۱۷ آذر ۱۳۹۶، ۲۱:۲۸
کد خبر: 82756627
T T
۰ نفر
برگزاری چهارمین دوره بازی های رایانه ای در قزوین با حضور بیش از ٧٠٠ نفر

قزوین - ایرنا- چهارمین دوره بازی های رایانه ای جام خلیج فارس روز جمعه در 2 بخش موبایلی و رایانه ای با حضور بیش از ٧٠٠ شركت كننده از سراسر كشور در قزوین برگزار شد.

مدیر مركز دیجیتال استان قزوین در گفت وگو با ایرنا اظهار كرد: در این دوره از مسابقات منتخبان استان‌ها در رشته‌های تیمی و انفرادی در چهار بخش با یكدیگر به رقابت پرداختند.
سعید پورایمانی افزود: با توجه به ظرفیت‌هایی كه استان قزوین در حوزه فرهنگ و دیجیتال دارد امسال برای اولین بار مسابقات خارج از وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی و در قزوین برگزار شد.
وی خاطرنشان كرد: در این دوره از مسابقات بیش از ٧٠٠ شركت كننده در رده سنی آزاد از سراسر كشور با یكدیگر به رقابت پرداختند.
وی اضافه كرد: مسابقات امروز در محل اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی قزوین برگزار شد و اختتامیه رقابتها با حضور برگزیدگان در تهران برگزار می‌شود.
وی گفت: برای این دوره از مسابقات بیش از یك میلیارد ریال جایزه در نظر گرفته شده است.
پورایمانی خاطرنشان كرد: این رقابت ها در چهار بخش بازی pes روی pc،كنسول ایكس باكس بازی pes، كنسول پی اس 4 بازی فیفا و كنسول پی اس 4 بازی pes برگزار شد كه در بخش بازی pes روی pc حسن پاجانی از تهران، ثابت قول از شیراز و مجید رضایی از قم به ترتیب اول تا سوم شدند.
وی ادامه داد: همچنین در بخش بازی كنسول ایكس باكس بازی pes علیرضا نوبخت از تهران ، محمدرضا قاسم زاده از شیراز و نوری از قزوین به ترتیب مقام های اول تا سوم را كسب كردند و در بازی كنسول پی اس 4 بازی فیفا نجفی از قزوین، سامان جلالی از تهران و اسماعیلی از قزوین به ترتیب رتبه های اول تا سوم را به دست آوردند.
وی افزود: همچنین در بازی كنسول پی اس 4 بازی pes حسن پاچانی از تهران اول شد و عباسی از سیستان و بلوچستان مقام دوم را به خود اختصاص داد و زاهدی از كرمان نیز سوم شد.
پور ایمانی با بیان اینكه مسابقات جام خلیج فارس فرصت مناسبی برای معرفی توانمندی های داخلی در صنعت بازی های رایانه ای است، افزود: دنیای امروز به بازی های رایانه ای به چشم یك صنعت قدرتمند و رو به پیشرفت نگاه می كند و تمایل نسل جوان برای استفاده از آن روز به روز در حال افزایش است.
وی خاطرنشان كرد: برگزاری این مسابقات سبب شده است تا نگاه جدی تری به مسئله بازی های رایانه ای در كشور شود و تلاش ما این بوده است كه در این دوره از مسابقات حداقل ٥٠ درصد بازی های مورد استفاده بازی های داخلی باشد.
پور ایمانی در خصوص لزوم تولید بازی های رایانه ای بومی در كشور و جذب بخش خصوصی برای فعالیت در این خصوص، گفت: در حال حاضر پنج درصد بازی ها ایرانی و بقیه خارجی هستند.
بازی‌های ویدیویی و رایانه‌ای به لحاظ تأثیرگذاری در زمینه فرهنگ‌سازی، رشد و تكوین شخصیت فرهنگی و علمی و ایفای نقش‌های آموزشی و كمك آموزشی و همچنین پر كردن بخشی از اوقات فراغت گروه‌های سنی مختلف جامعه از جایگاه ویژه‌ و مهمی برخوردارند و به همین دلیل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای برای برنامه‌ریزی و حمایت از فعالیت‌های مرتبط در تمامی زمینه‌های فرهنگی، هنری و فنی صنعت بازی‌های ویدئویی و رایانه‌ای، زیر نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تاسیس شده است.

7389/6012 خبرنگار: نسرین رحیمی ** انتشار دهنده: علی حیدر شاه حسینی
۰ نفر