صد و بیست و ششمین مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای بین‌کارگاهی اصفهان افتتاح شد

اصفهان- ایرنا- یکصد و بیست و ششمین مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای بین‌کارگاهی استان اصفهان، روز یکشنبه در شرکت نسوز ایران، آغاز بکار کرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اصفهان در مراسم گشایش این مرکز گفت: اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان همواره بدنبال برقراری ارتباط موثر با صنعت است.

آرش اخوان طبسی افزود: هر وقت سیستم آموزش از صنعت فاصله گرفت، اثربخشی و کیفیت آموزش نیز کاهش پیدا کرد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای اصفهان افزود: تمام تلاش خود را بکار می‌گیریم تا در آموزش فنی و حرفه ای استان از طریق برقراری ارتباط درست با صنعت، بتوانیم نیاز و مشکل بخش صنایع را برطرف کنیم.
وی اضافه کرد: اگر رویکرد خود را از ارائه آموزش‌ عرضه محور به سمت آموزش سفارش محور سوق دهیم، به موفقیت دست پیدا خواهیم کرد و نخستین گام برای سفارش محور شدن نیز دریافت سفارش از حوزه صنعت است.
اخوان طبسی با بیان‌اینکه نیروی انسانی بزرگترین سرمایه اقتصادی یک کشور است، خاطرنشان کرد: باید بکوشیم تا هرم تحصیلی دانش‌آموزان تغییر کند و ۷۰ درصد به سمت مشاغل و ۳۰ درصد به سمت دانشگاه‌ها هدایت شود.
وی با اشاره به اینکه به نیاز کشور به۷۰ درصد نیروی انسانی ماهر خاطرنشان کرد: باید فرهنگ مهارت‌آموزی از رده‌های دانش‌آموزی و دانشجویی در جامعه ادامه پیدا کند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان تصریح کرد: اگر مدرک تحصیلی، شغل و شایستگی‌های دانشی یک شغل در جامعه با هم تطابق داشته باشد، آن کشور از صنعت و اقتصاد عالی برخوردار است.
وی افزود: باید بکوشیم تا تطابق مدرک تحصیلی، شغل و شایستگی داشتن شغل و سفارش محور شدن آموزش‌ها در جامعه محقق شود تا شاهد رشد و بالندگی بیشتر صنعت کشور باشیم.
مدیرعامل شرکت فرآورده‌های نسوز ایران نیز در این مراسم گفت: راه‌اندازی مرکز آموزش بین کارگاهی سرآغاز همکاری این مجموعه صنعتی با مجموعه آموزش فنی و حرفه‌ای استان اصفهان است.
محسن پروان با بیان اینکه ارائه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در نسوز ایران در راستای احراز مسوولیت‌های اجتماعی این شرکت است، افزود: وظیفه اصلی و ذاتی صنعت تولید ثروت است اما انتقال فناوری و صنعت به مناطق کمتر توسعه یافته و محروم نیز از وظایف صنایع است.
وی ادامه داد: وظیفه ما بعنوان یک واحد صنعتی برخوردار از امکانات مالی، نرم‌افزاری و سخت افزاری این است که با همکاری آموزش فنی و حرفه‌ای و آموزش و پرورش به رشد و ارتقا مهارت‌ها در جامعه پیرامون خود کمک کنیم.

مدیر آموزش و پرورش مبارکه نیز در این مراسم گفت: ساختمان بعضی از هنرستان‌های این شهرستان بیش از ۴۵ سال قدمت دارد و از تجهیزات لازم برخوردار نیست که همین امر سبب کاهش کیفیت آموزش‌ها شده است.

یعقوب جباری افزود: زیرساخت ها، تجهیزات و اعتبارات آموزشی شهرستان مبارکه کافی و مطلوب نیست.
وی با اشاره به وجود بیش از ۵۰۰ واحد صنعتی در مبارکه اضافه کرد: مردم مبارکه حُسن همجواری خود با صنایع را بارها به اثبات رسانده اند و امروز نیاز است که حوزه صنعت نیز بیش از پیش به آموزش و پرورش این شهرستان کمک کنند.

صد و بیست و ششمین مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای بین‌کارگاهی اصفهان افتتاح شد

به گزارش ایرنا، آیین افتتاح مرکز آموزش بین کارگاهی و پایان دوره مهارت‌آموزی امروز با حضور مدیرکل فنی و حرفه ای استان اصفهان در شرکت فرآورده های نسوز ایران برگزار شد.

شرکت سرمایه‌گذاری سازمان تامین اجتماعی ۱۸۵ شرکت را در کشور در اختیار خود دارد که ۲ شرکت ذوب‌آهن و فرآورده‌های نسوز ایران در استان اصفهان فعالیت می‌کنند.

شرکت فرآورده‌های نسوز ایران نخستین و بزرگترین تولیدکننده آجرهای نسوز در کشور است که از سال ۱۳۵۶ در مبارکه اصفهان شروع به فعالیت کرد.

اداره کل آموزش و فنی حرفه‌ای اصفهان با برخورداری از ۵۳ مرکز دولتی و کارگاه، ۴۶ کارگاه صنایع و اصناف، ۲۲۵ کارگاه ثابت شهری، ۴۷ کارگاه مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی، ۱۴۹ کارگاه سیار شهری، ۱۱۴ کارگاه جوار روستایی، ۵۲ کارگاه جوار پادگان، ۵۳ کارگاه جوار زندان، ۲۷۰ کارگاه صنایع ضمن کار و یک هزار و ۸۰۰ آموزشگاه شامل ۲۳۱ آموزشگاه ویژه زنان، ۵۳ آموزشگاه ویژه مردان، ۸۸ آموزشگاه ۲منظوره و ۳۶۲ آموزشگاه آزاد، فعال است.

۲۱ میلیون نفر ساعت، هر سال در استان اصفهان در بخش دولتی و خصوصی آموزش فنی و حرفه‌ای فرا می‌گیرند.

شهرستان مبارکه با ۱۵۳ هزار نفر جمعیت در ۴۵ کیلومتری جنوب غربی اصفهان قرار دارد.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha