۲۵ دی ۱۳۹۰، ۱۴:۲۳
کد خبر: 30765645
T T
۰ نفر

تهران - معاون وزير صنعت، معدن و تجارت از اقدامات تاميني، نظارتي و تحليل اطلاعات بازار براي ورود به فاز دوم هدفمندي يارانه ها خبر داد و گفت: هماهنگي هاي لازم با تشكل هاي توليدي و توزيعي در حال انجام است.

به گزارش ایرنا، 'محمد علی ضیغمی' روز یكشنبه در نشستی با خبرنگاران درباره اقدامات تامینی و نظارتی توضیح داد: گاهی اوقات ممكن است كالای تولیدی به وفور در بازار موجود باشد، اما به دلیل مشكلات ناشی از توزیع، تنظیم بازار با خلل مواجه شود.

وی همچنین از عملیاتی شدن طرح شبنم از ابتدای بهمن ماه آینده با كنترل چهار گروه كالایی وارداتی شامل لوازم خانگی، رایانه، تجهیزات پزشكی و لوازم آرایشی و بهداشتی در آستانه ورود به فاز دوم اجرای قانون هدفنمدی یارانه ها خبر داد و گفت: از این تاریخ به بعد با كالاهای وارداتی فاقد كد شبنم در این گروه ها به عنوان قاچاق برخورد می شود.

** تنظیم بازار شب عید

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در بخشی از سخنان خود با بیان این كه تنظیم بازار ایام پایانی سال در سه بخش تأمین، توزیع و نظارت صورت می‌گیرد، عنوان كرد: در بخش تامین اگر تولیدكنندگان كالاهای اساسی با مشكلی مواجه شوند با هماهنگی سازمان ها و ارگان ها این مشكل حل می شود.

وی این موضوع را نیز گفت كه در هماهنگی های صورت گرفته با تشكل های مواد غذایی و پوشاك، شرایط سهل تامین كالای مورد نیاز مردم در ایام پایانی سال و عید فراهم خواهد شد.

** ذخیره سازی میوه سال نو

ضیغمی با بیان این كه تاكنون 65 هزار تن مركبات و 35 هزار تن سیب توسط مباشرین بخش خصوصی ذخیره‌سازی شده است، گفت: این میزان در سال گذشته در مجموع 70 هزار تن میوه شامل، 50 هزار تن پرتقال و مابقی سیب بود.

** برگزاری 400 نمایشگاه عرضه مستقیم كالا در سراسر كشور

وی از برگزاری 400 نمایشگاه عرضه مستقیم كالا در آستانه سال نو با برپایی 40 هزار غرفه در سطح كشور خبر داد و گفت: این نمایشگاه ها از پنج تا 25 اسفند ماه سال جاری بر پا می شود.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت درباره قیمت گذاری غرفه ها نیز گفت كه این امر بر اساس برنامه سال گذشته صورت می گیرد.

ممنوعیت عرضه كالای خارجی و تشكیل كمیته ویژه بررسی و كیفیت قیمت در نمایشگاه ها از دیگر تدابیری است كه ضیغمی درباره نمایشگاه ها ماه پایانی سال به آن اشاره كرد.

به گفته وی، توزیع گسترده مرغ، برگزاری جشنواره های فروش فوق العاده از دیگر برنامه های حوزه تنظیم بازار در ایام پایانی سال است.

وی تصریح كرد: كمیسیون‌های نظارت تا پایان دی ماه جاری قیمت‌گذاری را اعلام می‌كند و هر هفته جلسه شورای نظارت در استان‌ها نیز برگزار می‌شود.

** افزایش قیمت نان نداریم

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در توسعه بازرگانی داخلی در باره وضعیت قیمتی نان نیز گفت كه این وزارتخانه فعلا برنامه های برای افزایش نرخ نان ندارد.

وی این توضیح را نیز داد كه از چندی پیش وزارت كشور، موضوع نظارت و قیمت گذاری نان را به وزارت صنعت، معدن و تجارت واگذار كرده است.

ضیغمی در باره وضعیت نرخ لبنیات و بی توجهی برخی واحدهای تولیدی به اصلاح قیمت ها گفت: با واحدهای متخلف برخورد می شود.

** 50 میلیارد تومان اعتبار پیشنهادی برای تنظیم بازار 91

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در بخش دیگری از سخنان خود گفت: سر فصل یارانه ها در بودجه در سه بخش یارانه گندم، آرد و نان، یارانه شیر و یارانه تنظیم بازار مشخص می شود كه با توجه به حذف سر فصل شیر یارانه ای، برای سال آینده ردیفی به نام یارانه شیر در بودجه نخواهیم داشت.

وی همچنین گفت كه اعتبار پیشنهادی وزارت صنعت، معدن و تجارت برای تنظیم بازار سال 91 در قالب بودجه 50 میلیارد تومان است و قرار است بخشی از این اعتبار برای تنظیم بازار سال آینده برای اصناف تدارك دیده شود.

** اصلاحیه قانون نظام صنفی

وی در بخش دیگری از سخنان خود عنوان كرد: اصلاحیه قانون نظام صنفی در دستور كار صحن علنی مجلس قرار دارد و پیش‌نویس آیین‌نامه اجرایی ساماندهی صنوف بدون پروانه، تشكیل تشكل‌های صنفی در مناطق آزاد، اجرای ماده 71 قانون نظام صنفی در مورد سیستم كارت خوان و همچنین صندوق مكانیزه فروش در حال اجرا است.

ضیغمی افزود: تاكنون 950 هزار سیستم كارت خوان در واحدهای صنفی نصب و 210 هزار صندوق مكانیزه فروش در واحدهای صنفی قرار گرفته است.

اقتصام **1601**1594
۰ نفر