امام جمعه تبریز: نقش روستائیان و کشاورزان در انتخابات پررنگ است

تبریز- ایرنا- نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز به اهمیت انتخابات آینده مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری اشاره و اظهار کرد: نقش روستائیان و کشاورزان در این عرصه مهم سیاسی بسیار پررنگ و تعیین کننده است.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل هاشم روز پنجشنبه در سی و هفتمین آیین تجلیل از کشاورزان نمونه ملی و استانی آذربایجان شرقی، تاکید کرد: کشاورزان همچون گذشته باید با تمام امکانات خود وارد انتخابات شده و زمینه ساز خلق حماسه ای بزرگ برای میهن اسلامی شوند.

حجت الاسلام آل هاشم انتخابات را آزمون مهم ملی و دینی مردم ایران دانست و با بیان اینکه همه باید در این عرصه مشارکت فعالانه داشته باشند، گفت: باید توجه داشت که برگزاری انتخابات پرشور و با مشارکت حداکثری برای کشور امنیت ساز و اقتدار آفرین است که غفلت از این موضوع می تواند به امنیت ملی کشور ضربه بزند.

وی با بیان اینکه ادغام مجموعه جهاد سازندگی با وزارت کشاورزی نادرست بود، افزود: به اعتقاد من این ادغام نباید صورت می گرفت که در هر حال بزرگان چنین صلاح دانستند، چون خدمات جهاد سازندگی آن دوران در روستاها و مناطق مختلف دور افتاده کشور به خصوص در موضوع توسعه کشاورزی بسیار وسیع و قابل قبول و البته درخشان بود.

وی با بیان اینکه امروز افسوس نبود جهاد سازندگی را می خوریم، ادامه داد: این مجموعه خدوم علاوه بر ارایه انواع خدمات در حوزه روستایی و کشاورزی، در هشت سال دفاع مقدس نیز در مناطق عملیاتی و جنگی کارنامه ای درخشان از خود به جای گذاشت، به گونه ای که سخت ترین کارهای عمرانی و زیرساختی توسط جهاد سازندگی و گردان های پشتیبانی منطقه غرب با محوریت آذربایجان شرقی به انجام می رسید.

حجت الاسلام آل هاشم اظهار کرد: در سال های پس از ادغام نیز سازمان های جهاد کشاورزی در استان ها، منشاء آثار خوب و مثبت شده اند که این خدمات جای سپاس دارد.

وی از کشاورزان به عنوان مجاهدان راه خدمت به کشور یاد و اضافه کرد: باید توجه داشت که زیربنای توسعه اقتصادی کشور تنها از مسیر رونق بخش کشاورزی میسر می شود و در این مسیر ظرفیت های بسیار وسیعی در کشور و استان وجود دارد که باید از آنها به بهترین شکل ممکن بهره برداری شود.

حجت الاسلام آل هاشم با تاکید بر اینکه حوزه های مختلف کشاورزی در توسعه پایدار اقتصادی کشور بسیار اثرگذار است، یادآور شد: این اهمیت و جایگاه در زمینه هایی همچون اشتغال زایی، ارزآوری و تامین مالی بخش های گوناگون تعیین کننده است.

وی گفت: بر این اساس زیرمجموعه های حوزه کشاورزی اعم از منابع طبیعی، دامپزشکی، امور عشایر، تحقیقات و فناوری و دانشکده های کشاورزی مراکز علمی باید بیش از پیش فعال تر شوند و برای افزایش بهره روی در این بخش تلاش های وافری از خود نشان دهند.

امام جمعه تبریز: نقش روستائیان و کشاورزان در انتخابات پررنگ است
تجلیل از کشاورزان نمونه آذربایجان شرقی

توسعه پایدار بدون همت کشاورزان ممکن نیست

به گزارش ایرنا، معاون امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی نیز در این مراسم بر نقش انکارناپذیر بخش کشاورزی در تامین امنیت غذایی کشور اشاره کرد و گفت: توسعه پایدار بدون کشاورزی و تولید محصولات غذایی برای هیچ کشوری ممکن نمی شود.

محمد کلامی چالش های آینده در کشورهای مختلف جهان را مربوط به حوزه های گوناگون کشاورزی، آب و تامین منابع غذایی عنوان و اظهار کرد: طولی نمی کشد که هیچ کشوری در جهان حاضر نخواهد شد محصولات غذایی تولیدی خود را به کشوری دیگر صادر کند که بر همین مبنا باید از هم اکنون نسبت به توسعه و مدرن سازی حوزه های کشاورزی برای رونق اقتصادی کشور برنامه ریزی کرد.

وی به نقش کشاورزی در توسعه و رونق سایر حوزه های صنعتی همچون نساجی و تولیدات صنعتی و ماشین آلات اشاره کرد و افزود: توسعه متوازن بدون توسعه بخش کشاورزی و نیز پویایی اقتصاد روستاها میسر نمی شود.

کلامی لازمه توسعه بخش کشاورزی را ورود علم و دانش به این مجموعه ها عنوان کرد و یادآور شد: اگر بدنه بخش کشاورزی همچنان به شیوه های سنتی اداره شود دستیابی به اهداف تعیین شده محقق نمی شود و باید از کشاورزی سنتی به کشاورزی مدرن حرکت کنیم.

وی تزریق علم و دانش و فناوری جدید به مراحل مختلف کاشت، داشت و برداشت را بسیار ضروری خواند و گفت: امروز پرداختن به کشاورزی معیشتی جایی در اقتصاد ندارد و باید به سمت به روزرسانی رفت و از تعصبات قدیمی دست کشید.

کلامی مقاومت کشاورزان در برابر تغییر الگوی کشت را نادرست خواند و افزود: باید توجه داشت که توسعه کشاورزی مبتی بر علم و فناوری تعصب بردار نیست.

به گزارش ایرنا، در پایان این مراسم از هفت کشاورز نمونه کشوری و همچنین ۶۶ نفر از کشاورزان نمونه استانی در بخش های زراعت، باغبانی، آب و خاک، تشکل های مردمی، بازرگانی و صنایع تبدیلی، ترویج و آموزش، دام، طیور و زنبور عسل، شیلات آبزیان، منابع طبیعی و آبخیزداری با اهدای لوح قدردانی شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha