۲۲ آبان ۱۳۹۷، ۱۴:۳۰
کد خبر: 83098242
T T
۰ نفر

بورس هزار واحد رشد كرد

۲۲ آبان ۱۳۹۷، ۱۴:۳۰
کد خبر: 83098242
بورس هزار واحد رشد كرد

تهران- ایرنا- شاخص بورس امروز (سه شنبه) با رشد یك هزار پله ای در جایگاه 183 هزار و 212 واحدی ایستاد.

به گزارش ایرنا، در معاملات امروز سه میلیارد و 307 میلیون سهم، حق تقدم و اوراق بهادار به ارزش هشت هزار و 747 میلیارد ریال در 180 هزار و 760 نوبت داد و ستد شد.
بررسی شاخص های اصلی بازار سرمایه نشان می دهد شاخص قیمت (وزنی - ارزشی) كه در آن ارزش سهام شركت های بزرگ اثر بیشتری بر شاخص می گذارد، 291 واحد رشد كرد و شاخص كل (هم وزن) كه در آن ارزش و وزن همه شركت های بزرگ و كوچك در محاسبه شاخص كل، یكسان در نظر گرفته می شود، 192 واحد افزایش یافت.
شاخص قیمت (هم وزن) نیز 135 واحد بالا رفت؛ این شاخص بیانگر سطح عمومی قیمت سهام شركت های پذیرفته شده در بورس است. شاخص آزاد شناور یك هزار و 92 واحد رشد كرد؛ این شاخص بخشی از سهام قابل معامله شركت ها در بورس را نشان می دهد.
شاخص بازار اول مربوط به شركت های بهتر از نظر سرمایه، سودآوری و درصد سهام آزاد شناور 656 واحد افزایش یافت و شاخص بازار دوم بورس نیز 2 هزار و 382 واحد رشد كرد.
در معاملات امروز نمادهای فولاد (فولاد مباركه)، فارس (هلدینگ خلیج فارس)، وامید (گروه سرمایه گذاری امید)، تاپیكو (سرمایه گذاری نفت و گاز تامین)، وتجارت (بانك تجارت) و پارسان (نفت وگاز پارسیان) بیشترین تاثیر مثبت و رمپنا (مپنا) و جم (جم) بالاترین فشار منفی را داشتند.

** صنایع جذاب بورسی
گروه بانك در معاملات امروز بورس صدرنشین شد؛ در این گروه یك میلیارد و 69 میلیون سهم به ارزش یك هزار و 709 میلیارد ریال دادوستد شد.
گروه خودرو به ارزش 872 میلیارد ریال و فلزات اساسی به ارزش 581 میلیارد ریال جایگاه های بعدی را به خود اختصاص دادند. همچنین گروه شیمیایی با دادوستدی به ارزش 579 میلیارد ریال در رده چهارم معاملات امروز قرار گرفت.
گروه اطلاعات و ارتباطات نیز با معاملاتی به ارزش 403 میلیارد ریال، رده پنجم را از آن خود كرد.

** رشد فرابورس
شاخص فرابورس (آیفكس) در معاملات امروز هفت واحد بالا رفت و در جایگاه یك هزار و 993 واحدی قرار گرفت.
در بازار فرابورس، بیش از 841 میلیون سهم و اوراق بهادار به ارزش بیش از چهار هزار و 115 میلیارد ریال دادوستد شد.
در معاملات امروز نمادهای ذوب (ذوب آهن)، شاوان (پالایش نفت لاوان)، شراز (پالایش نفت شیراز) و زاگرس (پتروشیمی زاگرس) بیشترین تاثیر مثبت و مارون (پتروشیمی مارون) بالاترین تاثیر منفی را بر جای گذاشت.
اقتصام**2022*2025
۰ نفر