۱۱ اسفند ۱۴۰۲، ۲۲:۳۱
کد خبرنگار: 5418
کد خبر: 85404780
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

سازمان ملل: دست کم ۱۰ کودک در غزه به دلیل گرسنگی جان خود را از دست داده اند

تهران-ایرنا-پس از آنکه یک مقام ارشد سازمان ملل هشدار داد که محدودیت های شدید اسرائیل برای ورود کمک ها به نوار غزه باعث ایجاد «قحطی عمدی» شد،کریستین لیندمایر، سخنگوی آژانس سلامت روز جمعه گزارش داد که دست کم ۱۰ کودک فلسطینی در غزه به دلیل گرسنگی جان خود را از دست داده اند.

به گزارش جمعه شب ایرنا از "سی ان ان: لیندمایر، سخنگوی آژانس سلامت سازمان ملل متحد در بیانیه‌ای گفت: «متاسفانه احتمال افزایش شمار کودکان غزه که از ابتدای جنگ بر اثر گرسنگی جان خود را از دست داده‌اند، وجود دارد.»

وی افزود: مواد غذایی و آذوقه به قدری کمیاب است که شاهد بروز چنین شرایطی هستیم و ارائه مواد غذایی به عمد قطع شده است.

به گفته دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد موسوم به اوچا، از مجموع جمعیت بیش از ۲.۲ میلیون نفری غزه، از هر چهار نفر یک نفر با سطوح شدید ناامنی غذایی مواجه است.

به گفته ینس لرکه، سخنگوی اوچا، حدود ۱.۱۷ میلیون فلسطینی با سطوح "اضطراری" ناامنی غذایی روبرو هستند و وضعیت ۵۰۰ هزار نفر دیگر از این نظر "فاجعه بار" است.

اوایل این هفته، فیلیپ لازارینی کمیسر کل آژانس ملل متحد برای آوارگان فلسطینی به سی ان ان گفت که بازرسی های طولانی مدت از کمک ها، مشکلات در توزیع امداد در سراسر غزه و کمک های کمیاب باعث ایجاد یک "وضعیت آشفته" در این منطقه شده است.

به گزارش ایرنا، جنبش حماس روز جمعه تأکید کرد: شهادت کودکان در نوار غزه بر اثر سوء تغذیه و گرسنگی شدید، نشانه ناکامی جامعه جهانی و سازمان ملل متحد در عمل به مسئولیت‌هایشان در حفظ جان کودکان از گرسنگی و لکه ننگی بر پیشانی بشریت است.

روز پنجشنبه «اشرف القدره» سخنگوی وزارت بهداشت غزه با ابراز نگرانی از شرایط بسیار اسف بار شمال نوار غزه در اثر جلوگیری از ورود مواد غذایی و کمک های حیاتی به این منطقه، اعلام کرد که هفت کودک فلسطینی در اثر گرسنگی به شهادت رسیدند.

وی در گفت و گو با شبکه «الجزیره» با اشاره به شهادت این کودکان در بیمارستان «کمال عدوان» در شمال نوار غزه، تاکید کرد که ممانعت از ورود کمک ها یک فرایند برنامه ریزی شده از سوی تل‌آویو برای ادامه سیاست نسل کشی است.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و رژیم صهیونیستی برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

این رژیم برای تلافی حملات «طوفان الاقصی»، جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار جهان

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha