۱۴ مرداد ۱۴۰۲، ۱۴:۲۴
کد خبرنگار: 754
کد خبر: 85189800
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

امضای تفاهم‌نامه سه جانبه در زمینه تحقیق و توسعه داروهای مورد نیاز کشور

تهران-ایرنا- تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک (IBB)، دانشکده زیست‌شناسی دانشگاه تهران و شرکت تحقیقاتی و مهندسی توفیق دارو وابسته به شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) منعقد شد.

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از دانشگاه تهران، تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک (IBB) و دانشکده زیست‌شناسی دانشگاه تهران با شرکت تحقیقاتی و مهندسی توفیق ‌دارو با حضور رضا عامری رئیس دانشکدگان علوم دانشگاه تهران امضا و مبادله شد.

تهیه و اجرای طرح‌های پژوهشی و فناوری مشترک، جهت دادن به پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشگاه برای تامین نیازهای تولیدی کشور، تسهیل استفاده متقابل از ظرفیت تحقیقاتی و دستگاهی در جهت تامین نیازهای طرفین و استفاده از ظرفیت طرفین درجهت دستیابی به بانک اطلاعاتی و علمی از محورهای این تفاهم‌نامه همکاری است.

رئیس دانشکدگان علوم دانشگاه تهران در مراسم امضای این تفاهم‌نامه، گفت: این تفاهم‌نامه می‌تواند باعث تسهیل در ارتباط بین دانشگاه و صنعت شود و اتفاقات بزرگی در حوزه همکاری مشترک بین استاد، دانشجو و صنعت برای دو مجموعه ایجاد کند.

وی با اشاره به تلاش‌های موسوی موحدی استاد ممتاز دانشگاه تهران در زمینه ایجاد اتصال بین دانشگاه و صنعت، افزود: با پیگیری‌های رئیس مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک دانشگاه تهران، اتفاقات بزرگ و امیدبخش و عمیقی در حوزه ارتباط صنعت و دانشگاه رقم خورده است و مطمئن هستیم اینگونه تعاملات باعث رشد و توسعه علم در حوزه‌های مختلف به خصوص تولید دارو می‌شود.

علی‌اکبر موسوی موحدی نیز ابراز امیدواری کرد: با افزایش تعاملات بین دانشگاه و صنعت شاهد پیشرفت هر چه بیشتر در زمینه طراحی، تحقیق و توسعه داروهای مورد نیاز کشور باشیم.

مهران حبیبی رضائی رئیس دانشکده زیست‌شناسی دانشگاه تهران نیز با تاکید بر اولویت یافتن شبکه‌سازی بین دانشگاه و صنعت، اظهار داشت: حاصل انعقاد این تفاهم‌نامه و برگزاری جلسات مشترک بین دانشگاه و صنعت، شبکه‌سازی درست در مسیر پیشرفت کشور است تا از دوباره‌کاری‌ها در استفاده از سرمایه، وقت و نیروی انسانی جلوگیری کنیم.

سیادت مدیرعامل تحقیقاتی و مهندسی توفیق‌دارو هم در این نشست، با یادآوری اهمیت شناخت علوم پایه در صنعت دارویی، اظهار داشت: انعقاد این تفاهم‌نامه می‌تواند یکی از اهرم‌های جلوگیری از مطالعات اضافی و ریل‌گذاری صحیح در زمینه تولید دارو برای کشورمان باشد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha