صنعت شیلات ایران دانش‌پذیر است

تهران- ایرنا- رییس سازمان شیلات ایران با بیان اینکه صنعت شیلات دانش‌پذیر است و نیاز به دانش بالا در حوزه‌های مختلف دارد گفت: حکمرانی درست در بخش شیلات با بهره‌گیری از شرکت‌های دانش‌بنیان و دانشگاه‌ها ممکن می شود.

به گزارش ایرنا از وزارت جهادکشاورزی، «سیدحسین حسینی» امروز سه‌شنبه در نشست هم‌اندیشی شیلات، دانشگاه و صنعت افزود: اگر بخواهیم به سمت آب‌های دور و سواحل فراسرزمینی برویم باید به شناورهای تخصصی اقیانوس‌پیما مجهز شویم و برای شناورها به پشتیبانی‌های تخصصی نیز نیاز داریم.

رییس سازمان شیلات ایران ادامه داد: نیاز بخش شیلات به دانش گسترده و متنوع است و ضروری است از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان و دانشگاه‌ها برای حکمرانی درست در این بخش بهره ببریم.

حسینی با بیان این که میان بخش شیلات، صنعت، دانشگاه و شرکت‌های دانش‌بنیان باید آشتی اتفاق بیفتد، اظهار داشت: ما در توسعه افقی و عمودی باید به مرزهای دانش برسیم.

وی تصریح کرد: توسعه مقابل حفاظت نیست و محیط زیست با توسعه حفظ می‌شود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: در دنیا ۱۹ میلیون تن از آبزیان را در آب‌های عمیق صید می‌کنند، اما ما هنوز در عمق ۲۰۰ متری صید می‌کنیم و نتوانستیم معقولانه از این ذخایر در حوزه خوداتکایی بهره‌برداری کنیم.

وی افزود: اکنون در جهان ۶.۲ میلیون تن ماهی تیلاپیا تولید می‌شود در حالی که ما از ظرفیت‌های موجود در این زمینه استفاده نکردیم.

حسینی تصریح کرد: حل مسایل در بخش شیلات با حکمرانی در مدیریت انسانی صورت می‌گیرد.

«روستایی» دبیر ستاد ملی جوانان و نخبگان وزارت جهادکشاورزی بر نقش جوانان و نخبگان در مجموعه حاکمیتی کشور در این نشست گفت: جوانان و نخبگان باید در راس تصمیم‌گیری‌های کلان کشور در حوزه‌های مختلف اقتصادی قرار گیرند.

وی افزود: در ۲۶ دی ماه امسال با حمایت وزیر جهاد کشاورزی، این ستاد تشکیل شده است و تلاش می‌کنیم در کنار حلقه‌های مختلف در کشور قرار گیریم.

وی اظهارداشت: لازم است دانشگاه، صنعت و حاکمیت دور یک میز بنشینند و همکاری‌های منسجم‌تری داشته باشند.

دبیر ستاد ملی جوانان و نخبگان وزارت جهادکشاورزی ادامه داد: تلاش می‌کنیم در حکمرانی بخش کشاورزی دخیل شویم و در این راستا در ادارات سراسر شیلات کشور، مشاوره‌های جوان و نخبه معرفی کرده‌ایم.

در این نشست هم‌اندیشی، سازمان شیلات ایران چهار تفاهم‌نامه با دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران، سازمان جهاددانشگاهی تهران و دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان امضا کرد.

بنابراین گزارش، در نمایشگاهی که در حاشیه این نشست هم‌اندیشی در سازمان شیلات برگزار شد، ۲۰ شرکت، تجهیزات آبزی‌پروری منتخب خود را در معرض دید علاقه‌مندان قرار دادند.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار اقتصاد

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha