نبود گوشی هوشمند، چالش آموزش مجازی در روستاهای خراسان شمالی

بجنورد-ایرنا- برآورد می‌شود ۵۵ تا ۶۰ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی به علت نداشتن دسترسی به گوشی هوشمند و سامانه اندروید، نتوانند از طرح شبکه اجتماعی دانش‌آموزی (شاد) بهره ببرند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی روز سه شنبه با نگرانی از وجود این مشکل به خبرنگار ایرنا گفت: یکی از مشکلات ما در اجرای طرح شاد، دسترسی نداشتن دانش آموزان و خانواده های روستایی به گوشی های هوشمند است.

عباس سعیدی اظهار داشت: البته درخواست ما این است که خانواده ها و اولیا، همکاری کنند تا با در اختیار قرار دادن گوشی های هوشمند، حتی اگر شده چند دانش آموز مشترکا از یک دستگاه تلفن استفاده کنند.

وی افزود: برآورد اولیه نشان می دهد، ۵۵ تا ۶۰ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی به علت نداشتن دسترسی به فناوری روز، نتوانند از مزایای آموزش مجازی استفاده کنند که البته این آمار هنوز نهایی نشده است.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی اظهار داشت: در این زمینه، یکی از پیشنهادها، تامین تبلت رایگان برای دانش آموزان است که این البته هنوز در حد یک پیشنهاد است.

وی افزود: این دانش آموزان که عمدتا در روستاها و یا حاشیه های شهرها سکونت دارند، به وسیله راهبران آموزشی و مدیران مدارس شناسایی می شوند و از خانواده ها و اولیا نیز انتظار می رود همکاری لازم را داشته باشند تا دانش آموز، به علت نداشتن گوشی اندروید، از دسترسی به برنامه های آموزشی در فضای مجازی بازنمانند.

وی خاطرنشان کرد: در شرایط کنونی که به علت شیوع کرونا، مدارس تعطیل شده است، تنها راهکار برای تداوم برنامه های آموزشی، استفاده از فضای مجازی است.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی گفت: دریافت برنامه های شبکه آموزش در برخی روستاهای استان میسر نیست و ۷۰۰ دانش آموز در ۱۲۰ روستای استان از دریافت برنامه های آموزشی این شبکه، در صدا و سیما نیز بی نصیب ماندند.

۱۸۰ هزار دانش آموز و پیش دبستانی در بیش از ۲ هزار باب آموزشگاه خراسان شمالی زیر نظر ۱۴ هزار معلم، تحصیل می کنند.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha