اصلاح و توسعه زیرساخت‌های گردشگری استان مرکزی ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار گرفت

ساوه - ایرنا - مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی گفت: این طرح از محل اعتبارات سال ۱۴۰۲ برای اصلاح، مرمت و توسعه زیرساخت های گردشگری این استان تخصیص یافته است.

به گزارش ایرنا، «مصطفی مرزبان» روز پنجشنبه در حاشیه بهره برداری از یک رستوران بین راهی توریستی به مناسبت هفته فرهنگی ساوه به خبرنگاران گفت: ۱۵۰ میلیارد ریال از اعتبارات سال ۱۴۰۲ برای مرمت آثار تاریخی، توسعه زیرساخت های گردشگری و صنایع دستی از محل منابع استانی و ۱۵۰ میلیارد ریال نیز از محل اعتبارات ملی مصوب شده است.

وی با بیان اینکه پیش بینی می شود مبالغی نیز از محل اعتبارات سفر رییس جمهور به استان مصوب شود که با احتساب آن کل اعتبارات استان به بیش از ۴۵۰ میلیارد ریال می رسد افزود: سال گذشته ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار در سه حوزه مرمت، گردشگری و صنایع دستی به استان مرکزی تخصیص یافت.

مرزبان افزود: از محل اعتبارات سال ۱۴۰۱ در ۱۲ شهرستان استان اجرای ۵۷ طرح مرمتی آثار باستانی، ۱۵ طرح گردشگری در دستور کار قرار گرفت که هم اکنون تمام طرح های مرمتی و ۱۰ طرح گردشگری به اتمام رسیده و بقیه در حال انجام است.

وی گفت: همچنین در حوزه توسعه فعالیت های صنایع دستی نیز برگزاری دوره های اموزشی و احداث ۱۰ بازارچه صنایع دستی نیز انجام شده که هم اکنون آماده بهره برداری است.

اصلاح و توسعه زیرساخت‌های گردشگری استان مرکزی ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار گرفت

رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ساوه هم در این آیین گفت: امسال با استفاده از اعتبارات استانی و ملی در این شهرستان ۱۰ مورد از آثار باستانی این شهرستان از جمله مسجد جامع، قیزقلعه، مسجد سرخ و بازار تاریخی مرمت شد.

«رضا ایاز»‌ افزود: در حوزه صنایع دستی نیز امسال ۳۴ هنرمند این شهرستان از تسهیلات حمایتی کم بهره با باز پرداخت پنج ساله بهره مند شده است.

وی با اشاره به بهره برداری از طرح رستوران بین راهی توریستی برکه ساوه هم گفت: این طرح با ۵۰ میلیارد ریال اعتبار از سوی بخش خصوصی بازسازی و با بهره برداری از آن برای ۱۵ نفر به صورت مستقیم شغل ایجاد شده است.

شهرستان ساوه دارای ۴۳۰ اثر تاریخی شناسایی شده بوده که تاکنون ۱۳۰ مورد از آنها در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است؛ این شهرستان دارای ۵۳ تاسیسات گردشگری از جمله رستوران است.

بیش از ۲ هزار اثر تاریخی، سیاحتی، مذهبی و فرهنگی در استان مرکزی شناسایی شده که ۸۸۲ اثر آن در فهرست آثار ملی کشور و ۲ مورد شامل قنات ابراهیم آباد اراک و کاروانسرای باغ شیخ ساوه در فهرست آثار جهانی یونسکو به ثبت رسیده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha