۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۴۴
کد خبرنگار: 2331
کد خبر: 83759833
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

بلژیک تولید کیت‌های تشخیص پادتن کرونا را آغاز کرد

۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۴۴
کد خبر: 83759833
بلژیک تولید کیت‌های تشخیص پادتن کرونا را آغاز کرد

تهران- ایرنا- شرکت بیوتکنولوژی «زن‌تک» (ZenTech) بلژیک تولید کیت‌های آزمایشی برای تشخیص سریع پادتن‌های ویروس کرونا را آغاز کرده است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، این شرکت روز سه شنبه اعلام کرد که انجام دهها هزار آزمایش مجاز دولتی را شروع کرده و در نظر دارد در نهایت سه میلیون کیت در ماه تولید کند.

«ژان کلود هاواکس» مدیرعامل و مؤسس این شرکت گفت که تشخیص، ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان می برد و دارای حساسیت ۱۰۰ درصدی است؛ به این معنا که همه بیمارانی که پادتن های کووید– ۱۹ را دارند، در معرض آزمایش ما قرار می گیرند.

وی تأکید کرد که کیت های آزمایش صرفاً برای متخصصان پزشکی، نخست در بلژیک و سپس در کشورهای دیگر اتحادیه اروپا و سایر نقاط موجود است و برای استفاده عموم در منازل نیست.

مدیرعامل «زن تک» افزود: نمی خواهیم این کیت های آزمایشی مورد استفاده همه قرار گیرد؛ اینها مانند تست بارداری نیست بلکه کاملاً پیچیده است تا پس از انجام، نتایج حاصله تفسیر شود.

تست پادتن یا سرولوژی، ابزاری حیاتی برای تشخیص این است که چه کسی به کووید– ۱۹ مبتلاست؛ به ویژه حاملان بدون علائم و امکان مصونیت در برابر بیماری حداقل برای مدتی وجود دارد.

آزمایش هایی از این دست ممکن است زمینه بازگشت مردم به کار را فراهم کند؛ نظر به اینکه کشورهای مختلفی کاهش تهمیدات محدودیتی و قرنطینه را در دست بررسی دارند.

این موضوع می تواند به ویژه برای کارکنان بخش بهداشت و درمان که در خط مقدم مقابله با کرونا هستند، حائز اهمیت باشد.

در نتیجه، لابراتوارهایی در چند کشور مختلف در رقابت برای تولید مقادیر زیادی از کیت های قابل اعتماد آزمایشی هستند.

اما سازمان جهانی بهداشت ضمن استقبال از آزمایش های قابل اعتماد، هشدار داد که پادتن های کووید– ۱۹ نمی تواند مدرکی دال بر مصونیت افراد باشد.

این سازمان تأکید کرد که حتی در صورت مصونیت، مشخص نیست که این امر چه مدت ادامه می یابد.

«مایک رایان» کارشناس امور اضطراری سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد: حتی اگر پادتن‌ها مؤثر باشند، شواهد اندکی وجود دارد که نشان دهد بدن تعداد زیادی از افراد بعد از ابتلا به کرونا می‌تواند پادتن تولید و به اصطلاح «مصونیت جمعی» برای جمعیتی بزرگتر ایجاد کند.

این کارشناس اظهار کرد: بسیاری از اطلاعات اولیه‌ای که اکنون به دست ما می‌رسد، نشان می‌دهد که درصد پایینی از جمعیت مبتلایان می‌توانند پادتن تولید کنند.

ویروس کرونا موسوم به کووید-۱۹ از اواسط ماه دسامبر (۲۴ آذر) در شهر ووهان چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات‌الریه نام برده می‌شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

تدروس آدهانوم مدیرکل سازمان جهانی بهداشت ۲۱ اسفند ماه در نشستی خبری تأکید کرد؛ اگرچه واژه «همه‌گیر» به دلیل حساسیتی که دارد نباید بدون دقت مورد استفاده قرار گیرد، اما ارزیابی‌های این سازمان، ویروس کرونا را «همه‌گیر جهانی» شناسایی و اعلام می‌کند.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار جهان

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha