رسانه‌ها موثرترین ابزار معرفی آثار مردمی در اربعین هستند

تهران- ایرنا- رئیس کمیته فرهنگی ستاد مرکزی اربعین گفت: رسانه‌ها مهمترین و موثرترین ابزار بیان و معرفی آثار مردمی عاشقان سیدالشهدا (ع) در اربعین حسینی هستند.

حجت الاسلام حمید احمدی در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا با بیان اینکه در اربعین ارتباطات رسانه‌ها باید گسترده‌تر شود، اظهار داشت: اربعین بستر و زمینه مهمی برای تجلی و معارف ارزش‌های اسلامی و اسلام ناب محمدی است، این رویداد زمانی می‌تواند در بعد جهانی تاثیرگذار باشد که موثر واقع شده و به دل جهانیان نشسته و دیده شود.

رئیس کمیته فرهنگی ستاد مرکزی اربعین ادامه داد: با توجه به نقش بسیار مهم رسانه‌ها در انتقال پیام اربعین حسینی به عنوان بزرگترین رویداد فرهنگی جهان اسلام باید اهالی فرهنگ و قلم و رسانه اهتمام ویژه‌ای به این مهم به داشته باشند.

رسانه‌ها موثرترین ابزار معرفی آثار مردمی در اربعین هستند
حجت الاسلام حمید احمدی رئیس کمیته فرهنگی ستاد مرکزی اربعین

وی اربعین حسینی را از بزرگترین رویداد فرهنگی جهان اسلام دانست و گفت: رسانه‌ها باید در ابعاد مختلف بیش از این به آن پرداخته و برای بیان آثار آن وقت بیشتری بگذارند.

احمدی با اشاره به برگزاری همایش بین الملی معرفت و رسالت حسینی در کربلا گفت: سومین همایش بین‌المللی معرفت و رسالت حسینی با حضور اساتید دانشگاه و مرکز پژوهش‌های کربلا (وابسته به عتبه حسینی)، رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در عراق، سندیکای دانشگاهیان کربلا، مرکز مطالعات راهبردی حشد الشعبی، کمیته فرهنگی ستاد اربعین و بنیاد بین‌المللی اربعین در دانشکده فنی دانشگاه صنعتی فرات الاوسط روز پنجشبه - 30 فروردین 1403- در کربلا برگزار شد

رئیس کمیته فرهنگی ستاد مرکزی اربعین افزود: در این همایش اساتید دانشگاه‌ها، مراکز علمی، پژوهشی و فرهنگی کشورمان و دانشگاه شهید بهشتی، معاونت پژوهشی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه، پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، مجمع بین‌المللی اساتید مسلمان دانشگاه‌ها و کمیته فرهنگی و آموزشی ستاد مرکزی اربعین در خصوص اربعین و آثار آن بحث و گفت وگو و تبادل نظر کردند.

وی افزود: در مجموع ۱۲۶ مقاله در قالب ۸۳ مقاله فارسی، ۳۹ مقاله عربی، ۴ مقاله فرانسوی و انگلیسی به دبیرخانه این همایش ارسال شده است.همچنین ۹۱ مقاله از ایران و ۲۵ مقاله از عراق به این دبیرخانه ارسال شد.

احمدی با اشاره به اینکه ۱۰ مقاله نیز از سوی کشورهای کویت، نیجر، پرتغال، افغانستان، یمن و سوریه به دبیرخانه این همایش ارائه شده است، افزود: همچنین دو مقاله مشترک ایران و عراق نیز ارائه شده است؛ سه مقاله منتخب در این همایش ارائه می‌شود و ۲۵ مقاله از ایران و عراق و سایر کشورها در پنل‌ها ارائه شد.

رسانه‌ها موثرترین ابزار معرفی آثار مردمی در اربعین هستند

به گزارش ایرنا، دانشگاه فنی الفرات الاوسط که در سال ۲۰۱۴ تأسیس شد، یک مؤسسه آموزش عالی دولتی غیرانتفاعی است که در محیط حومه شهر نجف واقع شده است.
این موسسه همچنین دارای یک پردیس شعبه در کوفه است. دانشگاه فنی الفرات الاوسط (ATU) که به طور رسمی توسط وزارت آموزش عالی و تحقیقات علمی عراق به رسمیت شناخته شده است، یک مؤسسه آموزش عالی عراقی بزرگ است.

دانشگاه فنی الفرات الاوسط (ATU) دوره‌ها و برنامه‌هایی را ارائه می‌دهد که منجر به دریافت مدارک تحصیلی عالی رسمی مانند مدرک لیسانس، مدرک کارشناسی ارشد، مدرک دکتری در چندین زمینه تحصیلی می شود.

در این همایش یک روزه آیت الله سیدمجتبی حسینی نماینده رهبر معظم انقلاب در عراق، محمد کاظم آل صادق سفیر جمهوری اسلامی ایران در بغداد، سیدمحمود رضا آقا میری رئیس دانشگاه شهید بهشتی و عبدالمحسن ناجی المحیسن رئیس دانشگاه فنی الفرات الاوسط عراق حضور داشتند.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار فرهنگ

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha