۲۵ اسفند ۱۳۹۴، ۱۵:۱۱
کد خبر: 82003547
T T
۰ نفر
سلامت غذايي مسافران نوروزي بايد تامين شود

كرمانشاه - ايرنا - فرماندار هرسين از دستگاه هاي عضو كارگروه سلامت و امنيت غذايي اين شهرستان خواست تا در ايام نوروز سلامت غذايي مسافران و مهمانان نوروزي كه وارد هرسين مي شوند را تامين كنند.

به گزارش خبرنگار ايرنا، ياور محمدي روز سه شنبه در جلسه كارگروه سلامت و امنيت غذايي هرسين كه در فرمانداري برگزار شد اظهار كرد: در ايام تعطيلات نوروز مهمانان زيادي وارد اين شهرستان مي شوند كه بايد خدمات ارائه شده از سوي رستوران ها و اغذيه فروشي ها از لحاظ بهداشتي و ارائه خدمات در حد مطلوبي باشد.
وي افزود: در ايام تعطيلات نوروز مردم انتظار دارند فضاي متفاوتي را نسبت به سالهاي گذشته تجربه كنند و به همين دليل همه دستگاه هاي عضو ستاد خدمات نوروزي بايد نهايت تلاش خود را به كار گيرند.
محمدي ادامه داد: در ايام نوروز نظارت بر رستوران هاي بين راهي هرسين، مراكز توزيع مواد غذايي و ... افزايش خواهد يافت تا سلامت غذايي مسافران نوروزي با خطر مواجه نشود.
فرماندار هرسين گفت: اين شهرستان به دليل وجود آثار باستاني بيستون از بيشترين حجم گردشگر و مسافر نوروزي همه ساله برخوردار بوده و همين موضوع مي طلبد تا تلاش مضاعفتري نيز صورت بگيرد.
ممنوعيت عرضه مرغ زنده، زيباسازي ورودي شهرهاي هرسين و بيستون، جمع آوري پسماندهاي شهري و روستايي، أخذ مجوزهاي بهداشتي توسط عرضه كنندگان مواد غذايي و غرفه داران و بازرسي هاي مستمر از آنان و فعاليت گشت هاي بازرسي تعزيرات حكومتي و اصناف بصورت مستمر از جمله مصوبات اين جلسه بود.
پاكسازي معابر شهري و برخورد قاطع با متخلفين سد معبر از ابتداي سال جديد، نصب پروانه كسب در محل كار عرضه كنندگان مواد غذايي، نظارت ويژه و مستمر شبكه دامپزشكي بر فعاليت هاي صنف قصابان در ايام تعطيلات نوروز، كنترل مبادي ورودي شهرستان و جلوگيري از ورود دام زنده خارج از شبكه توزيع به شهرستان از ديگر مصوبات جلسه كارگروه امنيت و سلامت غذايي هرسين بود.
شهرستان هرسين با 85 هزار نفر جمعيت در 44 كيلومتري شرق كرمانشاه واقع شده است.
7458/8066