کاهش ۲.۵ درصدی تلفات جوجه یکروزه

تهران- ایرنا- مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر از کاهش ضریب تلفات جوجه یکروزه از ۵ درصد به ۲.۵ درصد خبر داد و گفت: هدف‌گذاری امسال ما برای ماه‌های آتی تولید ۱۲۰ هزار تن گوشت کشور است.

به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا، ناصر فخاری در نشست خبری خود با ارائه گزارشی از عملکرد سازمان اقتصادی کوثر با اشاره به برنامه هوشمندسازی فعالیت‌های سازمان افزود: این سازمان نیاز مبرم به حضور دانشگاه‌ها برای افزایش بهره‌وری دارد که تاکنون قراردادهای متعددی با دانشگاه‌های مختلف منعقد شده است برای نمونه، با همکاری دانشگاه تهران و احداث چند فارم آزمایشگاهی جوجه توانستیم ضریب تبدیل ۱.۸ را به ۱.۵ افزایش دهیم.

مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر گفت: همچنین ضریب تلفات ۵ درصد جوجه‌ها را به ۲.۵ درصد کاهش دهیم.

وی به سود ۱۵۰ میلیارد تومانی شرکت مرغ زربال به ۶۰۰ میلیارد تومان اشاره کرد و اظهار داشت: در حال حاضر ۸ شرکت سازمان اقتصادی کوثر در بازار سرمایه و بورس حضور دارند و امسال نیز چند شرکت دیگر در صورت آماده بودن بسترهای لازم وارد بازار سرمایه و بورس خواهند شد.

واردات بدون واسطه نهاده‌ها برای مهار نرخ گوشت

فخاری تصریح کرد: بر اساس تکلیف و دستور دولت، امسال مکلف شدیم که یک میلیون تن مصرف نهاده‌های دام و طیور خود را به صورت مستقیم وارد کنیم. این امر به حذف واسطه‌گری و بالطبع به مهار تورم در بخش گوشت دام و طیور منجر خواهد شد.

تولید ۱۲۰ هزار تن گوشت

مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر افزایش تولید گوشت را یکی از برنامه‌های سال جاری بیان کرد و گفت: در حال حاضر این سازمان بین ۱۵ تا ۲۰ هزار تن گوشت تولید می‌کند که هدف‌گذاری امسال ما برای ماه‌های آتی تولید ۱۲۰ هزار تن گوشت کشور است. این افزایش تولید در جهت سیاست مهار تورم و با مشارکت بخش خصوصی انجام خواهد گرفت.

مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر، با اشاره به شعار سال " مهار تورم و رشد تولید" مولدسازی اموال راکد بخش دولتی را اولین شرط مهار تورم دانست و گفت: سود عملیاتی سازمان اقتصادی کوثر در پایان سال ۱۳۹۹ حدود ۲۰۰ میلیارد تومان بود. در سال ۱۴۰۰ و مدیریت جدید، سود این سازمان به عدد ۵۶۰ میلیارد تومان رسید و هم اکنون این رقم به ۲ هزار و دویست میلیارد تومان افزایش پیدا کرده است.

وی افزود: این عددها علاوه بر رشد تولید، نشان می‌دهند که شرکت‌های تابعه سازمان اقتصادی کوثر بین ۲ تا ۵ برابر سوددهی داشته‌اند، به عنوان مثال بخش صنعت کوثر در سال مالی گذشته حدود ۱۵۰ میلیارد تومان سود داشت که امسال این رقم به ۶۵۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کرده است. همچنین در بخش معادن کوثر رقم ۳۰ میلیاردی سال گذشته به ۱۱۰ میلیارد تومان سود در امسال رسید. در نتیجه هرجا که تولید، رشد پیدا کرد بالطبع مهار تورم نیز رخ خواهد داد.

فخاری بیان کرد: امسال شاهد آغاز به‌کار سیکل ترکیبی نیروگاه زاگرس کوثر خواهیم بود. این عملیات نیروگاهی با توجه به قراردادی که به‌زودی با شرکت مپنا منعقد خواهد شد اجرایی می‌شود؛ لذا در جهت سیاست مولدسازی، یک زمین بلااستفاده به ارزش ۲ هزار میلیارد تومان به مپنا داده می‌شود و در عوض نیروگاه زاگرس به سیکل ترکیبی تبدیل می‌شود به عبارتی هدررفت انرژی کاهش و ظرفیت تولید برق این نیروگاه به بیش از دوبرابر افزایش خواهد یافت.

افتتاح نیروگاه بیوگاز قزوین در خرداد

مدیرعامل اقتصادی کوثر تصریح کرد: خردادماه امسال نیروگاه بیوگازی سازمان اقتصادی کوثر در قزوین راه‌اندازی خواهد شد. این نیروگاه با فضولات دامی شرکت کشت و صنعت شریف‌آباد تولید برق خواهد داشت. همچنین تولید کودهای جامد و مایع در دستور کار امسال است که قابلیت صادرات به دیگر کشورها را هم دارد.

مولدسازی یعنی تولید سرمایه، نه خواب سرمایه

فخاری تصریح کرد: در ادامه اجرای سیاست ابلاغی مولدسازی، ۹ واحد آپارتمانی یک شرکت معدنی کوثر را فروخته و با درآمد آن در ۲ استان به اکتشاف معدنی پرداختیم که خوشبختانه به رگه‌هایی از فلزات گران‌بها رسیده‌ایم که به هیچ عنوان تناسب آنچه فروخته شده با آنچه کشف شده قابل مقایسه نیست. همچنین ۴ واحد آپارتمانی را فروخته و ۱۳۰۰ واحد آپارتمانی را در دستور ساخت داریم. یا در ادامه همین سیاست، چندین شرکت زیان‌ده سازمان در شرکت‌های بزرگ‌تر ادغام شدند که خوشبختانه به سودآوری رسیده‌اند. این یعنی مولدسازی.

جرأت، مهره مفقوده مدیران

مدیرعامل سازمان کوثر با انتقاد از برخی مدیران دولتی در خصوص بی‌تفاوتی و حتی مقاومت در برابر سیاست ابلاغی دولت مبنی بر مولدسازی اموال و دارایی‌های راکد، گفت: بسیاری از مدیران بخش دولتی جرأت تصمیم‌گیری ندارند و از پاسخگویی هراس دارند، لذا به حفظ وضع موجود دارایی‌های بلااستفاده و راکد اعتقاد دارند و حتی معتقدند که مهار تورم امکان‌پذیر نیست.

فخاری افزود: مدیری که برای او ارزش افزوده ملک و زمین در طول زمان مهم باشد نه‌تنها مدیر نیست، بلکه از علم مدیریت روز جهان تحت عنوان مولدسازی دارایی‌های راکد، بی‌بهره است. به علاوه احتمال افزایش فساد مالی در این‌گونه مدیریت‌ها که اعتقادی به مولدسازی اموال راکد ندارند، بیشتر است.

وی ادامه داد: متاسفانه دیده می‌شود که برخی از مدیران برای حفظ منافع موجود با نیت قربت الی الله در مقابل عملکرد مدیران جوان، حزب الهی و کاربلد که قصد رشد و مولدسازی دارایی راکد را دارند، سنگ‌اندازی می‌کنند. این مدیران با ممانعت از ورود بخش خصوصی به عرصه تولید، عملاً اصل ۴۴ قانون اساسی را تضعیف و ناکارآمد کرده‌اند.

بدون تعارف با مدیران برای حفظ بیت‌المال، افزایش تولید و انجام تعهدات

مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر گفت: در سازمان اقتصادی کوثر با هیچ مدیری تعارف نداریم. همان گونه که مدیرانی که سود ۳ برابر نسبت به برنامه خود داشته‌اند، تشویق شدند، مدیرانی که بیش از ۱۵ درصد دچار انحراف بودجه شدند نیز کارت زرد دریافت کردند. حفظ بیت‌المال، افزایش تولید و انجام تعهدات برای ما ارزشمند است و اگر مدیری نتواند این سه اصل را رعایت کند کنار گذاشته می‌شود.

وی خبرنگاران را لکوموتیو مسیر مهار تورم خواند و بار دیگر سیاست‌های ۱۰گانه سازمان اقتصادی کوثر را با توجه به رهنمودهای مقام معظم رهبری و شعار سال برای اصحاب رسانه «شناسایی و رفع گلوگاه‌های تولید»، «شناسایی و رفع گلوگاه‌های هزینه»، «افزایش صادرات»، «واردات بی‌واسطه مواد اولیه تولید از قبیل نهاده‌ها و سایر ملزومات»، «مولدسازی دارایی‌های کم‌بازده»، «اصلاح ساختار سرمایه‌گذاری و خروج از بنگاه‌های کم‌بازده»، «افزایش انضباط مالی و شفافیت عملیاتی»، «کمک به مهار تورم»، «رشد صد درصدی سود خالص و عملیاتی شرکت‌ها» و رفع چالش‌های فناورانه عنوان کرد.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار اقتصاد

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha