۲۷ خرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۰۹
کد خبر: 82114797
T T
۰ نفر
وضعيت غذا و تغذيه در كشور به طورمستمر پايش مي شود

تهران- ايرنا- رئيس انستيتو تحقيقات تغذيه و صنايع غذايي كشور گفت: انستيتو تحقيقات تغذيه و صنايع غذايي كشور به عنوان يك انستيتوي ملي، برنامه اي را طراحي كرده است كه بتواند وضعيت غذا و تغذيه كشور را به صورت مستمر مورد پايش قرار دهد.

به گزارش ايرنا از وزارت بهداشت، هدايت حسيني در جلسه كارگروه تخصصي امنيت غذايي و تغذيه افزود: اين برنامه، براساس يك نظام مراقبت بسيار مبتني بر آخرين منابع علمي دنيا طراحي شده كه در آن به مراقبت، بررسي ريز مغذي ها، سبد غذايي مردم كشور در اقليم هاي مختلف در گروه هاي سني و جنسي مختلف، بيوشيميايي و عوامل خطري كه در ارتباط با تغذيه مردم است، توجه ويژه شده است.
حسيني اظهار داشت: در اين برنامه به چهار عامل، مقدار نمك، شكر، چربي و اسيدهاي چرب؛ كه وزارت بهداشت به عنوان هدف تعيين كرده هم توجه شده است.
وي با بيان اينكه برنامه ملي مراقبت يك برنامه كشوري است، اظهار اميدواري كرد كه با حمايت هاي وزارت بهداشت اين برنامه از نيمه دوم امسال اجرا شود.
رئيس انستيتو تحقيقات تغذيه و صنايع غذايي كشور افزود: اطلاعات اين برنامه مستمر و دائمي است كه بعد از راه اندازي مي تواند در اختيارات مسئولان كشور و وزارتخانه هاي بهداشت، جهاد كشاورزي، تعاون، رفاه، صنعت، معدن و تجارت و ديگر سازمان ها و ارگان هايي كه در حوزه غذا و تغذيه فعاليت دارند، قرار گيرد و همچنين در سياست گذاري ها و سرمايه گذاري هاي كلان ملي استفاده شود.
حسيني در ادامه گفت: اين برنامه به عنوان بخشي از برنامه نظام سلامت كشور مي تواند در پيشگيري و كاهش بيماري هاي مرتبط با غذا موثر باشد و تاثيرات مثبتي در نظام سلامت كشور و طرح تحول سلامت دارد و در نهايت منجر به ارتقاي سلامت مردم مي شود.
اجتمام**7268**1429
۰ نفر