۲ موافقت‌نامه تحقیقاتی در دانشگاه امیرکبیر و کتابخانه‌ای جدید در دانشگاه شریف

تهران- ایرنا- دانشگاه صنعتی امیرکبیر در هفته گذشته ۲ موافقت‌نامه تحقیقاتی امضا کرد، دانشگاه صنعتی شریف نیز از افتتاح سالن مطالعه جدید در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، علیرضا رهایی سرپرست این دانشگاه در مراسم بزرگداشت روز استاد این دانشگاه ضمن تبریک این روز خاطرنشان کرد: در ۷۰ سال گذشته یعنی از زمان تاسیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفقیت های بزرگی در حوزه های مختلف از جمله پروژه های بزرگ صنعتی، ارتباط با صنعت و تربیت دانش آموختگان داشتیم که هر کدام در اقصی نقاط کشور نقش آفرین بودند و توانستند مدیریت های بزرگی را شکل بدهند.

وی در ادامه تصریح‌کرد: تلاش اساتید در تربیت دانشجویان و سایر موارد بسیار با ارزش است؛ همچنان که در بیان بسیاری از بزرگان و رهبرانمان در این زمینه نکات دقیقی گفته شده است.

رهایی در این زمینه به بیاناتی از رهبر معظم انقلاب اسلامی اشاره کرد که فرمودند «تشکیل هویت نسل جدید به دست معلم است و نقشی پر رنگ تر از نقش خانواده و پدر و مادر دارد»، یا در بیانی دیگر می فرمایند «اگر همه آفرینش برای معلم درود می فرستد برای این است که معلم علم را در اختیار متعلم قرار می دهد.»

سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر یادآور شد: در شرایط کنونی این دانشگاه به همت اساتید منشا کارهای بزرگی در کشور است، به‌طوری‌که در هفته جاری میزبان معاونت علمی ریاست جمهوری بودیم و موافقت نامه تحقیقاتی بزرگی امضا شد که امیدواریم برای دانشگاه منشا اثر باشد.

وی ادامه‌داد: همچنین در هفته اخیر موافقت نامه دیگری قطعی شد تا در حوزه دریا و مهندسی دریا پروژه هایی را به دست بگیریم. البته پیشرفت این برنامه ها نیازمند همکاری و تلاش اساتید است.

افتتاح سالن مطالعه جدید کتابخانه مرکزی دانشگاه صنعتی شریف

برپایه این گزارش، در هفته‌ای که گذشت آیین افتتاح سالن مطالعه جدید کتابخانه دانشگاه شریف برگزار شد و در این جلسه گزارشی درباره بهینه سازی و توسعه فضاهای مطالعاتی کتابخانه مرکزی توسط حسن حدادپور، معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی شریف ارائه شد.

تجهیز سالن مطالعه طبقه چهارم کتابخانه مرکزی با مشارکت ۵۰ درصدی بنیاد علمی آموزشی «قلم‌چی» انجام شد. در پایان این مراسم از کامبوزیا گویا برای اهدای کتابخانه شخصی خود شامل یک‌هزار و ۲۰۰ عنوان کتاب در حوزه ادبی، تاریخی و علوم انسانی، به دانشگاه صنعتی شریف تقدیر شد.

مرکز مشاوره دانشگاه تهران، مرکز مشاوره برتر کشوری

مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران در سی‌وششمین گردهمایی مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی‌ دانشگاه‌های سراسر کشور که در دانشگاه زاهدان برگزار شد، از سوی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان «مرکز مشاوره برتر کشوری در سال ۱۴۰۲» انتخاب شد و زهره عزیزی رئیس مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران از سوی دکتر هاشم داداش‌پور معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اعطای لوح تقدیر و تندیس مورد تقدیر قرار گرفت.

۲ موافقت‌نامه تحقیقاتی در دانشگاه امیرکبیر و کتابخانه‌ای جدید در دانشگاه شریف

تعداد جلسات برگزار شده توسط روانشناسان، مشاورین و مددکاران و خدمات واحد نوروتراپی دانشگاه‌ها به صورت حضوری و غیرحضوری، خدمات و حمایت‌های مددکاری اجتماعی، توانمندسازی جامعه دانشگاهی، آموزش و ارائه خدمات بهداشت روان (نشست‌های تخصصی، کارگاه‌ها و وبینارهای آموزشی مختص دانشجویان، کارکنان، اساتید و خانواده دانشگاهیان)، توانمندسازی جامعه دانشگاهی، انتشارات و تولید محتوا، میزان خدمات روان‌شناختی شامل طرح‌های حمایتی و مناسبتی برای دانشجویان دانشگاه، سطح پوشش دانشجویان جدیدالورود در طرح کارنامه سلامت روان، تعداد اعضا و میزان فعالیت همیاران سلامت روان، مداخله در بحران‌های روانشناختی و تعداد جلسات تشکیل شده در این خصوص، میزان فضای فیزیکی و نرخ رشد فضای مستقل و برگزاری سمپوزیوم‌های ملی و بین‌المللی، از معیارهای ارزیابی عملکرد سالانه مراکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌ها است.

تقدیر از استادان واحد تهران مرکز

آیین بزرگداشت روز معلم و نکوداشت مقام استاد در دانشگاه آزاد اسلامی تهران مرکزی نیز برگزار شد و رییس دانشگاه آزاد اسلامی تهران مرکزی در این مراسم گفت: هر کسی در جامعه مسوولیتی دارد و مسوولیت معلمی بسیار خطیر است، زیرا معلم انسان ساز است.

توحید پوررستم با بیان اینکه دانشجویان امانت های مقدس و با ارزشی در نزد مسوولان دانشگاه هستند، تصریح‌کرد: دانشگاه را با دانشجویانش به ما به امانت سپردند و ما علاوه بر فراهم آوردن بهترین امکانات آموزشی و تحصیلی باید به نحو شایسته ای در حفظ و پاسداری دانشجویان و جوانان در برابر تهدیدات جدی دشمنان تلاش کنیم.

وی گفت: واحد تهران مرکزی با بیش از ۵۶ هزار دانشجو بزرگترین دانشگاه ایران و خاورمیانه است و دانش آموخته های ما باید با فارغ التحصیلان سایر دانشگاه ها متفاوت باشند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی تهران مرکزی از استادان خواست تا در گروه های مختلف علمی- پژوهشی مباحثی همچون رعایت اخلاق حرفه ای، رعایت شئونات اسلامی، رعایت شئونات انسانی، احترام به قوانین دانشگاه و جامعه را برای دانشجویان در قالب طرح های پژوهشی و تولید محتوا تبیین کنند.

وی معتقد است: معلمی شغل نیست، بلکه هنری برتر و والاست که همراه با ذوق، ایثار و از خودگذشتگی و عشق همراه است.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار علم و آموزش

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha