معاون استاندار: قم در استفاده به‌روز از علوم انسانی پیشگام است

قم - ایرنا - معاون اجتماعی، فرهنگی و زیارت استاندار قم گفت: قم پیشینه قوی در علوم اسلامی و انسانی دارد و با برخورداری از ظرفیت بالای مراکز علمی خود، در استفاده به روز از این نوع علوم نیز پیشگام است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، ابوالقاسم مقیمی روز شنبه در آیین گشایش نخستین تور ملی فناوری و نوآوری در علوم انسانی و اسلامی که در پارک علم و فناوری قم برگزار شد، بیان کرد: قم تنها شهر عالمان نیست، بلکه شهر علم‌آموزان هم است و در این استان بیش از ۸۰ مدرسه علمیه و ۳۰ دانشگاه به فعالیت می‌پردازند، به طور کلی جمعیت قابل توجهی از مردم قم در مسیر علم آموزی به خصوص در حوزه علوم اسلامی و انسانی حرکت می‌کنند و این افتخار بزرگی برای این استان به شمار می‌آید.

وی با اشاره به این که نباید از تحولات حوزه علم و فناوری عقب بمانیم، گفت: در همین راستا، نیازمند برنامه ریزی منسجم و توجه جدی به موضوع تکمیل زنجیره‌های ارزش به ویژه در حوزه علوم انسانی و اسلامی هستیم.

مقیمی ادامه داد: ایجاد و تکمیل زنجیره‌های ارزش به خصوص در زمینه سبک زندگی به حوزه مدیریت و حکمرانی جامعه کمک شایانی خواهد کرد.

معاون استاندار قم در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: باید الگوی‌های جدید و جذاب در حوزه سرگرمی در جامعه، متناسب با ارزش‌های ایرانی اسلامی ارائه شود.

وی همچنین خبر داد: با کمک سازمان اجتماعی کشور مرکز نوآوری‌ها دیجیتال ایران در قم ایجاد شد که این مرکز نقش مهمی در ارائه محتواهای مورد نیاز فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی خواهد داشت.

رییس پارک علم و فناوری قم نیز در این آیین گفت: از زمان تشکیل دبیرخانه ملی فناوری‌ها و نوآوری‌های علوم اسلامی و انسانی در پارک علم و فناوری قم، موضوع ترویج،‌ سیاست‌گذاری، انسجام و هم‌افزایی در زمینه علوم اسلامی و انسانی هدف اصلی برنامه‌های ما بوده‌ است.

خیرالله رهسپارفرد بیان کرد: ۶۰۰ شرکت فعال در زمینه علوم انسانی و صنایع خلاق در دبیرخانه ملی فناوری‌ها و نوآوری‌های علوم اسلامی و انسانی شناسایی شده‌اند و ما از این ظرفیت برای کاربردی سازی هرچه بیشتر این حوزه از علوم در جامعه نهایت استفاده را خواهیم کرد.

با تصمیم وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دبیرخانه ملی فناوری‌ها و نوآوری‌های علوم انسانی و اسلامی در پارک علم و فناوری قم تشکیل شده و از ظرفیت‌های این استان برای پیگیری مسائل حوزه علوم انسانی و اسلامی و خلق ظرفیت‌های جدید در این حوزه علوم استفاده می‌شود.

بر این اساس، پارک علم و فناوری قم وظیفه پیگیری مسائل حوزه علوم انسانی و اسلامی را با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌ بنیان و واحدهای فناور در سراسر کشور برعهده دارد.

در همین پیوند این پارک ضمن ایجاد دبیرخانه دایمی با شبکه سازی و برقراری ارتباط موثر با سایر مراکز علمی و شرکت‌های دانش‌بنیان ظرفیت‌های جدیدی در حوزه علوم انسانی و اسلامی را دنبال می‌کند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha