۱۷ دی ۱۳۷۶، ۰:۰۱
کد خبر: 6959204
T T
۰ نفر
یک مسوول: کارخانه پنیر جیرفت به ظرفیت اسمی خود نرسیده است # کرمان ، خبرگزاری جمهوری اسلامی 17/10/76 یک منبع مسوول گفت: کارخانه پنیر شهرستان جیرفت به دلیل نامنظم بودن نحوه جمع آوری شیر و نبود بازار مناسب ، نتوانسته است به ظرفیت اسمی خود برسد.
مدیرعامل کارخانه پنیر جیرفت ظرفیت اسمی تولید این کارخانه را نه تن در روز ذکر کرد و افزود که اکنون فقط یک سوم آن تولید می شود.
علیرضا محمدی با اشاره به گرم بودن هوا درمنطقه جیرفت گفت برای جلوگیری از فاسد شدن شیرهایی که روزانه از گاوداران خریداری می شود ، شش دستگاه شیر سردکن در شش نقطه شهر به افراد واجد شرایط واگذار شده است.
محمدی همچنین به نبود بازار مناسب برای تولیدات این کارخانه اشاره کرد و گفت : بخشی از این عدم استقبال از نوع بسته بندی تولیدات لبنی آن ناشی می شود.
وی افزود: هم اکنون 1500 حلب 15 کیلویی پنیر در انبار کارخانه وجود دارد که به دلیل وزن زیاد حلب ها به فروش نرسیده است.
مدیر کارخانه پنیر جیرفت افزود : تولیدات خامه این کارخانه نیز به دلیل نداشتن سردخانه مناسب با این تولیدات فاسد می شود.
بنابه اظهار محمدی خامه تولیدی بایستی در دمای چهار تا شش درجه نگهداری شود، در حالیکه سردخانه این کارخانه از نوع سردخانه های با دمای بالا ( 10 درجه سانتیگراد ) است.
کارخانه پنیر شهرستان جیرفت از سال گذشته توسط سازمان بازنشستگی کشوری راه اندازی شده است.
۰ نفر