۷ شهریور ۱۳۸۵، ۰:۰۱
کد خبر: 10512418
T T
۰ نفر
ورزش بعد از غذای پر چرب تاثیر مضر آن را جبران می کند # تهران،خبرگزاری جمهوری اسلامی 07/06/85 علمی.پزشکی.ورزش.قلب.تغذیه. پژوهشگران دریافته اند فعالیت بدنی بعد از صرف یک وعده غذای پرچرب تاثیر مضر آن را بر سرخرگها را برطرف می کند. به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس از بلومینگتون، بعد از صرف یک وعده غذای چرب سرخرگها قدرت انبساط خود را در واکنش به افزایش جریان خون از دست می دهند. این اثر 4 تا 6 ساعت بعد از غذا خوردن به اوج خود می رسد یعنی درست زمانی که نوبت وعده غذایی بعدی فرارسیده است. چهار ساعت پس از خوردن غذای پرچرب سرخرگها شباهت زیادی به سرخرگهای یک فرد مبتلا به بیماری قلبی پیدا می کنند. اما ورزش بعد از خوردن غذا باعث می شود سرخرگها اینگونه به نظر نرسند. تاثیر غذا بر بدن بعد از صرف یک وعده غذایی یک حوزه مهم تحقیقاتی که مورد توجه زیادی قرار گرفته است. اکسیداسیون غذاهای پرچرب باعث ایجاد نشانه های استرس اکسیداتیو می شود که به سرخرگها آسیب می رساند و در بروز بیماریهایی مانند بیماری قلبی، دیابت، آلزایمر و سرطان نقش دارد. اما فعالیت بدنی این تاثیر را خنثی می کند. این یافته ها در مجله "Physiology Applied of Journal European" منتشر شده است. علمی./1584/
۰ نفر