۵ مرداد ۱۳۹۴، ۱۵:۳۶
کد خبر: 81697246
T T
۰ نفر
درهای باز دانشگاه علم و صنعت به روی نخبگان سرباز

تهران - ایرنا- معاون آموزشی دانشگاه علم و صنعت از آمادگی این دانشگاه برای استفاده از همكاری و پتانسیل نخبگان فارغ التحصیل در قالب طرح سربازی و رایزنی با بنیاد ملی نخبگان در این رابطه خبر داد.

به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، دكتر محسن كلانتر روز دوشنبه در نشست مطبوعاتی اظهار داشت: به منظور تداوم ارتباط با نخبگان فارغ التحصیل و استفاده از آنها به عنوان بازوهای تحقیقاتی استادان دانشگاه، موضوع طرح سربازی را با بنیاد ملی نخبگان مطرح كردیم و قرار شده با موافقت این بنیاد و ستاد كل نیروهای مسلح، تعدادی از فارغ التحصیلان نخبه، طرح سربازی خود را در دانشگاه علم و صنعت بگذارنند.

وی خاطرنشان كرد: بنیاد ملی نخبگان به همه دانشگاه ها اجازه اجرای طرح سربازی را نمی دهد و این مجوز فقط برای دانشگاه های مجری طرح های كلان ملی صادر خواهد شد كه دانشگاه علم و صنعت نیز یكی از آنهاست.

كلانتر از معرفی 25 دانشجوی نخبه دانشگاه علم و صنعت در مقطع كارشناسی، 30 دانشجوی نخبه كارشناسی ارشد و 40 دانشجوی نخبه دكتری به بنیاد ملی نخبگان به منظور دریافت حمایت های مالی خبر داد.

وی ادامه داد: قراردادی میان ما و بنیاد ملی نخبگان منعقد شده كه براساس آن توانستیم جایزه آموزش یاری، پژوهش یاری، فن یاری و حمایت های فرهنگی بنیاد را برای دانشجویان نخبه خود محقق كنیم.

معاون آموزشی دانشگاه علم و صنعت ایران، وضعیت شاخص های این دانشگاه در زمینه نسبت استاد به دانشجو و سرانه فیزیكی دانشجویی مطلوب و در سطح استانداردهای بین المللی توصیف كرد و گفت: میانگین تعداد دانشجویان مقطع كارشناسی در كلاس های درس دانشگاه علم و صنعت حدود 24 نفر و برای مقطع كارشناسی ارشد 12 نفر است و كه با استانداردهای دنیا مطابقت دارد.

وی آمار اعضای هیات علمی دانشگاه علم و صنعت را 425 نفر اعلام كرد و گفت: اكنون حدود چهار هزار دانشجو در مقطع كارشناسی و هفت هزار دانشجو در مقاطع تحصیلات تكمیلی دانشگاه علم و صنعت تحصیل می كنند.

به گفته كلانتر، درحال حاضر 20 رشته تحصیلی كارشناسی و 100 رشته كارشناسی ارشد و دكتری در دانشگاه علم و صنعت دایر است كه حدود 60 رشته تحصیلات تكمیلی از سال 87 به بعد راه اندازی شده است.

وی به راهكارهای دانشگاه علم و صنعت در جهت كمك به دانشجویان مشروطی اشاره كرد و بیان داشت: بعد از ریشه یابی كه درخصوص دلایل مشروطی دانشجویان انجام دادیم به این نتیجه رسیدیم كه دانشجویان ورودی جدید در برخی از درس ها مانند ریاضی و فیزیك، مشكل پایه ای دارند كه موجب مشروطی آنها در ترم های دوم و سوم می شود بنابراین درصدد هستیم تا درس های جبرانی برای ترم های دوم و سوم درنظر بگیریم تا مشكل این دانشجویان حل شود.

كلانتر تصریح كرد: برخی از علل مشروطی دانشجویان نیز به مسائل روحی و روانی و عاطفی برمی گردد كه برای حل آنها نیز مركز مشاوره دانشجویی خود را تقویت كرده ایم تا ضمن شناسایی مشكلات دانشجویان در جهت رفع اصولی آنها گام برداریم.

علمی**1055**1599
۰ نفر

سرخط اخبار فرهنگ