۸ بهمن ۱۴۰۲، ۱۵:۵۰
کد خبرنگار: 1423
کد خبر: 85368247
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

رشد اقتصادی ایلام در سال جاری ۳.۶ درصد است

۸ بهمن ۱۴۰۲، ۱۵:۵۰
کد خبر: 85368247
رشد اقتصادی ایلام در سال جاری ۳.۶ درصد است

ایلام - ایرنا - رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ایلام گفت: طبق آمار رسمی متوسط رشد اقتصادی کشور ۳.۳ درصد در سال ۱۴۰۲ و رشد اقتصادی استان ایلام ۳.۶ درصد است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، "امین دوست محمدی" روز یکشنبه در نشست تببین دستاوردهای سفر هیئت اعزامی سازمان اداری و استخدامی کشور، اظهار کرد: سطح رضایتمندی مردم از شرایط اقتصادی مطلوب نیست که برای تحلیل باید شاخص‌هایی چون کیفیت رشد اقتصادی، نرخ تورم، اشتغال پایدار و قدرت خرید مردم به عنوان متغییر جریان در نظر گرفته شود.

وی بیان کرد: براساس ریاضیات مدیریت نظام اداری کاهش سطح رضایت‌مندی‌ها نسبت به تحقق خدمات و وظایف استان بیش از آنکه بیانگر کم‌کاری و اهمال در شرح وظایف باشد نشان دهنده افزایش میزان خواسته‌ها و مطالبات جامعه از مسئولان است.

دوست محمدی افزود: به عنوان مثال توسعه شریان‌های ترابری اعم از افزایش ناوگان هواپیمایی، درخواست راه آهن، آزادراه و بزرگراه، رشد صنایع و واحدهای تولیدی از جمله مطالبات جدید مردم استان که طبیعتاً با روند فعلی نظام اداری و اهتمام همه جانبه لیکن عدم اصلاحات لازم در نظام کارگزاری همچون هوشمندسازی، تمرکز زدایی و بازچینش نیروی انسانی نتوانسته سطح رضایت مردم را ارتقاءدهد.

وی اقتصاد کشاورزی، دامپروری، صنایع دستی و مرز را چهار حوزه مهم اقتصادی زمینه ساز اشتغال آفرین پایدار در استان ایلام دانست و یادآور شد: شاخص‌های رشد اقتصادی و تولید استان در حوزه کشاورزی منفی بوده در حالی که این حوزه مهم و تاثیرگذار پتانسیل زایش و توسعه‌ را دارد اما دچار بی ثباتی در عملکرد به دلیل مهاجرت منفی در حوزه مشاغل شده است.

دوست محمدی اضافه کرد: پنج حوزه مرز مهران، نفت، صنایع دستی، کشاورزی و دامپروری قابلیت توسعه و رشد استان را دارد و این توسعه باید حساب شده و همراه با آینده نگری دراز مدت باشد.

وی با اشاره به نقش حوزه نفت و شرکت های وابسته در اقتصاد، ادامه داد: در حوزه صنایع نفتی بهتر اینکه به جای ایجاد صنایع تبدیلی آلاینده، بر روی استخراج و فروش آن تمرکز شود و سپس تمهیدات و برنامه ریزی برای تقویت سایر حوزه ها با هدف دستیابی به اقتصاد پایدار مد نظر باشد.

دوست محمدی در مورد مرز مهران هم گفت: ۳۵ درصد مراودات ایران با عراق از طریق مرز مهران صورت می‌گیرد اما سهم ارزش و محصول نهایی افزوده استان از این فعالیت های تجاری کم است.

وی از اخذ مجوز برای ایجاد مجتمع های اداری برای پنج شهرستان تازه تاسیس استان خبر داد و همچنین از پایلوت شدن استان برای اجرای طرح استخدامی شهید زین الدین ۲ بر اساس نیازسنجی های ادارات استان خبر داد.

رشد اقتصادی ایلام در سال جاری ۳.۶ درصد است

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ایلام با اشاره به سفر اخیر مسئولان ارشد سازمان اداری و استخدامی کشور به استان، افزود: هماهنگی بین تشکیلات، به روز بودن بانک ها و رویکردهای مناسب، استان ایلام به عنوان پایلوت برنامه‌ریزی نیروی انسانی کشور انتخاب شده است.

وی یادآور شد: براساس تعاملات صورت گرفته و با پیگیری‌های استاندار ایلام، مجوز احداث مجتمع‌های اداری در پنج شهرستان چوار، هلیلان، سیروان، بدره و ملکشاهی اخذ شد.

دوست محمدی اضافه کرد: متناسب با تشکیلات ساختاری مجتمع‌ها، در این شهرستان‌ها چارت اداری تدوین و نیروی انسانی ادارات تامین خواهد شد.

وی افزود: بر اساس برآوردهای صورت گرفته، هم‌اکنون ۷۵۶ نیروی خدماتی و ۹۸۰ نیروی کارشناسی در سطح استان مورد نیاز است.

دوست محمدی تصریح کرد: پس از تدوین سند جامع نیروی انسانی توسط سازمان برنامه و بودجه، نیروهای مورد نیاز در قالب طرح زین‌الدین ۲ جذب و بکارگیری خواهند شد.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ایلام بیان کرد: ادارات و دستگاه‌های متقاضی نیروی انسانی باید تا زمان تدوین سند جامع نیروی انسانی، نیروهای مورد نیاز خود را به سازمان برنامه و بودجه ارائه دهند تا از محل مازاد سایر ادارات تأمین شود.

وی در خصوص نیروهای شرکتی، طرحی و مازاد ادارات هم اظهار کرد: در سال آتی یک آزمون تعیین صلاحیت مطابق با مدرک تحصیلی، سابقه شغلی و تخصص این نیروها برگزار و مطابق قانون در خصوص نحوه به‌کارگیری این نیروها تصمیم‌گیری خواهد شد.

دوست محمدی افزود: دستگاه های اجرایی استان باید نیازمندی ها در مورد جذب نیروهای انسانی دستگاه متبوع خود را بر اساس تخصص و رشته تحصیلی احصا و اعلام کنند تا در صورتیکه از محل اداراتی که مازاد نیرو دارند این کمبود منابع انسانی تامین نشد بتوان از محل مجوزهای جدید این کمبودها مرتفع شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha