۶ تیر ۱۳۹۴، ۱۵:۳۵
کد خبر: 81661524
T T
۰ نفر
تجاری سازی فعالیت های دانش بنیان درایلام نیازمند كمك دولت است

ایلام - ایرنا - استاندار ایلام گفت: استان ایلام در زمینه مراكز رشد و پارك های علمی و فناوری نوپااست و برای رسیدن به مقطع تجاری سازی و تولید ثروت نیازمند كمك و هدایت است.

به گزارش ایرنا، محمدرضا مروارید روز شنبه در دیدار با معاون علمی و فناوری رییس جمهور در دانشگاه ایلام افزود: با توجه به وجود نیروی انسانی تحصیل كرده كیفی و تعدد مراكز دانشگاهی می توان از از عرضه فعالیت های دانش بنیان استان به عنوان یك ظرفیت بالقوه دراین استان نام برد كه فعلیت بخشیدن به ان مستلزم دریافت مشوق ، هدایت و تبادل تجربه است.

وی گفت: ایلام از جمله استان هایی است كه در زمینه های مختلفی از جمله نفت و گاز، منابع طبیعی، دام و كشاورزی و نیروی انسانی پتانسیل ها و ظرفیت های بسیار خوبی دارد كه ارتباط علمی و تحقیقاتی با مراكز تولید دانش می تواند ظرفیت های برجسته ای ایجاد كند.

وی اظهار كرد: تمام گروه های مرجع استان اعم از دانشگاهیان، پژوهشگران، مردم و بازاریان در زمینه ایجاد تغییر در استان و حركت به سمت توسعه و پیشرفت همدل و همصدا هستند.

استاندار ایلام مرز مهران را یكی از مزیت های مهم استان عنوان كرد و گفت: این مرز استان را از بن بست خارج كرده و امكان مبادلات تجاری و اقتصادی با كشورهای همسایه را فراهم كرده است.

مروارید افزود: منطقه ویژه مرز بین المللی مهران نیز در حال تبدیل شدن به منطقه آزاد است و امكان بهره مندی تمام مناطق كشور در زمینه صادرات و مبادلات تجاری وجود دارد.

رییس دانشگاه ایلام نیز در این دیدار با بیان اینكه كارآفرینی، خلاقیت و توسعه شركت های دانش بنیان از ارزش ها و برنامه های محوری این دانشگاه است، گفت: آمادگی لازم برای همكاری همه جانبه در این زمینه وجود دارد.

محمد علی اكبری افزود: به منظور حمایت از واحدهای فناوری باید حلقه دانشگاه، بنیاد نخبگان، مركز رشد و پارك علم و فناوری در استان تكمیل شود.

وی ادامه داد: استان ایلام با 35 واحد دانشگاهی و 43 هزار دانشجو نسبت به جمعیت از وضعیت خوبی در كشور برخوردار است.

رییس دانشگاه ایلام گفت: اعطای فرصت های مطالعاتی به اعضای هیات علمی این دانشگاه در ساله ای گذشته متوقف شده بود اما خوشبختانه امسال دو فرصت مطالعاتی تعریف شده است.

علی اكبری افزود: شاخص هیات علمی نسبت به دانشجو یك به 33 است و وضعیت پژوهشی اعضای هیات علمی رو به رشد است.

وی كمبود اعتبارات و نبود فضای كارگاهی را از مشكلات مركز رشد دانشگاه عنوان كرد و خواستار كمك و مساعدت لازم برای تكمیل و تجهیز آزمایشگاه مركزی دانشگاه شد.

وی همچنین افزایش یارانه حمایتی، كمك به راه اندازی سه پژوهشكده منطقه ای گیاهان دارویی و تامین اعتبار چند طرح هدفمند و معطوف به حل مسایل استانی، منطقه ای وملی را خواستار شد.

شش هزار دانشجو در 81 رشته تحصیلی در مقاطع مختلف از كاردانی تا دكترا در دانشگاه ایلام تحصیل می كنند.

معاون علمی و فناوری رییس جمهور روز شنبه بمنظور بازدید از مراكز علمی و دانشگاهی و گفت وگو با مسوولان استان ایلام به این استان سفر كرد.

6032/6034