پیش‌ بینی افزایش ۲ میلیون تن ظرفیت اسمی بندر سیریک با عملیات هیدروگرافی

بندرعباس - ایرنا - مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق هرمزگان با بیان اینکه تامین ایمنی در آبراه‌های راهبردی سواحل مَکُران نیازمند پایش مستمر حوضچه‌های بنادر است، از آغاز عملیات هیدروگرافی در حوضچه‌های بنادر شرق به ویژه افزایش۲ میلیون تن ظرفیت تولید بندر سیریک خبرداد.

به گزارش ایرنا، حمیدرضا محمدحسینی تختی روز یکشنبه به رسانه‌ها اعلام کرد: در طرح توسعه‌ای سواحل مَکُران و تدقیق با برنامه جامع منطقه انرژی‌بر کوه مبارک و بندر بونجی و نیز انتقال کامل موادمعدنی از بندر خلیج‌فارس و به بندر سیریک با ظرفیت ۳۴ هکتار حوضچه و ۵۲ هکتار پسکرانه، ۲ میلیون تن به ظرفیت اسمی این بندر در سال خواهد رسید که نیازمند تامین ایمنی در پهلوگیری شناورها است.

وی با بیان اینکه تامین ایمنی در آبراه‌های راهبردی سواحل مَکُران نیازمند بررسی و پایش مستمر حوضچه بنادر و کانال های دسترسی است، ادامه داد: این طرح در راستای طرح‌های توسعه‌ای سواحل مَکُران آغاز شده است.

مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق هرمزگان اظهار کرد: تمامی بنادر حوزه شرق هرمزگان شامل بنادر شهید باهنر، شهید حقانی، هرمز، تیاب، سیریک و جاسک به صورت متناوب و منظم مورد سنجش قرار گرفته و نقشه‌های هیدورگرافی نهایی تهیه می‌شود.

محمدحسینی تختی اضافه کرد: ویژگی خاص این بندر، برخورداری از آبخور ۱۲ متر در زمان جزر کامل بوده که پس از بندرهای شهید رجایی و امام خمینی(ره)، بالاترین آبخور را در بین بنادر کشور دارا است.

انجام عملیات هیدروگرافی(آبنگاری) را اندازه گیری و توصیف عوارض توپوگرافی و ژئومورفولوژی بستر، خواص فیزیکی دریا، مناطق ساحلی مجاور آن و پدیده های مرتبط با دریا نظیر جزر و مد، جریان‌های آبی برشمرد.

هیدروگرافی شاخه‌ای از علوم کاربردی است که به اندازه‌گیری و توصیف عوارض در دریاها و نواحی ساحلی به منظور اولیه ناوبری و فعالیت‌های دریای به خصوص فعالیت‌های فراساحل، تحقیقات، حفاظت از محیط زیست دریایی و پشتیبانی از تمامی فعالیت‌های دریایی انجام می‌گیرد.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha