سیستان و بلوچستان رتبه نخست تولید سورگوم کشور را از آن خود کرد

زاهدان- ایرنا- معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به بارندگی‌های مطلوب در سال زراعی جاری کشت سورگوم علوفه‌ای در این استان با رشد چشمگیر به ۲۰ هزار هکتار رسید که سبب سکان‌داری استان در کشت این محصول در کشور شد.

علیرضا دهمرده روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با توجه به بارندگی‌های مطلوب سیستان و بلوچستان امسال در ۱۲ هزار هکتار از مزارع دیم و هشت هزار هکتار مزارع دارای آب استان کشت ذرت علوفه‌ای انجام شد.

وی افزود: برداشت سورگوم در سیستان و بلوچستان از اواخر اردیبهشت آغاز می‌شود و تا شهریور ادامه دارد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: کشت سورگوم به دلیل قابلیت‌های فراوان دامپروری در استان از اهمیت بالایی برای این منطقه برخوردار است.

وی با اشاره به مزایای کشت سورگوم بیان کرد: سورگوم گیاهی است علوفه ای که با توجه به شرایط اقلیمی سخت و شکننده این منطقه و محدودیت‌های کمی و کیفی منابع آبی و خاکی سازگاری قابل توجهی دارد.

دهمرده مجموع سطح زیر کشت محصولات علوفه ای سیستان و بلوچستان را ۵۵ هزار هکتار با تولید یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن عنوان کرد و افزود: یونجه، شبدر، ذرت علوفه‌ای و شبدر عمده محصولات این بخش را تشکیل می‌دهند.

به گزارش ایرنا سورگوم زراعی گیاهی از خانواده غلات است که در ایران ذرت خوشه‌ای نامیده می‌شود.
با توجه به شباهت ظاهری این گیاه با ذرت و ارزن که سبب شده آمار سطح کشت این ۲ گیاه با هم مخلوط شود، برای ایجاد تمایز میان آنها سورگوم که یک اسم جهانی برای این گیاه است استفاده می‌شود.
سورگوم از نظر اهمیت در بین غلات در دنیا بعد از گندم، برنج، ذرت و جو در مقام پنجم قرار دارد.

۷۳۱۶**۶۰۸۱

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 10 =