۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۴:۰۸
کد خبر: 82047489
T T
۰ نفر
صرفه جويي و كسب درآمد بيش از 17 ميليارد ريالي در معاونت شمال شرق برق تهران

تهران- ايرنا- معاون هماهنگي و نظارت شمال شرق شركت توزيع نيروي برق تهران بزرگ با اشاره به اقدام‌هاي انجام شده در حوزه ديسپاچينگ(جمع آوري اطلاعات و كنترل) و بهره‌برداري، گفت، اين اقدام ها 10 ميليارد ريال صرفه‌جويي و افزون بر هفت ميليارد ريال درآمد براي اين معاونت داشته است.

به‌ گزارش ايرنا از وزارت نيرو، عليرضا رضايي با اشاره به اهميت بحث مديريت منابع، افزايش درآمدها و كاهش هزينه‌ها در سطح شركت، گفت: يكي از راهكارهاي مهم در بخش مديريت منابع، استفاده بهينه از تجهيزات، سرويس و نگهداري آنها است.
وي با اشاره به اقدام‌هاي انجام شده در حوزه ديسپاچينگ و بهره‌برداري، افزود: اين اقدام‌ها در معاونت شمال‌شرق در مجموع بيش از 10 ميليارد ريال صرفه‌جويي و افزون بر هفت ميليارد ريال درآمد به‌دنبال داشته است.
اين مقام مسئول يادآور شد: جمع آوري لامپ‌هاي پرمصرف تجاري، اخطار به مشتركان پرمصرف، جمع آوري انشعابات غيرمجاز، پخش تيزر تبليغاتي و همچنين آموزش مديريت مصرف برق در مساجد، سراي محله‌ها و مدارس از جمله اقدام هاي شاخص اين معاونت براي مديريت مصرف برق بوده است.
رضايي، از تحقق 100 درصدي برنامه‌هاي كاهش تلفات اين معاونت خبر داد و گفت: باتوجه به راهبرد وزارت نيرو مبني بر كاهش تلفات شبكه‌هاي برق، اجراي اين طرح در اولويت‌ مناطق زيرمجموعه معاونت شمال‌ شرق قرار گرفته است.
به گفته وي، اين معاونت در سال گذشته با استانداردسازي طول فيدرهاي شبكه فشار ضعيف، اصلاح انشعابات فرسوده و سيمي، اصلاح شبكه برق‌رساني با احداث 276 كيلومتر كابل خودنگهدار و همچنين نصب 338 خازن، نسبت به اجراي اين طرح اقدام كرده است.
فيدر مجموعه اي از وسايل قطع و وصل با ولتاژ اسمي معين است كه براي
دريافت برق از بالادست سيستم برق رساني و تحويل آن به پايين دست استفاده مي شود.

** تلاش براي بهينه‌سازي طرح‌ها
وي در ادامه، درباره برنامه‌هاي اين معاونت در حوزه توسعه احداث، بهينه سازي و توسعه طرح‌ها در سال جاري اظهار داشت: مهم‌ترين وظيفه مناطق و معاونت ها تامين برق پايدار با رعايت استانداردهاي زيست محيطي است كه به اين منظور، معاونت هماهنگي و نظارت شمالشرق در نظر دارد با افزايش قدرت مانور شبكه هاي هوايي و برنامه ريزي براي اجراي طرح‌هاي بهينه سازي شبكه‌هاي فرسوده، روند برق‌رساني به مشتركان را بهبود بخشد.
رضايي تصريح كرد: اعتبارهاي تخصيص يافته به نسبت 60 درصد براي پروژه‌هاي تامين برق و 40 درصد براي پروژه هاي بهينه سازي شبكه برقرساني با توجه به محدوديت منابع و بر اساس ابلاغيه توانير و اولويت تامين برق متقاضيان جديد، تقسيم شده است.

** تدوين برنامه جامع بهينه سازي و پايداري شبكه
وي همچنين با اشاره به تدوين برنامه جامع بهينه سازي و پايداري شبكه در سال جاري گفت: برنامه‌ريزي‌هاي لازم به اين منظور صورت گرفته و با تامين اعتبارات لازم امكان رفع پرباري 11 فيدر و بهينه‌سازي 9 فيدر پرعارضه، توسعه و افزايش قدرت مانور در 37 فيدر، بهينه‌سازي 25 مسير از كابل‌هاي فرسوده و همچنين تجهيز و يا بهينه‌سازي بيش از 130 فقره از تجهيزات شامل رله‌ها، تابلوها و . . . فراهم خواهد شد.
اقتصام ** 3065 **1561