هدايت حسيني روز يكشنبه در جمع اصحاب رسانه همدان افزود: بار بيماري هاي غير واگير در جامعه در حال افزايش است و كاهش تحرك، شهر نشيني و مواد غذايي مصرفي تاثير بسزايي در بروز اين بيماري ها دارد.
وي بيان كرد: بيماري هاي قلبي عروقي و بيماري هاي مزمن قابل پيشگيري هست و متعادل كردن مواد غذايي و استفاده از تغذيه سالم مهمترين اصول تغذيه اي است كه در اين راستا بايد رعايت شود.
وي با بيان اينكه در سلامت غذايي با كسي تعارف نداشته و با متخلفان با جديت برخورد ميكنيم افزود: طرح افزايش اثربخشي برچسبگذاري مواد غذايي و آغاز آن از سال گذشته آغاز شده است.
وي ادامه داد: بر اساس اين طرح مصرفكننده ميداند كه در ماده غذايي مورد مصرفش كدام يكي از فاكتورهاي خطر وجود دارد.
وي اضافه كرد: قسمت ديگر اين طرح آگاهي و اطلاع رساني آن به مردم است كه آموزش عمومي آن از طريق مدارس، دانشگاهها و رسانههاي جمعي صورت ميگيرد تا به تدريج به يك فرهنگ عمومي تبديل شود.
حسيني با اشاره به اينكه سازمان غذا و دارو نظارت و پايش مستمري بر همه مواد غذايي از جمله آبمعدنيها دارد گفت: امسال بيش از 120 نمونه آب از كارخانههاي توليد آبمعدني آشاميدني مورد ارزيابي قرارگرفته و مواردي نيز مورد اصلاح قرارگرفته است.
حسيني در ادامه بابيان اينكه آگاهسازي موضوعي زمانبر است ادامه داد: گاهي مردم آگاهي لازم را دارند اما اين اطلاعات به رفتار در زندگي آنها تبديل نشده و لازمه زمان بيشتري است تا تبديل به رفتار شود.
7530/6993
ايجاد فرهنگ تغذيه بهترين راه كاهش ابتلا به بيماري هاي غير واگير است
۲۴ آبان ۱۳۹۴، ۲۰:۵۶
کد خبر:
81839936
![ايجاد فرهنگ تغذيه بهترين راه كاهش ابتلا به بيماري هاي غير واگير است ايجاد فرهنگ تغذيه بهترين راه كاهش ابتلا به بيماري هاي غير واگير است](https://img9.irna.ir/old/Image/1394/13940824/81839936/N81839936-70304855.jpg)
همدان- ايرنا- مدير كل نظارت و ارزيابي فرآورده هاي خوراكي، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي سازمان غذا و داروي كشور گفت: ايجاد فرهنگ صحيح تغذيه بهترين راه كاهش ابتلا به بيماري هاي غير واگير است.