به گزارش خبرنگار حوزه دولت ایرنا، غلامحسین اسماعیلی رئیس دفتر رئیس جمهور با حضور در برنامه صف اول به تشریح دستاوردها و اقدامات دولت سیزدهم پرداخت و گفت: رییس جمهور در دو سالی که از فعالیت دولت میگذرد، حدود ۶۰ سفر به استانها داشته است. اگرچه ۳۸ سفر رسمی استانی بوده اما رییسی به برخی استانها چندین بار سفر کرده است.
رییس دفتر رییس جمهور با تاکید بر اینکه رییس جمهور برای رفع دغدغههای مردم و مشکلات آنها به استانها سفر میکند، کرد: ارتباطات مستمر رییس جمهور با مردم را در تمامی سفرها شاهد هستیم و این ارتباط هم با مردم و هم نخبگان صورت گرفته است.
اسماعیلی با اشاره به اینکه رییس جمهور جلسات بیشماری با اقتصاددانان با گرایشهای مختلف برگزار کرده است، گفت: رییس جمهور حرف و سخن اقتصاددانان را میشنود و برای تصمیمگیریها از دانش آنها بهره مند می شود.
وی با بیان اینکه امروز در دفتر رییس جمهور پیشینه و سابقه فعالیت تمامی دولتهای قبل را در اختیار داریم، عنوان کرد: آمار جلسات و تماسها و سفرها و تمامی موضوعات دولتهای قبل را در اختیار داریم و اگر بخواهیم اینها را بر روی نمودار بیاوریم، فاصله دولت سیزدهم در این زمینهها با دولت قبل فوق العاده زیاد است حتی با دولت احمدی نژاد که جنبههای مردمی و ارتباطات گسترده داشت، فاصله چشمگیر است.
رییس دفتر رییس جمهور خاطرنشان کرد: رئیس جمهور همواره دغدغه پیگیری موضوعات و نامهها و تماس های مردمی را دارند.
اسماعیلی با اشاره به بهره برداری از میدان مشترک گازی ایران و قطر گفت: بهره برداری از این میدان مشترک در نقطه صفر آبهای مرزی در منتها علیه جنوب ایران با همت متخصصان ایرانی محقق شد. مجموعه ای که ۲۰ سال با تعلل مدیران وقت و با حضور شرکتهای خارجی و رفت و آمدهای آنها و انعقاد قراردادهای مختلف با شرکت توتال و برخی از شرکتهای دیگر معطل مانده بود با اراده قوی دولت سیزدهم که درپی رسیدن به ایران قوی است محقق شد و این یکی از مصادیق قدرت اقتصادی کشور است.
وی بیان کرد: امروز با بهره برداری روزانه ۷میلیون متر مکعب گاز و در آینده با تکمیل آن به ۵۰ میلیون متر مکعب گاز به صورت روزانه خواهد رسید و این دستاورد برای ایران اسلامی است.
رییس دفتر رییس جمهور بیانکرد: در زمستان گذشته که وضعیت گاز برخی مناطق دچار تنش شده بود به این جهت بود که میزان گاز وارداتی از ترکمنستان که چیزی حدود ۱۰میلیون مترمکعب گاز در روز است به علت میزان سرما در عشق آباد قطع شد. اما اکنون روزی ۷میلیونمتر مکعب از این میدان گاز برداشت میشود و به زودی به ۵۰ میلیون متر مکعب خواهد رسید.
اسماعیلی گفت: در پاییز ۱۴۰۰ پمپبنزینها مورد حمله سایبری قرار گرفت و ۴۸ ساعت پمپ بنزینها قطع شد ولی اگر همراهی و اعتماد مردم به این دولت نبود جرقه ای برای ایجاد معضل کشور میشد ولی مردم همراهی کردند و بدون کوچکترین تنشی جایگاههای سوخت احیا شد. در هدفمندی یارانهها هم اگر همراهی مردم نبود دولت نمیتوانست گردنههای سخت را پشت سر بگذارد.
از حقابه خود در هیرمند نمیگذریم
رییس دفتر رییس جمهور با اشاره به اینکه دولت لحظهای مردم سیستان را فراموش نکرده است، بیان کرد: دغدغه و رنج مردم سیستان و بلوچستان، دغدغه و رنج دولت است. ضمن ادامه تلاش مجدانه برای احیای حقابه هیرمند، دولت معطل این قصه نمانده است.
وی افزود: دولت سیزدهم در عرصه سیاست خارجی بارها اعلام کرد که ضمن آنکه مذاکرات رفع تحریمهای ظالمانه را ادامه میدهد معطل آن هم نمیماند و برای خنثی کردن تحریمها برنامه دارد.
اسماعیلی با تاکید بر اینکه از حقابه خود در هیرمند نمیگذریم، اظهار کرد: مردم زابل و سیستان و بلوچستان و هیرمند و زهک و زاهدان بدانند که دولت نه برای طرح بلندمدت انتقال آب از دریای عمان، طرحهای دیگری در دست دارد مانند انتقال آب از دشت تهلاب و چاههای ژرف برنامههایی را تدارک دیده است.
رئیس دفتر رییس جمهور با بیان اینکه ما وظیفه هدایت، حمایت و نظارت بر بخش خصوصی را داریم، گفت: نحوه واگذاریها و خصوصی سازیها و مردمی کردن اقتصاد شیوه درستی نبوده، اما این دولت معتقد است که باید اصل ۴۴ و خصوصی سازی و مردمی سازی اقتصاد با سازوکار درست انجام شود.
وی ادامه داد: درعید ۱۴۰۱ دولت که تازه مستقر شده بود میوه شب عید مردم را تامین کرد اما برای ۱۴۰۲ از ظرفیت مردمی و تعاونی استفاده کردیم.
استفاده از ظرفیت مردمی در حوزه مسکن
اسماعیلی با بیان اینکه در حوزه مسکن هم از ظرفیتهای مردمی استفاده شده که اتفاقات خوبی را در آن شاهد هستیم، عنوان کرد: دولت تاجر و بازرگان خوبی نیست و بارهارئیسجمهور تکرار کرده که باید کار را به مردم بسپاریم.
وی تصریح کرد: ما وظیفه هدایت، حمایت و نظارت بر بخش خصوصی را داریم.
دولت سرمایههای مادی و اجتماعی را احیا میکند
رئیس دفتر رییس جمهور با بیان اینکه دولت سرمایههای مادی و اجتماعی را احیا میکند، تاکید کرد: وقتی برای پروژه آبرسانی شهر میانه رفتیم گفتند حدود ۲۰ سال این پروژه زمان برده است ولی در یک سال اخیر که دولت فعال شده بود مردم میگفتند باور نداشتیم این پروژه به پایان برسد که به سرانجام رسید.
وی با اشاره به اینکه پروژههای نیمهتمام علاوه بر سرمایههای مادی و اجتماعی را به هدر میداد، گفت: این دولت هم سرمایههای مادی را احیا میکند هم سرمایه اجتماعی.
نظر شما