۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۰۴
کد خبر: 85110204
T T
۴ نفر

برچسب‌ها

بیش از ۹۵ درصد کارکنان پالایشگاه بندرعباس بومی هستند

۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۰۴
کد خبر: 85110204
 بیش از ۹۵ درصد کارکنان پالایشگاه بندرعباس بومی هستند

بندرعباس - ایرنا - مدیر توسعه منابع انسانی شرکت پالایش نفت (پالایشگاه) بندرعباس گفت: هم اکنون سه هزار و ۷۳۵ نفر در قالب نیروهای رسمی، قرارداد موقت و قرارداد مستقیم در این واحد صنعتی مشغول به کار هستند که بیش از ۹۵ درصد آنان در رده‌های مختلف، نیروهای بومی هستند.

به گزارش ایرنا ، اسحاق جعفری روز شنبه در نشست با خبرگزاری‌های هرمزگان افزود: آخرین به‌کارگیری نیروها در این شرکت نیز طی سال های ۱۳۹۸ و ۱۴۰۱ از طریق آزمون برگزار شده توسط دانشگاه هرمزگان بود، که طی این مراحل به ترتیب ۳۱۰ و ۱۴۰ نفر همکار جدید به مجموعه اضافه شد.

وی تصریح کرد: در واحد صنعتی بزرگ و حساسی مانند پالایشگاه بندرعباس که سهم مهمی در تامین بنزین کشور دارد، کارآمدی و تخصص از معیارهای مهم است که خوشبختانه نیروهای توانمند بومی شایستگی خود را به اثبات رسانده اند.

این مسئول اضافه کرد: طی سال جاری هیچ گونه جذب نیروی جدید در این شرکت انجام نشده اما با توجه به روند اجرای طرح توسعه (تولید کُکِ اسفنجی) به تدریج حدود هشت هزار نفر نیروی جدید در پالایشگاه به کار گرفته می‌شوند که نیروهای بومی در اولویت هستند.

جعفری توضیح داد: از نظر منطقی نیز برای پیمانکارِ مجری طرح، به کارگیری نیروی بومی صرفه و صلاح اقتصادی بیشتری دارد و به این ترتیب نیازی به تامین محل اسکان و سایر هزینه های مادی و غیرمادی نیروهای غیربومی نخواهد داشت.

مدیرتوسعه منابع انسانی شرکت پالایش نفت تاکید کرد: با توجه به برنامه‌های توسعه ای پالایشگاه این قول را می دهیم که چنانچه افراد جویای کار مهارت فنی در بخش های مورد نیاز مانند ابزاردقیق، جوشکاری، برق و رشته های مشابه را داشته باشند، حتی یک نفر نیز بیکار نخواهد ماند.

جعفری برخی مباحث مطرح شده در فضای مجازی مبنی بر جذب ۶۰ نفر نیروی جدید غیربومی را نادرست دانست و توضیح داد: تعدادی از افرادی که از گذشته در این پالایشگاه مشغول به کار هستند و پیش از این نیز در طرح توسعه افزایش تولید و ارتقای کیفیت بنزین مشارکت داشته و در این زمینه تجربه دارند در طرح توسعه جدید نیز همکاری می کنند.

وی یادآور شد: طرح توسعه جدید یک پروژه بزرگ با سرمایه‌گذاری ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون یورویی است که کشور را به سمت خودکفایی در تولید کک اسفنجی خواهد برد و بدیهی است در طرحی با این درجه از اهمیت، مباحث نادرستی که ممکن است در محیط کار فضای ۲ قطبی ایجاد کند، به پیشرفت کشور در این مقطع حساس کمکی نخواهد کرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha