۱۷ تیر ۱۳۹۳، ۱۵:۱۹
کد خبر: 81230198
T T
۰ نفر

144 واحد مرغداري گوشتي در ملاير فعال است

۱۷ تیر ۱۳۹۳، ۱۵:۱۹
کد خبر: 81230198
144 واحد مرغداري گوشتي در ملاير فعال است

همدان - ايرنا - مدير اداره جهاد كشاورزي ملاير گفت: 144 واحد مرغداري گوشتي با ظرفيت يك ميليون و 259 هزار و 400 قطعه در اين شهرستان فعال است.

'حجت اله مصطفوي' روز سه شنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: از اين تعداد واحد مرغداري، ساليانه هشت هزار تن گوشت سفيد توليد مي شود.

وي اظهار كرد: ملاير 15 درصد از كل توليد گوشت سفيد استان همدان را توليد مي كند و داراي ظرفيت بالايي در اين زمينه است.

مصطفوي ادامه داد: علاوه بر اين يك واحد پرورش بوقلمون سه هزار قطعه اي نيز در اين شهرستان فعال است كه ظرفيت توليد ساليانه سه هزار قطعه و توليد گوشت در هر دوره بين 35 تا 40 تن را دارد.

وي افزود: در هر واحد مرغداري به طور ميانگين بين سه يا چهار نفر و در هر واحد مرغداري تخمگذار بيش از پنج نفر مشغول به كار هستند كه زمينه اشتغال خوبي را در سطح شهرستان ايجاد كرده است.

وي همچنين از فعاليت 13 واحد مرغداري تخمگذار با ظرفيت 459 هزار قطعه در اين شهرستان خبر داد و گفت: ساليانه هفت هزارو 300 تن تخم مرغ در اين شهرستان توليد مي شود كه رتبه نخست استان را به خود اختصاص داده است.

وي خاطرنشان كرد: ملاير همچنين در زمينه توليد عسل با توليد ساليانه 500 تن رتبه نخست استان را به خود اختصاص داده و در حال حاضر، 47 هزار و 401 كندوي عسل مدرن با 360 بهره بردار در اين شهرستان فعال است.

مدير اداره جهاد كشاورزي ملاير با بيان ينكه بخش سامن بيشترين و مرغوبترين عسل توليدي شهرستان را دارد، افزود: پيش بيني مي شود امسال ميزان توليد عسل در ملاير بين 10 تا 15 درصد افزايش يابد.

مصطفوي اظهار كرد: امسال طرح بهبود مديريت مرغداري ها و افزايش توليد شير خام توسط اداره بهبود توليدات دامي در اين شهرستان به نحو مطلوبي در حال اجرا است.

شهرستان ملاير در بخش توليدات دامي داراي بيش از 900 هزار واحد است.

7528/2624