مدیرعامل سازمان غله بر لزوم جلوگیری از ضایعات نان تاکید کرد
#
تهران ، خبرگزاری جمهوری اسلامی 16/06/82
داخلی.اقتصادی.نمایشگاه.
مدیرعامل سازمان غله کشور روز یکشنبه در مراسم گشایش دومین نمایشگاه
بین المللی نان و ماشین آلات تولید نان ، بر لزوم جلوگیری از ضایعات نان و
صرفه جویی در هزینه های تولید ان تاکید کرد.
" حسین کمالی " گفت: برای جلوگیری از ایجاد ضایعات نان و استفاده از
تمام مواد غذایی نهفته در ان، باید در امر تولید نان با کیفیت بر اساس
استانداردهای روز توجه داشت.
وی افزود: آنچه جامعه امروز ما نیازمند آن است،ایجاد همدلی و حرکت به
سوی خودکفایی است و این مهم جز در سایه تلاش و کوشش در زمینه صنایع تولیدی
پایه مانند تولید گندم ، میسر نیست.
وی، پژوهش و تحقیق را عوامل اصلی رشد در امر تولید گندم دانست و توجه
به فناوری روز جهان در زمینه کاشت، نگهداری و تبدیل گندم به آرد و همچنین
عرضه نان با کیفیت را از برنامه های ضروری سازمان غله برشمرد.
کمالی با بیان اینکه کیفیت گندم تولیدی کشور پایین و پروتیین آن بین
شش تا 14 درصد است ، گفت: برای داشتن نان مطلوب باید گندم مطلوب و برای
داشتن گندم مطلوب ، باید خاک مناسب داشت.
به گفته وی، یک سوم خاک کشور قابل کشت است ، اما همه آنها، استعداد
کاشت گندم را ندارد.
وی در عین حال بر لزوم تحقیق و پژوهش از سوی دستگاه های ذیربط برای
دستیابی به تولید واریته های خاص گندم و افزایش تولید در واحد سطح ،تاکید
کرد.
" محسن سرخو " عضو هیات مدیره سازمان غله کشور نیز در مراسم گشایش
این نمایشگاه، برنامه های این سازمان را در امر خرید گندم، نگهداری و توجه
به کیفیت تولید و عرضه نان تشریح کرد.
وی ، ایجاد فرهنک سازی عمومی برای تولید و عرضه نان با کیفیت و بر
اساس استاندارد را از جمله اهداف سازمان غله کشور ذکر کرد.
اقتصام. 1556 / 41 / 2