۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۳:۴۲
کد خبرنگار: 939
کد خبر: 85107337
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

زمینه همکاری‌های مشترک استان زنجان و پاکستان فراهم شد

زنجان - ایرنا - رئیس اتاق بازرگانی زنجان گفت: با امضای تفاهم نامه، زمینه همکاری مشترک تجاری و اقتصادی استان زنجان و کشور پاکستان فراهم شد.

صمد یوسفی اصل روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این تفاهم نامه همکاری بین اتاق بازرگانی زنجان و اتاق بازرگانی مشترک پاکستان و ایران که تجار و بازرگانان کشور پاکستان در آن حضور دارند در نمایشگاه ایران اکسپو به امضا رسید.

این مسوول با اشاره به حضور چهار روزه اتاق بازرگانی زنجان در غرفه استان در این نمایشگاه، افزود: اقدامات انجام گرفته در این نمایشگاه در جذب و مذاکره اولیه با هیات های تجاری و اقتصادی خارجی حاضر در نمایشگاه به خوبی پیش رفت و توافقات اولیه برای ادامه همکاری ها انجام شد.

وی به امضای تفاهم نامه همکاری مشترک استان زنجان و کشور پاکستان اشاره کرد و افزود: این تفاهم نامه، زمینه های همکاری دو طرف در بخش هایی چون برگزاری نمایشگاه مشترک، همکاری در زمینه پارک های علم و فناوری و کشت فراسرزمینی را فراهم می‌کند.

یوسفی اصل، آشنایی تجار و بازرگانان و سرمایه گذاران با سیمای اقتصادی استان زنجان را در بخش های مختلف از جمله اهداف حضور اتاق بازرگانی زنجان در نمایشگاه ایران اکسپو عنوان کرد و گفت: معرفی استان زنجان در بخش های تولیدی، صنعتی، صادراتی، معدنی و کشاورزی به صورت محتواهای مختلف متنی، سمعی و بصری در اختیار سرمایه گذاران و هیأت های خارجی قرار گرفت و مقرر شد تا ارتباطات تجاری و اقتصادی صورت گرفته طی سال جاری در استان ادامه پیدا کند.

وی حضور اتاق بازرگانی زنجان در نمایشگاه های تجاری داخلی و خارجی را از جمله برنامه‌های اتاق در سال جاری عنوان و خاطرنشان کرد: برپایی نمایشگاه ها یکی از فرصت های ویژه برای توسعه مراودات تجاری و اقتصادی میان استان زنجان با سایر کشورها و بخش ها در راستای توسعه اقتصادی و رشد تولید و شکوفایی اقتصاد و صادرات خواهد بود.

پنجمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو ۲۰۲۳) از تاریخ ۱۷ تا ۲۰ اردیبهشت سال ۱۴۰۲ در ۱۲ بخش تخصصی برگزار شده است.

این‌ نمایشگاه با حضور بیش از ۷۰۰ شرکت در فضایی بالغ بر ۵۰ هزار مترمربع در ۱۵ سالن نمایشگاهی با میزبانی ۷۰ هیات تجاری و دولتی مشتمل بر بیش از هزار و ۲۰۰ تاجر و مقام دولتی از سراسر دنیا دایر شده است.

ایجاد بازارهای صادراتی جهانی با تمرکز بر شرق آسیا، اوراسیا، آفریقا و آمریکای لاتین و تنوع بخشی به کالاهای صادراتی کشور خاصه دانش بنیان و نیز دارای ارزش افزوده بیشتر جهت افزایش ضریب تاب آوری اقتصادی کشور از جمله اهداف برگزاری این نمایشگاه است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha