۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۲:۳۰
کد خبر: 82513342
T T
۰ نفر
واعظی: ایجاد شغل با شعار و روش های سنتی ممكن نیست/ درپی آوردن نسل پنجم تلفن همراه هستیم

تهران - ایرنا - وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بر لزوم بهره گیری از روش های علمی و استفاده از فناوری های نوین برای ایجاد شغل در كشور تاكید كرد و گفت: در دنیای كنونی دیگر ایجاد شغل با شعار و روش های سنتی ممكن نیست.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، «محمود واعظی» روز سه شنبه در مراسم گشایش بیست و پنجمین كنفرانس مهندسی برق ایران در محل سالن شهید قندی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات پیشنهاد كرد این كنفرانس نقشه راهی تدوین كند تا در پناه آن ارتباط واقعی صنعت و دانشگاه برقرار و از روش های علمی برای ایجاد اشتغالی كه منجر به تولید می شود، استفاده شود.
واعظی خواستار استفاده از تجربه های علمی در این زمینه شد و گفت: باید به سرعت از یافته های علمی جهان استفاده كنیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به برگزاری بیست و پنجمین كنفرانس مهندسی برق اشاره كرد و پیشنهاد داد سال آینده این كنفرانس به صورت بین المللی برگزار و از اساتید جهانی برای آن دعوت شود.
واعظی در ادامه با بیان اینكه دولت یازدهم نگاه تشریفاتی به ارتباطات و فناوری اطلاعات ( آی سی تیICT) ندارد، افزود: این بخش توانمند ساز سایر بخش ها است و بر اساس این نگاه سرمایه گذاری های فراوانی در این حوزه شده است.
عضو هیات دولت یازدهم از تلاش برای فراهم كردن زیرساخت های لازم برای استفاده همگانی از آی سی تی خبر داد و گفت: اكنون با زیرساخت هایی كه فراهم شده همه مردم می توانند از این فناوری های استفاده كنند.
واعظی مشكلاتی را كه وجود دارد تنها محدود به فضای مجازی، شبكه های اجتماعی و اینترنت ندانست و خاطرنشان كرد: مشكلات همواره بوده است، زیرا از گذشته دور هر پدیده تازه ای كه وارد كشور می شد عده ای تلاش می كردند با آن مخالفت كنند ، اما در نهایت این پدیده خود را تحمیل می كرد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: دولت یازدهم تلاش كرد همزمان با مقابله با فشارهایی كه برای برخورد با این پدیده وارد می شود ، این امكانات در اختیار همه و به ویژه دانشگاهی ها باشد .
به گفته وی ، علاوه بر این تلاش شد بومی سازی صورت گیرد و تا آنجا كه امكان داشت محتوا و نرم افزارهای داخلی را افزایش دادیم.
واعظی با بیان اینكه تلاش شد با راه اندازی شبكه ملی اطلاعات به نوعی برخی نگرانی هایی را كه وجود دارد و خیلی از آنها بی جهت است را كاهش دهیم، افزود: همزمان تلاش شده جلوی آلودگی هایی كه در فضای مجازی است را از طریق فیلترینگ هوشمند بگیریم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نسبت به انسداد برخی تارنما و شبكه های علمی به دلیل داشتن برخی صفحات اندك مغایر با فرهنگ ایرانی و اسلامی ابراز مخالفت كرد.
واعظی با تاكید بر این كه روش دولت یازدهم با دولت های قبل متفاوت است، گفت: تلاش شده امكانات جدید برای همه باشد. معتقدیم مردم و دانشجویان و اساتید ایرانی خود فهمیده هستند و بهتر می دانند چه مطالبی به نفع آنها است و از چه مطالبی نباید استفاده كنند.
عضو دولت یازدهم در ادامه استفاده از فناوری را برای حل مسایل و مشكلات اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی بسیار مناسب دانست و گفت: در جهان امروز به دلیل افزایش جمعیت و محدودیت منابع و مشكلات اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی كه وجود دارد به نظر می رسد این فناوری است كه می تواند در خدمت رفع این مشكلات باشد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینكه ما باید در ارتباط با فناوری ها و تحول در آنها در كشورمان یك نگاه ویژه ای داشته باشیم، ادامه داد: دانش مهندسی باید به عنوان زیرساخت فناوری ها باشد و پاسخگوی نیاز های این بخش باشد.
واعظی گفت: امروز بدون هوشمند سازی كشاورزی و سایرصنایع نمی توان موفق بود و حرفی برای گفتن داشت.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: امروز صنعتی می تواند كارایی و بهره وری بالا داشته باشد كه از هوشمندسازی برخوردار باشد و باید به این موضوع توجه كرد.
عضو دولت یازدهم با بیان اینكه تحول های امروز بسیار سریع رخ می دهد، بنابراین ما باید خود را با این سرعت هماهنگ كنیم، یادآور شد: نمی توان با روش گذشته با فناوری ها مواجه شد، بنابراین دانشجویان و اساتید باید با سرعت تحول فناوری، خود را هماهنگ كنند.
واعظی از تلاش برای استفاده بهتر از فناوری رایانش ابری به عنوان زیرساخت رایانشی شبكه های كشور خبر داد و گفت: شبكه رایانش ابری در كشورهای جهان بسیار ارزان در خدمت كشورها قرار گرفته است و ما هم باید به این سمت برویم .
وی ادامه داد: اكنون فناوری با گذشته متفاوت شده است و تلفیق سخت افزار و مغز افزار می تواند بسیاری از مشكلات ما را برطرف كند. اكنون در بخش آی.سی.تی وارد آینده ای شده ایم كه تحول عظیمی در سایر بخش ها ایجاد خواهد كرد
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: باید برای اینترنت اشیا كه تحول بزرگی در همه بخش ها ایجاد خواهد كرد آماده شویم و برای اینكار دنبال نسل پنجم تلفن همراه و داده های عظیم هستیم.
وزیرارتباطات تاكید كرد: باید نگاه مان به این فناوری ها نگاهی كاربردی باشد و اگر اینچنین باشد بسیاری از مسایل حل خواهد شد.
مراسم بیست و پنجمین كنفرانس ملی مهندسی برق صبح امروز در محل سالن شهید قندی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزارشد.
برای آگاهی از آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان با كانال اقتصادی ایرنا در تلگرام همراه شوید:
@IRNAeco
https://t.me/irnaeco
اقتصام 2078**1070**1561** خبرنگار: محمد مهدی بهرامی **انتشار: مژگان توانا
۰ نفر