جمال ناصحي روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: بسياري از دانش آموزان در مدارس مصرف مواد غذايي بي كيفيت را بر مواد سالم و سنتي ترجيح مي دهند كه اين موضوع به نوبه خود مشكلاتي به همراه دارد.
وي يادآورشد: در گذشته غذاهايي سالم و سرشاز از مواد مغذي به دانش آموزان توصيه و تجوير مي شد كه اين مهم با توجه به گسترش و توسعه شهر نشيني تغييراتي اساسي يافته است.
ناصحي افزود: عرضه انواع مواد غذايي در بوفه هاي مدارس بايد به شكل مناسب و بدور از آلودگي هاي محيطي انجام شود.
وي اظهار كرد: فروشندگان عرضه انواع مواد غذايي در بوفه هاي مدارس بايد با رعايت مسائل بهداشتي نسبت به اين امر مهم اقدام كنند.
مدير گروه بهداشت محيط استان زنجان گفت: بسياري از بيماري ها ناشي از استفاده از الگوي غذايي نامناسب و مطلوب براي عموم به ويژه جامعه هدف است كه اين موضوع به اشكال گوناگون در گروهها مختلف هدف مشاهده مي شود.
وي يادآورشد: قبل از آغاز بازگشايي مدارس از سوي كارشناسان بهداشت محيط اين استان نسبت به بازرسي و وضعيت بهداشتي اقدام و تذكرات لازم نيز ارائه مي شود.
522/7320
عرضه مواد غذايي سالم و سنتي در بوفه هاي مدارس زنجان امري ضروري است
۴ مهر ۱۳۹۲، ۹:۳۹
کد خبر:
80832828
![عرضه مواد غذايي سالم و سنتي در بوفه هاي مدارس زنجان امري ضروري است عرضه مواد غذايي سالم و سنتي در بوفه هاي مدارس زنجان امري ضروري است](https://img9.irna.ir/old/Image/1392/13920704/80832828/N80832828-4943470.jpg)
زنجان- مدير گروه بهداشت محيط استان زنجان گفت: عرضه مواد غذايي سالم و سنتي در بوفه هاي مدارس اين استان امري مهم و ضروري است.