور نخست انتخابات مجلس یازدهم، دوم اسفند ۹۸ و یک روز بعد از اعلام خطر شیوع ویروس کرونا در کشور برگزار شد.

خوزستان دارای ۱۸ نماینده در مجلس شورای اسلامی است که غیر از یک نماینده در حوزه انتخابیه اهواز، همه نماینده‌ها در مرحله اول مشخص شدند.

حوزه انتخابیه اهواز، باوی، حمیدیه و کارون سه کرسی نمایندگی در مجلس دارد که در مرحله نخست انتخابات که در دوم اسفند ماه برگزار شد، سید کریم حسینی و مجتبی یوسفی به عنوان نماینده راهی مجلس یازدهم شدند و شبیب جویجری و احمد سراج ۲ نامزد دیگر به مرحله دوم انتخابات راه یافتند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha