۸۱ واحد صنعتی استان اردبیل فعال شد

۱۸ خرداد ۱۴۰۲، ۸:۰۹
کد خبر: 85133948
۸۱ واحد صنعتی استان اردبیل فعال شد

اردبیل - ایرنا - مدیرعامل بانک صنعت و معدن گفت: در سال‌های اخیر ۸۱ واحد صنعتی در استان اردبیل مورد حمایت مالی بانک صنعت معدن قرار گرفته و مقرر است واحدهای دیگر نیز با ارائه تسهیلات ویژه مورد حمایت این بانک قرار بگیرند. 

علی خورسندیان روز پنجشنبه در حاشیه جلسه بررسی مشکلات تعدادی از واحدهای صنعتی اردبیل در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به اهمیت صنعت استان اردبیل برای بانک صنعت و معدن، در سفر به این استان از هفت مجموعه صنعتی بازدید شد که عمده این مشکلات نقدینگی، سرمایه در گردش و تجهیز کارگاه‌ها بود.

وی اظهار کرد: صاحبان این هفت مجموعه صنعتی استان اردبیل درخواست اعتباراتی به ارزش ۱۲ هزار میلیارد ریال داشتند که در صورت تامین این اعتبارات فرصت اشتغال ۲ هزار و ۴۰۰ نفر در این مجموعه‌ها فراهم خواهد شد.

خورسندیان با بیان اینکه این بانک با ارائه تسهیلات کم‌بهره حامی واحدهای تولیدی استان اردبیل است ، ادامه داد: حمایت از بخش خصوصی در دستور کار بانک صنعت و معدن است و در این راستا پرداخت تسهیلات کم‌بهره مورد توجه قرار گرفته است.

مدیرعامل بانک صنعت و معدن همچنین بیان کرد: بهره‌گیری از ظرفیت سرمایه‌گذاری و توان مدیریتی و مشاوره‌ای بانک‌های تخصصی در ایجاد و اداره واحدهای بزرگ تولیدی، برای اصلاح و تعالی ساختار تولید و حرکت به سمت رشد اقتصادی امری اجتناب‌ناپذیر است و بانک‌ها نقشی فراتر از این دارند که صرفاً واسطه وجوه باشند.

وی خاطرنشان کرد: آثار سرمایه‌گذاری و ایجاد واحدهای بزرگ تولیدی در بخش‌های اولویت‌دار به سایر واحدهای کوچک و متوسط که در زنجیره تامین آنها قرار دارند، تسری می‌یابد و سبب به حرکت درآوردن چرخ‌های صنعت و به تبع آن گردش مالی و درآمدی در دیگر بنگاه‌های اقتصادی کشور می‌شود.

مدیرعامل بانک صنعت و معدن یادآور شد: کاهش ظرفیت‌های تولیدی دلایلی همچون کمبود نقدینگی و عدم به روزرسانی تجهیزات و ماشین‌آلات، روند نزولی سرمایه‌گذاری خارجی، کاهش ارزش پول ملی و افزایش قیمت تمام شده روزافزون کالاها و خدمات از عوامل مهم بروز تورم در اقتصاد کشور محسوب می‌شوند و برای کاهش یا مهار تورم باید در بازه زمانی مناسب از واحدهای تولیدی حمایت ویژه به عمل آید.

خورسندیان در سفر به استان اردبیل از طرح‌های مجموعه فولاد سپهر و انصار و رویای هفت آسمان، آذر ساروج سبلان، صدرا راوی صنعت قائم، گروه آرتا و آرتاویل تایر که از تسهیلات بانک صنعت و معدن برخوردار شده‌اند، بازدید کرد.

مجموعه فولاد سپهر به تولید شمش فولادی با ظرفیت ۱۳۰ هزار تن در سال اشتغال دارد و موضوع فعالیت شرکت رویای هفت آسمان تولید انواع میوه، سبزیجات و صیفی‌جات خشک با ظرفیت ۵۰۰ هزار تن در سال است. گروه آرتا در زمینه صنایع چوب، صنایع پالستیک، نساجی، خودرو و انرژی فعالیت دارد و آرتاویل تایر نیز ۳۵ هزار تن در سال انواع تایر و تیوپ و نوار فالپ تولید می‌کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha