۵ شهریور ۱۴۰۲، ۱۸:۰۰
کد خبرنگار: 909
کد خبر: 85206484
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

مجوز پذیرش بیماران خارجی برای ۱۱ بیمارستان اصفهان صادر شد

اصفهان - ایرنا - مسئول واحد گردشگری سلامت معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: تاکنون ۱۱ بیمارستان و مرکز درمانی در اصفهان موفق به اخذ مجوز پذیرش بیماران بین‌الملی(IPD) از وزارت بهداشت شده‌اند.

به گزارش ایرنا، دریافت مجوز "بخش بیماران بین‌الملل"(International Patient Department) برای بیمارستان‌ها و کلینیک‌هایی که قصد فعالیت در زمینه گردشگری سلامت و پذیرش بیماران خارجی را دارند، الزامی است.

ندا احمدی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مجوز پذیرش بیماران خارجی پس از بازدید صورت گرفته توسط اداره گردشگری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با حمایت معاونت درمان و واحد گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برای این مراکز صادر شد.

وی این مراکز را بیمارستان‌های الزهرا(س)، امین، شهید دکتر چمران، عیسی بن مریم(ع)، امام موسی کاظم(ع)، حضرت زینب(س)، میلاد، سعدی، خانواده و حجت بن حسن عسگریه و مرکز جراحی محدود چشم پارسیان اعلام کرد.

وی با اشاره به اینکه رونق گردشگری سلامت یکی از ملاحظات مورد تاکید وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان است، خاطرنشان کرد: اصفهان جزو پنج استان برتر در این زمینه در کشور محسوب می‌شود.

احمدی با بیان اینکه بیمارستان‌های دارای مجوز پذیرش بیماران خارجی می‌توانند سه تا پنج برابر تعرفه مُصوب از این بیماران هزینه دریافت کنند، اضافه کرد: رونق گردشگری سلامت ارزآوری خوبی برای کشور به همراه دارد.

به گفته وی، بیمارستان‌های فاقد مجوز "IPD" می‌توانند فقط در موارد اورژانس و با تعرفه مُصوب، بیماران خارجی را پذیرش کنند.

احمدی با اشاره به اینکه نخستین مجوز پذیرش بیماران خارجی در اصفهان در سال ۱۳۹۶ صادر شد، گفت: نظارت بر روی بیمارستان‌های دارای این مجوز توسط واحد گردشگری سلامت معاونت درمان و همچنین واحد تعرفه‌ها صورت می گیرد.

وی با بیان‌اینکه برخی از شهرهای کشور بدلیل مرزی بودن برای جذب گردشگران سلامت دارای موقعیت خوبی هستند، تصریح کرد: اصفهان نیز امتیازهایی مانند برخورداری از پزشکان حاذق، داشتن تجهیزات درمانی و احراز قُطب گردشگری میراثی و فرهنگی بمنظور جذب گردشگران سلامت را داراست.

به گزارش ایرنا، حدود ۹۵ درصد از گردشگران سلامت خارجی در اصفهان از کشورهای عراق و افغانستان و بقیه از کشورهای حوزه خلیج فارس هستند که بیشتر برای استفاده از تخصص‌های زیبایی، چشم پزشکی و بعد از آن برای درمان بیماری‌های قلب، باروری و ناباروری، سرطان، دندانپزشکی و تخصص‌های مختلف اطفال به این شهر سفر می‌کنند.

استان اصفهان با بیش از پنج میلیون و ۳۰۰ هزار نفر جمعیت حدود ۶۰ بیمارستان با بیش از هفت هزار تخت بیمارستانی دارد.

گردشگری سلامت یکی از بخش‌های مهم و در حال رشد تجارت بین‌المللی گردشگری در جهان است و به دو گونه"گردشگری پزشکی" و "گردشگری تندرستی" تقسیم می‌شود که اولی بیشتر شامل گردشگرانی است که با هدف دریافت خدمات درمانی به محیطی از خارج از محیط معمول زندگی و اقامت خود سفر و از زیرساخت‌های درمانی مقصد گردشگری استفاده می‌کنند و دومی بیشتر در باره بهره‌مندی از زیرساخت‌های ورزشی و مواهب طبیعی مانند آب درمانی است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha