۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۴:۳۶
کد خبرنگار: 1031
کد خبر: 85105239
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

بیش از ۱۳۹ میلیارد تومان برای درمان بیماران خاص اصفهان هزینه شد

اصفهان- ایرنا- مدیرکل بیمه سلامت اصفهان گفت: بیش از ۱۳۹ میلیارد تومان از سهم سازمان و صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج در ۹ ماه گذشته برای ۵۵ هزار و ۷۰۰ بیمار سخت درمان استان هزینه شده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر محمدحسین صفاری روز دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: سازمان بیمه سلامت، این رقم را در راستای حمایت از بیماران سخت درمان و جبران بخشی از هزینه ۱۰۷ نوع بیماری خاص از جمله بیماران تالاسمی، هموفیلی، ام اس، دیالیزی، پیوندهای کلیه، کبد، ریه، روده، قلب و پانکراس، انواع سرطان‌، اُتیسم، بال پروانه‌ای و بیماران مُزمن روانی پرداخت کرده است.

وی یادآور شد: صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج در راستای اجرای سیاست‌های کلی سلامت و برای نخستین بار در دولت سیزدهم تشکیل و کارگروه استانی آن از آبان ۱۴۰۱ در استان تشکیل شده است.

مدیرکل بیمه سلامت اصفهان با اشاره به اجرای طرح دارویار از تیر ۱۴۰۱ در استان ادامه داد: حدود ۲۷۷ میلیارد تومان بابت این طرح به داروخانه‌های استان پرداخت شده و اجرای آن ۱۰۰ درصد به هزینه‌های دارویی بیمه سلامت اصفهان افزوده است.

وی یادآور شد: در طرح دارویار که با هدف تغییر سیاست ارز ترجیحی دارو از تولیدکننده به مصرف کننده اجرا شده از یکسو یارانه دارو بطور مستقیم به مصرف‌کننده نهایی می‌رسد و از سوی دیگر قیمت دارو واقعی شده در حالی که میزان پرداختی از جیب بیمار افزایش پیدا نکرده است.

صفاری با بیان اینکه نسخه‌نویسی الکترونیک زیرساخت تمام طرح‌های تحول‌ساز در حوزه بهداشت و درمان است، گفت: در زمان حاضر روزانه حدود ۳۰ هزار نسخه الکترونیک در سامانه بیمه سلامت استان تجویز می‌شود که ۱۰۰ درصد آنها توسط پزشکان بصورت الکترونیک در سامانه مربوطه تجویز می شود که ۹۶ درصد آن در حالت برخط(آنلاین) و تنها چهار درصد در موارد قطعی زیرساختی مانند برق یا اینترنت بصورت آفلاین است.

وی افزود: طرح پوشش بیمه درمانی تمام افراد ایرانی با محوریت مناطق کم برخوردار و خانوارهای سه دهک پایین جامعه با توجه به منویات رهبر معظم انقلاب و در راستای برنامه‌های توسعه خدمات نظام سلامت در دولت سیزدهم و با هدف حمایت از اقشار مختلف جامعه اجرا شد و در زمان حاضر از جمعیت یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفری افراد زیرپوشش استان بیش از ۷۰ درصد بصورت رایگان بیمه شده‌اند و از خدمات بیمه سلامت استفاده می کنند.

مدیرکل بیمه سلامت اصفهان گفت: حق بیمه یکساله برای هر نفر در سال جاری یک میلیون و ۴۳۵ هزار و ۲۰۰ تومان است که این مبلغ برای افراد با دهک درآمدی ۱۰ بشکل کامل محاسبه می‌شود.

وی اضافه کرد: دهک‌های درآمدی یک تا سه جامعه که بر اساس آزمون ارزیابی وُسع(بررسی استطاعت مالی) به بیمه سلامت معرفی شوند، بطور رایگان زیر پوشش قرار می‌گیرند و افراد دهک درآمدی چهار باید ۱۰ درصد حق بیمه سالانه، دهک درآمدی پنج ۲۰ درصد، دهک درآمدی شش ۳۰ درصد، دهک درآمدی هفت ۴۰ درصد، دهک درآمدی هشت ۶۰ درصد و دهک درآمدی ۹ باید ۸۰ درصد از حق بیمه خود را بپردازند.

صفاری با بیان اینکه همه شهروندان می‌توانند با شماره‌گیری کد دستوری #۱۶۶۶* از وضعیت پوشش بیمه درمانی خود مطلع شوند، خاطرنشان کرد: اسامی افرادی که بعنوان سه دهک فاقد بیمه از سوی وزارت رفاه برای بیمه سلامت ارسال شود، بصورت سیستمی زیرپوشش قرار می‌گیرند و نیازی به مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت ندارند.

وی ادامه داد: پوشش بیمه‌ای خدمات درمانی ناباروری بمنظور سیاست‌های جمعیتی رهبر معظم انقلاب و افزایش نرخ جمعیت کشور در سازمان بیمه سلامت اجرایی شد و در زمان حاضر این ظرفیت برای زوج‌های نابارور فراهم شده است تا در طول یکسال از سه دوره خدمات درمان ناباروری در تعهد بیمه سلامت با پوشش بیمه ۹۰ درصد تعرفه بخش دولتی در مراکز ناباروری دولتی و ۹۰ درصد تعرفه عمومی غیردولتی در مراکز عمومی غیردولتی، خصوصی و خیریه‌ای استفاده کنند.

صفاری بیان کرد: سال گذشته بیش از ۱۱۰ میلیارد ریال به یک هزار و ۱۰۰ بیمار دارای مشکل ناباروری استان پرداخت شد که بیش از ۷۰ میلیارد ریال آن مربوط به هزینه‌ دارو بود.

وی افزود: اداره کل بیمه سلامت اصفهان با حدود پنج هزار و ۲۰۱ موسسه تشخیصی درمانی شامل پزشکان، داروخانه‌ها، بیمارستان‌ها و موسسات پاراکلینیکی در بخش های دولتی و خصوصی قرارداد دارد و ماهیانه ۷۰۰ هزار سند هزینه از این موسسات دریافت می‌کند که حدود ۱۴۰ میلیارد تومان سهم سازمان از این اسناد است که در ابتدای ماه بعد به حساب این موسسات واریز می شود.

مدیرکل بیمه سلامت اصفهان با اشاره به کاهش فرانشیز(خودپرداخت) هزینه‌ سرپایی و بستری افراد سه دهک اول جامعه و مددجویان زیرپوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی گفت: افرادی که بصورت رایگان زیرپوشش بیمه سلامت قرار دارند برای پرداخت هزینه خود در مراکز درمانی نسبت به سایر افراد از تخفیف بیشتری برخوردارند بطوری که در بخش بستری ۹۵ درصد و دربخش سرپایی ۸۰ درصد هزینه این افراد توسط سازمان بیمه سلامت پرداخت می‌شود.

به گزارش ایرنا، در حالی امروز مدیرکل بیمه سلامت اصفهان از صرف بیش از ۱۳۹ میلیارد تومان در ۹ ماه گذشته برای ۵۵ هزار و ۷۰۰ بیمار سخت درمان استان خبر داده که رییس اداره بیماری‌های معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان هم اعلام کرده است: حدود یکصد هزار بیمار خاص و صعب‌العلاج(با احتساب سرطان) در استان شناسایی شده و وزارت بهداشت برای آنها بسته‌های حمایتی در نظر گرفته است.

شهربانو مظاهری در گفت‌وگو با ایرنا افزوده است: بر اساس آخرین آمار ۱۰ هزار و ۹۲۸ بیمار مبتلا به اِم اِس، سه هزار و ۹۶۷ بیمار پیوند اعضا، ۲ هزار و ۶۸۵ بیمار دیالیزی، ۹۲۰ بیمار اوتیسم، ۸۰۰ بیمار هموفیلی، ۷۰۰ بیمار تالاسمی، ۱۴۵ بیمار سی اف(سیستیک فیبروسیس)، ۵۱ بیمار ای بی(پروانه‌ای)، ۴۲ بیمار نقص ایمنی اولیه، ۴۱ بیمار ام پی اس(موکو پلی ساکاریدوز) و ۱۶ بیمار مربوط به سایر متابولیک‌ها (اختلال‌ها) در استان اصفهان شناسایی شده‌اند.

وی با اشاره به شناسایی حدود ۸۰ هزار بیمار مبتلا به انواع سرطان نیز در استان خاطرنشان کرد: سالیانه حدود ۱۲ هزار بیمار جدید به شمار مبتلایان به سرطان اضافه می‌شود.

از حدود ۴۰ میلیون فرد زیر پوشش بیمه سلامت همگانی در کشور، یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر ساکن استان اصفهان هستند.

همچنین از یک میلیون و ۸۰۰ هزار بیمه شده زیر پوشش بیمه سلامت استان، ۶۷۰ هزار نفر، بیمه روستایی هستند.

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha