به گزارش خبرنگار ایرنا، پنج طرح شامل پل کیازنیک بین لنگرود و املش با اعتبار ۴۰۰ میلیارد ریال، آسفالت راه روستایی لرود - مربو شیه فاز ۲ با اعتبار ۱۳ میلیارد ریال، آسفالت راه روستایی ملکوت - لرود - مربو - شیه با اعتبار ۲۰ میلیارد ریال، آسفالت راه روستایی شبخوس پهلو با اعتبار ۱۲ میلیارد ریال و روکش راه روستایی جیر کوابر - کوشکور و حاجی آباد - شیشارستان با اعتبار ۳۰۰ میلیارد ریال به بهرهبرداری رسید.
علاوه بر این طرح ها سه پروژه آموزشی هم در سالن ورزشی دانش آموزی شهدای گرکرود افتتاح شد. این پروژه ها شامل؛ مدرسه سه کلاسه شهید نعمتی نرکه، مدرسه سه کلاسه ۲۲ بهمن جورکاسر و سالن ورزشی گرکرود در زمینی به مساحت ۹۴۹ مترمربع احداث شده است.
برای اجرای این سه پروژه نیز بیش از ۱۴۰ میلیارد ریال هزینه شده است.
استاندار گیلان عصر جمعه در حاشیه افتتاح رسمی پل کیازینیک لنگرود - املش در جمع خبرنگاران از اختصاص ۳۰۰ میلیارد ریال برای مسیر شلمان - املش از اعتبارات سفر رییس جمهوری خبر داد.
اسدالله عباسی عنوان کرد: با تخصیص این اعتبار انتظار می رود روند اجرای طرح جاده شلمان - املش با تامین مصالح و رفع مشکلات سرعت گیرد.
وی در ادامه با اشاره به بهره برداری از پل کیازینیک بین املش- لنگرود اظهار کرد، این طرح در ابتدای استقرار این دولت متوقف بود اما با وجود خزانه خالی طی این دو سال اعتبار لازم برای این پل اختصاص یافت و کار شبانه روزی برای تکمیل آن انجام شد تا در کمترین زمان این طرح تکمیل و بهرهبرداری شود و امروز مردم از این خدمت بهره مندند.
به گزارش ایرنا، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای گیلان مدتی قبل اعلام کرد: پل کیازنیک که شهرستانهای لنگرود و املش را به یکدیگر ارتباط میدهد در سال ۱۳۹۷ بر اثر سیلاب به طور کامل تخریب و در سال ۱۳۹۸ احداث دوباره آن آغاز شد.
غلامعلی نیک فهم اظهار کرد: طرح پل کیازنیک به دلیل عدم تامین اعتبار نیمه تمام مانده بود که از سال ۱۴۰۱ با تامین منابع ادامه عملیات اجرایی آن تسریع شد.
وی هزینه اجرای طرح پل کیازنیک را ۴۰۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات سفر ریاست جمهوری و سایر منابع سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور عنوان کرد.
شهرستان املش با ۲ بخش مرکزی و رانکوه با جمعیت ۴۴ هزار نفر در ۷۰ کیلومتری شرق مرکز گیلان واقع شده است.
نظر شما