به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از شبکه روسیا الیوم، پیر لودامار، مسئول واحد مین روبی سازمان ملل گفت: تخمین زدیم که ۳۷ میلیون تن آوار یا حدود ۳۰۰ کیلوگرم آوار در هر متر مربع در نوار غزه وجود داشته باشد.
وی افزود: با فرض استفاده از حدود ۱۰۰ کامیون، آواربرداری ۱۴ سال طول می کشد.
این مسئول سازمان ملل همچنین هشدار داد: حداقل ۱۰ درصد از مهمات شلیک شده منفجر نمی شود و بنابراین تهدیدی دائمی برای مردم، تیم های تخلیه کننده قربانیان از زیر آوارها و همچنین کارگرانی است که وظیفه آواربرداری را دارند.
در همین راستا، منابع خبری از تخریب گسترده شبکه آب و فاضلاب شهر بیت لاهیا در شمال نوار غزه و از بین بردن محصولات کشاورزی این شهر توسط رژیم صهیونیستی خبر دادند.
شهرداری بیتلاهیا اعلام کرد که رژیم صهیونیستی ۷۰درصد از چاههای آب شمال غزه و ۵۰درصد پمپاژهای فاضلاب را تخریب کرده است.
این شهرداری همچنین اعلام کرد که رژیم صهیونیستی تمام محصولات کشاورزی در بیتلاهیا را که سبد غذایی اولیه در غزه به شمار میرود، از بین برده است.
پیش از این دیدهبان حقوق بشر اروپا- مدیترانه در بیانیه ای اعلام کرد که ارتش رژیم صهیونیستی نابودی شهر بیتلاهیا در شمال غزه و قتل و کوچاندن مردم آن را آغاز کرده است.
این سازمان حقوق بشری تاکید کرد که نسبت به ارتکاب کشتار جدید در بیتلاهیا توسط ارتش رژیم صهیونیستی و اجرای عملیات کوچ اجباری جدید در سایه صدور دستورهای غیرقانونی علیه مردم آن برای تخلیه فوری که تقریبا ۵۰ هزار نفر هستند، هشدار میدهد.
این سازمان اضافه کرد که ارتش رژیم صهیونیستی قبل از صدور دستور تخلیه منطقه بیتلاهیا با طرح ادعای منطقه جنگی بودن آن، حملات هوایی و توپخانهای فشرده را در این منطقه آغاز کرد.
دیدبان حقوق بشری اروپا-مدیترانه در بیانیه خود آورد: پناهگاههایی که ارتش اسرائیل برای مردم بیتلاهیا مشخص کرده، ویران شده هستند و به هیچ وجه قابل سکونت نیستند. این مناطق بدون آب بوده و سیستم فاضلاب آنها نیز به طور کامل نابود شده است.
در این بیانیه آمده است: هر منطقه ای که ارتش اسرائیل اعلام میکند، نظامی است، به طور کامل ویران و کشتارهایی وحشتناک علیه کسانی که در آن باقی میمانند مرتکب میشود.
این سازمان حقوق بشری اضافه کرد: نسبت به هرگونه عملیات نظامی در بیتلاهیا هشدار میدهیم، این عملیات منجر به جنایتهای خطرناک و نقض قوانین بینالمللی انسانی میشود.
نظر شما