۱۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۲:۵۵
کد خبر: 82816044
T T
۰ نفر
30 هزار دانش آموز بازمانده از تحصیل به چرخه آموزش بازگشتند

بندرعباس - ایرنا - معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: 30 هزار دانش آموز بازمانده از تحصیل در كشور به همت راهبران آموزشی به چرخه آموزش بازگشتند.

به گزارش ایرنا، رضوان حكیم زاده روز پنجشنبه در همایش رئیسان اداره های آموزش و پرورش استان هرمزگان افزود: طرح راهبران آموزش در نظام آموزشی بسیار ارزشمند است و در قالب این طرح، راهبران به آموزش دانش آموزان نیازمند و كمتر برخوردار مقطع ابتدایی در منطقه های روستایی و عشایری می پردازند.
طرح راهبر آموزشی از سال تحصیلی گذشته در استان‌ های كشور به اجرا در آمد.
در سال تحصیلی گذشته 2 هزار و 515 راهبر آموزشی نظارت بالینی و حمایتی مدرسه ها را انجام دادند و در سال تحصیلی جاری این تعداد به حدود سه هزار نفر رسیده است.
وی بیان داشت: سیاست معاونت آموزش ابتدایی، نخبه پروری و حضور دانش آموزان در مدرسه های خاص از جمله تیزهوشان نیست، چرا كه تفكیك باعث مشكلات روحی در هر 2 گروه دانش آموزان عادی و تیزهوش می شود.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش اظهار كرد: به رسمیت شناختن اراده آزاد انسان در جریان تربیت از دیگر اصول آموزشی در دوره ابتدایی است و به جای نخبه پروری معتقدیم دانش آموزان باید در كنار هم محتوای نظام آموزشی تربیتی را فرا گیرند.
حكیم زاده با تاكید بر این كه گام نخست برای بهبود فرآیند تعلیم و تربیت از كلاس درس باید آغاز شود، بیان داشت: در این راستا برای كیفیت بخشی به اصل آموزش، تامین معلم ماهر برای كلاس درس است.
وی اضافه كرد: یكی از چالش های عدالت آموزشی نیز ایجاد تنوع در نوع مدرسه ها است در صورتی كه عدالت آموزشی استفاده از فرصت های برابر یاددهی برای همه دانش آموزان كشور است.
حكیم زاده افزود: تنوع مدرسه ها باعث می شود اعتماد به نفس دانش آموزان از بین برود و این موضوع نابرابری های جدی را بر نظام آموزشی تحمیل می كند.
این مسئول خاطر نشان كرد: آنچه به عنوان مبنا در معاونت آموزش ابتدایی هدف گذاری شده است، تاكید بر كتاب قرآن به عنوان درس زندگی و منبع اصلی در تربیت دانش آموزان است.
وی ادامه داد: در اجرای این راهبرد به دنبال تربیت رحمانی مبتنی بر قرآن هستیم، چرا كه در این رویكرد تربیتی، اخلاق مداری نخستین الزام است كه باید مورد توجه جدی مدیران و معلمان باشد.

**كیفیت آموزشی در مدرسه های هرمزگان با مناطق برخوردار كشور برابری می كند
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: در بازدیدی كه از مدرسه های هرمزگان صورت گرفت، كیفیت آموزشی در مدرسه های این استان با مناطق برخوردار كشور از جمله تهران برابری می كرد و این به معنی توسعه یافتگی آموزش و پرورش این منطقه است.
حكیم زاده افزود: روند اجرای برنامه های وزارت آموزش و پرورش و كیفیت امور آموزشی تربیتی در مدرسه های هرمزگان مطلوب است.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در سفر یك روزه به استان هرمزگان به همراه مدیر كل عشایری و امور مناطق كمتر توسعه یافته وزارت آموزش و پرورش پس از ادای احترام به مقام شامخ شهیدان در بهشت زهرا بندرعباس، از نمایشگاه پژوهشی دانش آموزان و هم چنین مدرسه های ناحیه یك و دو بندرعباس بازدید كردند.
دیدار با استاندار هرمزگان، شركت در همایش رئیسان اداره های آموزش و پرورش سراسر استان و نشست تخصصی با كادر آموزش ابتدایی از دیگر برنامه های این سفر بود.
استان هرمزگان 340 هزار دانش آموز، 14 هزار معلم و 15 هزار و 500 كلاس درس دارد.
7195/7408
خبرنگار: رقیه غلامی زاده ** انتشار دهنده: محمد جهانگیریان
۰ نفر

سرخط اخبار فرهنگ