۲۴ خرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۰۸
کد خبر: 85140715
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

معاون استاندار کرمان: دانش صنعت مس بومی‌سازی شده است

کرمان - ایرنا - سرپرست معاونت امور اقتصادی استاندار کرمان با اشاره به ضرورت توسعه صنایع پایین دستی مس با بیان اینکه این صنعت بومی‌سازی شده گفت: صنعت مس با همدلی ملی می تواند کشور را از مشکلات اقتصادی نجات دهد.

به گزارش ایرنا، امیر حسن زاده چهارشنبه در نشست روایتگران پیشرفت با حضور رسانه‌های داخلی و خارجی کشوری در رفسنجان افزود: صنعت فولاد با وجود اکتشافات کنونی تا ۱۵ سال آینده مشکل تأمین سنگ دارد اما معادن بزرگی در مس داریم که می‌تواند پشتیبان سال‌های آینده باشد.

وی اظهار داشت: سرچشمه، بزرگترین مجتمع معدنی ایران پیش از انقلاب شناسایی و پس از انقلاب فعال و در روز ۳۶۱ هزار تن رکورد معدن کاری در این معدن ایجاد شده که این آمار پیشرفت را در سال‌های پس از انقلاب اسلامی نشان می‌دهد.

سرپرست معاونت امور اقتصادی استاندار کرمان گفت: ۳۰۹ تن سال گذشته تولید کاتد در کشور داشتیم که از این میزان حدود ۲۵۰ تن در معدن مس سرچشمه بوده است.

وی ادامه داد: معدن مس سرچشمه چهار میلیارد تن ذخیره معدنی دارد و با اکتشافات اطراف این ذخایر به ۹ میلیارد تن می‌رسد.

معاون استاندار کرمان: دانش صنعت مس بومی‌سازی شده است

حسن زاده یادآور شد: دانش صنعت مس بومی سازی شده و ضمن قطعه سازی، آینده خوبی برای کشور فراهم خواهد کرد.

وی عنوان کرد: سه مجتمع مس در شهرستان‌های شهربابک، رابر و رفسنجان استان کرمان توانسته سرجمع ۳۰ هزار نفر اشتغال مستقیم برای استان کرمان ایجاد کند.

سرپرست معاونت امور اقتصادی استاندار کرمان افزود: باید به تولید یک میلیون تن کاتد در کشور برسیم و تولید صنایع پایین دستی مس هم اتفاق بیفتد ضمن آنکه یکی از شهرهای پایین دستی مس با کمک این شرکت در کرمان احداث می‌شود.

وی گفت: اقتصاد معدنی یعنی مس و با وجود همدلی کشور و افزایش تولید آن می‌توانیم از این فرصت خدادادی استفاده کنیم.

حسن زاده با بیان اینکه تولید کاتد مس بیش از مصرف داخلی است یادآور شد: امیدوارم صنایع پایین دستی مس اتفاق بیفتد و با نگاه پایین دستی آینده اقتصادی خوب کشور را رقم بزنیم.

بهروز رحمتی معاون تولید شرکت ملی مس نیز گفت: مس سرچشمه بزرگترین مجتمع استخراج مس ایران، خاورمیانه، شمال آفریقا و سومین شرکت بزرگ بازار بورس ایران است.

وی با اشاره به تأثیرگذاری معدن در اقتصاد پس از نفت و گاز افزود: ایران ۵۸ میلیارد تن ذخایر معدنی دارد و یکی از ۱۰ کشور بزرگ معدنی دنیا محسوب می‌شود؛ مس پس از فولاد دومین فلز کشور و سومین فلز پر مصرف دنیاست.

به گزارش ایرنا بیش از ۷۰ فعال خبرگزاری‌های داخلی و خارجی در ادامه برنامه‌های روایتگران پیشرفت از مجتمع مس سرچشمه بازدید کردند.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha