به گزارش خبرنگار ایرنا، مهدی محمدی روز پنجشنبه در آیین اختتامیه بیست وهفتمین جشنواره قرآنی دانشگاه پیامنور کشور اظهار کرد: برپایی این جشنواره و تلاوت و تدبر و تامل در قرآن مقدمه قدم چهارم یعنی عمل به قرآن کریم است و این خود را در کار علمی و پژوهشی قوی ما و توجه به وضعیت روز مانند حوادث غزه نشان می دهد.
وی اذعان کرد: من از عملکرد خود در بخش قرآنی دانشگاه پیامنور راضی نیستم و از این دانشگاه انقلابی بیشتر از این انتظار میرود.
محمدی ادامه داد: ۲۰ درصد دانشجویان دانشگاه پیامنور را قشر مذهبی و قرآنی و جمعیت بیشتری را قشر خنثی یا به اصطلاح خاکستری تشکیل میدهند.
معاون دانشگاه پیامنور گفت: قشر دانشجویی مذهبی باید از پوسته در هم تنیده خود بیرون آیند و با جمعیت خنثی ارتباط برقرار کنند؛ به این منظور باید ذائقه شناسی مخاطب انجام شود.
وی عنوان کرد: نگاه به فضای مجازی در دانشگاه پیام نور اهمیت ویژهای دارد و از کار دانشجو پسند استقبال میکنیم.
محمدی خطاب به دانشجویان قرآنی کشور گفت: طرح و ایده و برنامه از شما و فراهم کردن شرایط اجرای آن با مسئولان فرهنگی دانشگاه است تا لذت ارتباط با قرآن کریم به دیگر دانشجویان نیز منتقل شود.
وی ادامه داد: بخش عترت نیز در فعالیتهای حوزه قرآن و عترت دانشگاه پیام نور مغفول واقع شده است.
محمدی تاکید کرد: کارکردهای هیاتهای دانشجویی باید احیا شود و بتواند در سطح دانشگاه جریان سازی کند.
معاون دانشگاه پیامنور فارس یادآور شد:تا سال قبل چهار هیات دانشجویی در این دانشگاه فعال بود اما امسال به ۱۶ هیات افزایش یافت.
رقابت بیش از ۶ هزار دانشجوی قرآنی دانشگاه پیامنور کشور
معاون دانشگاه پیامنور و مسئول برگزاری بیست و هفتمین جشنواره قرآن و عترت این دانشگاه گفت: ۶ هزار و ۵۹۸ اثر در بخشهای پژوهشی، فن آوری و رسانه، هنری، ادبی، صحیفه سجادیه، نهج البلاغه و نوآوری قرآنی در دبیرخانه جشنواره ثبتنام شد.
محمدی عنوان کرد: در بخش معارفی ۲ هزار و ۲۶۸ اثر، در بخش آوایی یکهزار و ۲۹۸ اثر، در بخش نهجالبلاغه و صحیفه سجادیه حدو ۶۰۰ اثر، در بخش نوآفرینی ۱۹۴ اثر، در بخش هنری ۴۷۹ اثر و در بخش پژوهشی ۲۷۲ اثر و در بخش فنآوری ۶۶ اثر رقابت کردند.
معاون فرهنگی دانشگاه پیام نور اعلام کرد: بیست و هشتمین جشنواره قرآن و عترت این دانشگاه همزمان با سالروز شهادت سردار شهید قاسم سلیمانی به میزبانی کرمان برگزار میشود.
جوانان دانشجو با استفاده از قرآن کار جهادی کند
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیامنور کشور گفت: جوانان با استفاده از قرآن کار فرهنگی جهادی کنند.
حجتالاسلام سید محمود نبوی افزود: از وظایف جوانان قرآنی در دانشگاهها این است که به ترویج آن بپردازند و قران از مهجور ماندن خارج کنند.
وی ادامه داد: خداوند فرموده حافظ قرآن است و به این دلیل است که تحریفی در آن راه پیدا نمیکند، چرا که آیات قرآن اعجاز و نور دارد.
وی تاکید کرد: ارتباط با قرآن بویژه برای جوانان باید همواره باشد و این ارتباط رهاوردهای بسیاری هم برای آنها دارد و نورانیت را به ارمغان میآورد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور کشوری افزود: قرائت قرآن تعظیم شعایر اسلام و اعلام موجودیت اسلام است و باید مورد توجه قرار گیرد.
وی اضافه کرد: بر اساس روایات اهل بیت(ع) رهاورد تلاوت قرآن تاثیر شگرف در اهل خانه است و نوعی تبلیغ عملی قرآن برای فرزندان است و ملائکه به آن خانه وارد میشوند و قرآن روز قیامت از او دفاع میکند.
رئیس دانشگاه پیامنور فارس نیز در ادامه گفت: هر چه جوانان بیشتر با قرآن انس پیدا کنند، دریچه بصیرت به روی آنها گشوده میشود.
محسن جاجرمی اظهار کرد: خداوند در قرآن کریم نخستین صفت مؤمنان را توجه به عالم غیب دانسته و باید اهی برای ارتباط خود با این عالم بیابیم.
وی افزود: قرآن کریم یکی از بزرگترین نعمتهای خداوند به انسان است، در این آیات به عظمت خداوند آگاه میشویم و میآموزیم که غیر از خدا در برابر کسی کرنش نکنیم.
جاجرمی اضافه کرد: اینکه از کجا آمده و به کجا میرویم را از نگاه الهی میبینیم و آگاه میشویم.
در پایان این آیینه اختتامیه از برگزیدگان بیست و هفتمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه پیام نور تجلیل شد.
نظر شما