به گزارش ايرنا، محمدعلي باغستاني روز چهارشنبه در بازديد از مزارع گوجه فرنگي شهرستان دشتستان استان بوشهر افزود: يكي از دغدغه هاي مقام معظم رهبري و دولت توليد محصول سالم و ارتقاي كيفيت سلامت محصول كشاورزي از نظر آلاينده ها است.
وي اضافه كرد: دراين ارتباط طبق طرحي كه با همكاري وزارتخانه هاي جهاد كشاورزي و بهداشت ودرمان و آموزش پزشكي تدوين شده است، محصولات كشاورزي شناسنامه دار مي شوند.
باغستاني بيان كرد: در اين طرح محصولات از لحظه كشت تا سرسفره مردم نظارت و تست مي شود و اگر محصولي مشكل سلامت داشته باشد مشخصات آن و توليدكننده اش در دسترس باشد و از ورود اين محصول به چرخه مصرف جلوگيري شود.
وي اظهارداشت: كشاورزان حساسيت ويژه در زمينه مصرف سموم داشته باشند و توصيه هاي كارشناسان را جدي بگيرند.
باغستاني يكي از اهداف سفر امروز خود به استان بوشهر و شهرستان دشتستان را بازديد از روند توليد صيفي جات و مزارع كشاورزي بويژه گوجه فرنگي و بررسي آفات و آلودگي اين محصول به مصرف هورمون اتفون ( هورمون قرمز كننده گوجه فرنگي) عنوان كرد و افزود: موردي از مصرف اين هورمون در توليدات شهرستان دشتستان مشاهده نشد.
شهرستان دشتستان با مركزيت شهر برازجان قطب توليد سبزي و صيفي استان بوشهر است. ك/2
7213/539
![همه محصولات كشاورزي كشور شناسنامه دار مي شوند همه محصولات كشاورزي كشور شناسنامه دار مي شوند](https://img9.irna.ir/old/Image/1393/13931003/81436571/N81436571-6157886.jpg)
بوشهر- ايرنا- رييس سازمان حفظ نباتات كشور گفت: به منظور توليد محصولات كشاورزي سالم و بدوراز آلايندگي هاي مختلف طرح شناسنامه دار كردن محصولات كشاورزي در كشور در دستور كار است.