۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۹:۵۸
کد خبرنگار: 785
کد خبر: 85102642
T T
۳ نفر

برچسب‌ها

خودروهای جمع‌آوری زباله به ابر باتری نانویی مجهز می‌شوند

تهران - ایرنا - یک شرکت استونیایی توسعه‌دهنده باتری نانویی و یک شرکت بین المللی قطعه سازی خودرو در حال همکاری برای تجهیز خودروهای جمع‌آوری زباله به فناوری ابرباتری نانویی «اسکلتون تکنولوژیز» هستند.

به گزارش روز شنبه گروه علم و آموزش ایرنا از تارنمای الکتریو (industry service for electric mobility- electrive)، با انعقاد قراردادی میان دو شرکت توسعه‌دهنده باتری نانویی و تولیدکننده خودروهای سنگین الکتریکی، قرار است از باتری‌های حاوی گرافن در ناوگان جمع‌آوری زباله استفاده شود.

شرکت اسکلتون تکنولوژیز (Skeleton Technologies) و شرکت قطعه سازی خودرو مارتینرا اینترنشنال (Martinrea International) در حال همکاری برای تجهیز خودروهای جمع‌آوری زباله به فناوری ابرباتری اسکلتون تکنولوژیز هستند.

مارتینرا اینترنشنال فناوری‌های مربوط به خودروهای الکتریکی را برای خودروهای سنگین تجاری از طریق شرکت تابعه خود Effenco توسعه داده است. هدف از این توافق‌ با شرکت اسکلتون تکنولوژیز مستقر در استونی، برقی کردن ناوگان جمع آوری زباله در اروپا و آمریکای شمالی است که از شهر نیویورک و پاریس شروع می‌شود و در قدم بعد، این فناوری در سراسر جهان در دسترس قرار می‌گیرد.

ابرباتری یک فناوری نوآورانه است که ویژگی‌های ابرخازن‌ها و باتری‌ها را ترکیب می‌کند. این باتری نانویی حاوی گرافن، برای پاسخگویی به نیازهای چندین بخش توسعه یافته است و در حال حاضر در خودروهای الکتریکی هیبریدی و سلول سوختی، اتوبوس‌ها، کامیون‌ها و زیرساخت‌های شارژ استفاده و/یا آزمایش می‌شود.

این ابرباتری توسط شرکت اسکلتون تکنولوژیز و با همکاری موسسه فناوری کارلسروهه (KIT) ساخته شده است و جایگزینی برای باتری‌های لیتیوم یونی است. این محصول با کمک گرافن ساخته ‌شده و تا کنون در وسایل نقلیه برقی مانند اتوبوس و کامیون آزمایش شده است. این محصول چندین مزیت را با هم ترکیب می‌کند که آن را برای راه‌حل‌های الکتریکی‌سازی برای وسایل نقلیه سنگین مناسب می‌کند.

مواد منحنی گرافن ثبت اختراع شده اسکلتون تکنولوژیز در مقایسه با باتری‌های لیتیوم یون استاندارد، امکان شارژ ۱۰۰ برابر سریع‌تر را فراهم می‌کند. این باتری نانویی در کمتر از یک دقیقه شارژ می‌شود، بنابراین به زمان شارژ بسیار کمتری در روز نیاز دارد، در حالی که باتری لیتیوم یونی به ۶.۵ ساعت برای شارژ نیاز دارد بنابراین زمان بیشتری را می‌توان برای استخراج و کمتر برای شارژ کردن صرف کرد.

ابرباتری (SuperBattery ) دارای ۵۰ هزار چرخه عمر عاری از کبالت، مس، نیکل و گرافیت است. همچنین بسیار ایمن‌تر از باتری لیتیوم یونی است که تولید انبوه این محصول قرار است در سال ۲۰۲۴ میلادی آغاز شود.

به گزارش ایرنا، ‌مارتینرا یک شرکت بین المللی در حوزه ساخت قطعات خودرو است که بیش از ۱۴ هزار کارمند در ۵۰ کارخانه خود در آمریکای شمالی، آمریکای جنوبی، آسیا و آمریکا دارد. مارتینرا در بخش فرآوری قطعه، مونتاژ، ساخت ماژول و سامانه های مدیریت سیال و همچنین ارائه رهیافت های کاهش وزن در حوزه خودروسازی فعالیت دارد.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار علم و آموزش

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha