۱۶ شهریور ۱۳۸۲، ۰:۰۱
کد خبر: 6780821
T T
۰ نفر
مدیرعامل سازمان غله بر لزوم جلوگیری از ضایعات نان تاکید کرد # تهران ، خبرگزاری جمهوری اسلامی 16/06/82 داخلی.اقتصادی.نمایشگاه. مدیرعامل سازمان غله کشور روز یکشنبه در مراسم گشایش دومین نمایشگاه بین المللی نان و ماشین آلات تولید نان ، بر لزوم جلوگیری از ضایعات نان و صرفه جویی در هزینه های تولید ان تاکید کرد. " حسین کمالی " گفت: برای جلوگیری از ایجاد ضایعات نان و استفاده از تمام مواد غذایی نهفته در ان، باید در امر تولید نان با کیفیت بر اساس استانداردهای روز توجه داشت. وی افزود: آنچه جامعه امروز ما نیازمند آن است،ایجاد همدلی و حرکت به سوی خودکفایی است و این مهم جز در سایه تلاش و کوشش در زمینه صنایع تولیدی پایه مانند تولید گندم ، میسر نیست. وی، پژوهش و تحقیق را عوامل اصلی رشد در امر تولید گندم دانست و توجه به فناوری روز جهان در زمینه کاشت، نگهداری و تبدیل گندم به آرد و همچنین عرضه نان با کیفیت را از برنامه های ضروری سازمان غله برشمرد. کمالی با بیان اینکه کیفیت گندم تولیدی کشور پایین و پروتیین آن بین شش تا 14 درصد است ، گفت: برای داشتن نان مطلوب باید گندم مطلوب و برای داشتن گندم مطلوب ، باید خاک مناسب داشت. به گفته وی، یک سوم خاک کشور قابل کشت است ، اما همه آنها، استعداد کاشت گندم را ندارد. وی در عین حال بر لزوم تحقیق و پژوهش از سوی دستگاه های ذیربط برای دستیابی به تولید واریته های خاص گندم و افزایش تولید در واحد سطح ،تاکید کرد. " محسن سرخو " عضو هیات مدیره سازمان غله کشور نیز در مراسم گشایش این نمایشگاه، برنامه های این سازمان را در امر خرید گندم، نگهداری و توجه به کیفیت تولید و عرضه نان تشریح کرد. وی ، ایجاد فرهنک سازی عمومی برای تولید و عرضه نان با کیفیت و بر اساس استاندارد را از جمله اهداف سازمان غله کشور ذکر کرد. اقتصام. 1556 / 41 / 2
۰ نفر